Sperm testi sonucu

Yok salliyorsunuz demedim
Ben de sallamiyorum

Isaretlemesi bunlara bakıyoruz demek anlamına geldi diye yorumladim

Ben de bizim doktorlardan biliyorum bu arada

Boyle bir kağıda hız için sikinti yok yorumu yapar bizim doktor

Neyse haklarinda hayırlısı ne ise o olsun

Zaten en önemlisi morfolojisi morfoloji iyiyse hizini arttirmak oluyor ilaçlarla sıkınti olmaz inşallah hayirlisi olur

Spermin ileri hareket 50 60% 22% duşuk

Ya konu içinde konu sormak gibi olacak kusura bakmayın ama benim eşimin ileri hareketli 36% çıktı ama referans aralığında da 31-34 yazıyor. Yine de düşük diyebilir miyiz buna acaba

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-04-01-36-15-809_com.miui.gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
Ya konu içinde konu sormak gibi olacak kusura bakmayın ama benim eşimin ileri hareketli 36% çıktı ama referans aralığında da 31-34 yazıyor. Yine de düşük diyebilir miyiz buna acaba
Sorun degil.
hareketsiz sperm hareketli sperm sayisindan çok hareketli sperm daha fazla olmaliki gebelik ṣansi yuksek olsun hareketini yukseltmek lazim oda vitaminle yukselicektir doktor yazar herhalde morfoliji iyi.Mesela kadında bir sorun yoksa bu degerlerle hamile kaliyor ama kadindada sorun varsa o zaman sperminde kalitesi artmali şansi artirmak için guçlu olmali.
Benim eşimde sıkınti birşey çikmati çok ama ona ragmen yinede ilaç yazmişti vitamin toz halindeydi gunde iki kezdi galiba baya pahaliydi ama ismini hatirlamiyorum zor bulduk biraz.

Bu değerlere vitamin yazan doktora ben şok olurum bu değerlere kötü diyen doktora ben inanamam bu da kotuyse insanlar ölsün ya

Netten bazi doktorlar mail atınca cevaplıyor

Bi atın cevabı yazın buraya

Sıkıntı var derse üyelik iptali yaptiracagim hahahah

Doktora göstermiştik, doktor bizi her şey normal deyip gönderdi zaten. Ama burda da böyle okuyunca merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…