Erkek İnfertilitesi Sperm testi yardım lütfen?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfolojinin yükselmesi çok zor diyorlar. Eşininki yükselmiş gözünüz aydın. Bizde de aynı problem var. İlaç ve takviye alıyor. Eşine ne verdiler ilaç olarak?

M Mavis96 Bu arada çakşır suyunun morfoloji yükselttiğini ben de çok okuyordum ama dikkat etsin eşleriniz. Karaciğere zarar verebiliyormuş. Dikkatli kullanmak lazım. Ben güvenemedim açıkçası.
Evet bizde şaşırdık yükseldi diye eşim sabah akşam Progeny M amitamin günde 1 kez de trental Cr 600 kulaniyor.
Cakşir suyunu fazla kullanımda zararlı diye biliyorum günde iki kez zararı olmaz diyorlar.

Evet bizde şaşırdık yükseldi diye eşim sabah akşam Progeny M amitamin günde 1 kez de trental Cr 600 kulaniyor.
Cakşir suyunu fazla kullanımda zararlı diye biliyorum günde iki kez zararı olmaz diyorlar.
Trental eşim de kullanıyor, birkaç ilacı daha var. Bizde de olumlu yönde etkiler inşallah. Ne kadar sürede gördünüz bu düzelmeyi?

İnşallah canım bu ilaçlara daha yeni başladı ama profert kullanmıştı 2 ay önce ondunda etkisi olmuştur
Şimdi baktım canım takviyeymiş bu. Buna benzer bize de Pregros Plus verdi. İnşallah işe yarar. Bizi de iki ay sonra kontrole çağırdı doktor. Morfoloji %1'di

Hsg sonucunuz nasıldı canım
İyidi her şey normal dedi ufak tefek yapışıklık varsa da açılmış olabilir. Benim bir sezeryanım var çünkü o da ufak tefek yapışıklık yapıyor dediler o yüzden yaptırdım ama sıkıntı yok sesi doktor yaptıktan sonra

İyidi her şey normal dedi ufak tefek yapışıklık varsa da açılmış olabilir. Benim bir sezeryanım var çünkü o da ufak tefek yapışıklık yapıyor dediler o yüzden yaptırdım ama sıkıntı yok sesi doktor yaptıktan sonra
Anladım canım geçmiş olsun 🌹

Back
X