- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
-
O anlamda sordum evet teşekkür ederimBen ilişkiye ara vermek olarak anladım öyle cvp vereyim spermiogram testinden 2-3 gün önce cinsel perhiz olmalı canım
Cinsel pehriz olarak sormuştum aslında teşekkürlercanim benim bildiğim kadarıyla testler arasi 2 ay olmalı 3 ay olmasi ise daha güvenilir
Rica ederim canımO anlamda sordum evet teşekkür ederim
ben yanlıs anlamısim canimmCinsel pehriz olarak sormuştum aslında teşekkürler
en geç 2 saate çikiyor canim sonuçlarTest sonucu kaç güne çıkıyo yarın biz de gidicez dr
Özellerde ıkı saate cıkıyor bız devlette de test yaptırcaz aynı sekılde mı orda da bilginiz varmı acaba?en geç 2 saate çikiyor canim sonuçlar
canim hiç devlette test yaptirmadik inan bilmiyorum.Özellerde ıkı saate cıkıyor bız devlette de test yaptırcaz aynı sekılde mı orda da bilginiz varmı acaba?
Canım devlette ne kadar surede cıkıyor devlet bize bir ay sonraya randevu verince mavi lab yaptırdık ama onda da caliski var sanki %82anormal morfoloji %18normal morfoloji (kruger) dıger degerler ıyı yanı pek tatmin etmedi devlette de boyle cıktı deyince kafam karıstı simdi yaKotulemek icin soylemiyorum ama Biz devlette yaptirdik once sonra tüp, bebek merkezinde yaptırdık devletteki tamamen yanlis cikti ki yanlisligi kesin sperm hareketine 0 demislerdi ben o ay,hamile kalip kimyasal yasadim yani 0 filan degilmis
TM canım tesekkur ederımcanim hiç devlette test yaptirmadik inan bilmiyorum.
Devlette hemen yapmislardi ama inanin esime kısır olcaksin demislerdi benim psikolojim bozuldu hemen ozelde bi dr a gittik ve bizi tup bebek merkezinde semen testine yonlendirdi 2 saat icinde cikti sonuc dedim ya hamile kalmistim nasil bi celiski hem deCanım devlette ne kadar surede cıkıyor devlet bize bir ay sonraya randevu verince mavi lab yaptırdık ama onda da caliski var sanki %82anormal morfoloji %18normal morfoloji (kruger) dıger degerler ıyı yanı pek tatmin etmedi devlette de boyle cıktı deyince kafam karıstı simdi ya
Baya celıskı var sızınkınde ya benım hamile kalmam sorun olmuyor ama düsükle sonuçlanıyor bunda esimin morfoloji si etkili mı? Bizde ozel lab yaptırdık bırde devlette yaptırcaz ne yapacağımızi sasırdık ınanDevlette hemen yapmislardi ama inanin esime kısır olcaksin demislerdi benim psikolojim bozuldu hemen ozelde bi dr a gittik ve bizi tup bebek merkezinde semen testine yonlendirdi 2 saat icinde cikti sonuc dedim ya hamile kalmistim nasil bi celiski hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?