Sperm testi yardımcı olabilir misiniz

Belki sana da umut olur diye yazmak istedim bizde de ileri hızlı hareketli sıfır morfoloji sıfır ilk çocuğum tedaviyle oldu aşılama ile aradan 12 yıl geçti Kızım 12 yaşında hiç korunmadım hiç hamile kalamadım mayısta ilk tüpbebek deneyimimi yaşadım 5. Gün embriyosu maalesef kimyasal oldu bu ay yeni transfer için regl olmayı bekliyordum ama bir türlü gelmeyince test yaptık şükür pozitif daha keseyi göremedik perşembe inşallahhh görürüz demem o ki umutsuzluğa kapılmayın Allah çok büyük eşimüç ay önce keçiboynuzu pekmezi ve özü içti b12 ve farmaton falan kullanmıştı bir işe yaradı mı bilmiyorum Rabbim bu mucizeyi sizlere de yaşatsın bol şans

Anladığım kadarıyla sayınız ml 3 milyon totalde 15 milyon bu düşük. Diğer kısımları hiç anlamadım. Tekrar verin bir süre sonra. Biz trkrar verevektik düşük çıkmıltı. Araya pandemi işi girdi 6 ay sonra tekrar verdik. Hiç takviye yapmadık. Mlde 14.5 milyon iken 98 milyon olmuş. Değişir çünkü bu değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…