Erkek İnfertilitesi Sperm Testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok üzüldüm senin için. Allahım birdaha o acıyı yaşatmasın, kimseye yaşatmasın 4 buçuk aylıkken bu duruma doktor ne dedi canım, kan pıhtılaşmasımıymış?
Hayir canım hiç bir sebep bulunamadı. İkili test temiz geldi riskli dönem geçti tam kontrole görmeye gittim öldüğünü öğrendim. Genetik test pihti rahim filmi hepsi temiz çıktı pihti da bi tek PAI 4G çıktı ama doktor bu bir pihti sayılmaz dedi . Doktor engelli olabileceğini söyledi

Demekki pıhtı aslında varmış yani. Engelli olabileceğini bebeğin vefat ettikten sonramı söyledi canım? Yoksa öncesinden söylemişimiydi? Böylede yaranı tekrar açmak gibi oldu kusurabakma lütfen. Hayırlısı buymuş bu olmuş Bunun Böyle Olduğuna İnan❤❤❤

Yok öldükten sonra sebep bulamayınca büyük olasılık engelli olduğu için kalbi dayanamamış olabilir dedi onun öncesinde hic bir sorun yoktu . Pai 4g araştırdım ama ciddi bi pihti değil deniyor canım her ihtimale karşı bi daha gebe kalırsam corasprin kullanmam söylendi igneye gerek yok dedi ama polikistik over ve insülin direncim var vi daha nasip olur mu bilmiyorum

Elbette nasip olacak, bence şimdiden doktorla görüş coraspin kullanmaya başla, bazı doktorlar, hafif pıhtılaşma sorunu olan kişilere gebe kalmadan 3 ay önce aynı folik asit gibi coraspin veriyor. Eşin gelmeden 3 ay önce doktora git, coraspin kullan. Bi zararı olacağını düşünmüyorum faydası hamile kalmasan bile çok.
Ben geçen ay corasprin kullanmak istedim ve bi sonucu görmek istedim, belki kanım çok suludur, eğer çok suluysa kullanmayacaktım,özelde ınr ve protrombin zamanı testi yaptırdım ve sonuç normal bi kan çıktı. ay ovülasyondan sonra coraspin içtim adet günüme kadar, inan herzaman çok ağrılı sancılı geçen adetim, bu defa hiç ağrı sancı olmadı.

Simdi baktım netten pihti süresi imiş her hastane yapmiyordur bu testi ama bi ara ben de baktırayim hangi bolum yapar ki?
Ben özelde yaptıdım, devletlerde yapıyordur,ucuz bir test. 30 TL idi. Benim sonucum böyleydi.

Eklentiler

• 20201109_174443~2.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 29
Hic duymadım canım pihti testi mıymış bu yani
Pıhtı için çok detaylı testler var canım, bu yüzeysel bi test. Yani asprin kullanabilirmiyim, yoksa kanım çokmu sulu kullanamazmıyım gibi basit bir kan akış durumunu ölçen bir test.

Pıhtı için çok detaylı testler var canım, bu yüzeysel bi test. Yani asprin kullanabilirmiyim, yoksa kanım çokmu sulu kullanamazmıyım gibi basit bir kan akış durumunu ölçen bir test.
O dediğin detaylı yapıldı bana şükür pai hariç diğerleri temiz geldi bi daha nasip olur da gebelik olursa günde vi tane aspirin atcam iğnelik bi durum yok dedi ama tabi gebelik olursa perinatoloji riskli gebelik e gidip bi de oraya sorarım igne derse başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…