Morfolijisinde sorun var normalde 4 olmasi lazimArkadaşlar merhaba, hiç anlamadığım bir konu olduğu için danışmak istedim. Eşimin sperm sonucu bu şekilde geldi, dr erken cıktığı icin görüşemedik. Bilgisi olan var mıdır? Eki Görüntüle 3344967
Evet, buna internetten baktım ama diğer değerler iyiyse bu cok problem değil diye yazıyordu bilemiyorum kafam karman corman olduMorfolijisinde sorun var normalde 4 olmasi lazim
Bunu da yorumlar mısınız rica etsem bilginiz varsa egerMorfolijisinde sorun var normalde 4 olmasi lazim
Doktorla konuşmadinizmi tedavi yazicaktir illaki vitamin filanEvet, buna internetten baktım ama diğer değerler iyiyse bu cok problem değil diye yazıyordu bilemiyorum kafam karman corman oldu
Arkadaşlar merhaba, hiç anlamadığım bir konu olduğu için danışmak istedim. Eşimin sperm sonucu bu şekilde geldi, dr erken cıktığı icin görüşemedik. Bilgisi olan var mıdır? Eki Görüntüle 3344967
sperm hizi zayif hareketi yani doktor vitamin yazdimi tedavi filanBunu da yorumlar mısınız rica etsem bilginiz varsa eger
sperm hizi zayif hareketi yani doktor vitamin yazdimi tedavi filan
Normal gebelik elde etmek için duşuk degerler ama vitaminle yukselir zaten işaretlenmiş fark etmedinizmi morfoloji iyiyse degerlerin yukselmesi bir o kadar çabuk oluyor hizin ideali normal gebelik için 50 60 ve bu deger artarak devam ediyor sperm ne kadar çoksa totalde o kadar yuksek çikiyor hiz ama totalde sayisina bakarsan yinede iyi çikmiş.Benim eşimde vermişti doktorumla konuşmuştuk yani kendimden sallamiyorum az çok bilgim var bizde doktor degiliz sonucta en dogrusunu o soyluyucek.Hiz nasıl zayıf ileri hızlı 22 çıkmış yerinde harerketli olan 38
A yani ileri hareketli 10 ve üzeri
A artı b yani ikisinin toplamı 40 civarı olsa iyi diye yorumlanir
Biraz düşük ve sanırım enfeksiyon var esinizdeHiç bilgisi olan yok mu
Düşük olan ne? Enfeksiyonu nerden anladınızBiraz düşük ve sanırım enfeksiyon var esinizde
Evet yazdı canım ama biz kür yaptirdik aktarcidan onu kulaniyor şuan urolojiye gidicek bakalım ne ilaç yazarsa onları aliriz artiksperm hizi zayif hareketi yani doktor vitamin yazdimi tedavi filan
Inşallah hayirlisi olurEvet yazdı canım ama biz kür yaptirdik aktarcidan onu kulaniyor şuan urolojiye gidicek bakalım ne ilaç yazarsa onları aliriz artik
Amin teşekür ederimInşallah hayirlisi olur
Lökosit pozitif çıkmış bu enfeksiyon demekDüşük olan ne? Enfeksiyonu nerden anladınız
Normal gebelik elde etmek için duşuk degerler ama vitaminle yukselir zaten işaretlenmiş fark etmedinizmi morfoloji iyiyse degerlerin yukselmesi bir o kadar çabuk oluyor hizin ideali normal gebelik için 50 60 ve bu deger artarak devam ediyor sperm ne kadar çoksa totalde o kadar yuksek çikiyor hiz ama totalde sayisina bakarsan yinede iyi çikmiş.Benim eşimde vermişti doktorumla konuşmuştuk yani kendimden sallamiyorum az çok bilgim var bizde doktor degiliz sonucta en dogrusunu o soyluyucek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?