Evet üroloji bölümündeSperm testleri nerede yapılıyor üroloji bölümünde mi yoksa tüp bebek merkezine mi gitmek gerekiyor
Tüp bebek merkezleri de yapıyor ürologlar da yapıyor.Sperm testleri nerede yapılıyor üroloji bölümünde mi yoksa tüp bebek merkezine mi gitmek gerekiyor
Evet üroloji bölümünde
Teşekkür ederimTüp bebek merkezleri de yapıyor ürologlar da yapıyor.
Spermler gayet iyi durumda. Hatta çok iyi.Merhaba eşimin test sonucu yorumlayabilecek biri var mı acaba :/
Ya benim eşiminde sprem testi var ama bence iyi ama tam emin olamadım sizcede iyimiSpermler gayet iyi durumda. Hatta çok iyi.
Boşalmada sperm ml olarak çok az, onu besinlerle çoğaltabilirsiniz,Ya benim eşiminde sprem testi var ama bence iyi ama tam emin olamadım sizcede iyimi
Benim eşimin de morfoloji sonucu bu şekilde kötü mü sizce ?Boşalmada sperm ml olarak çok az, onu besinlerle çoğaltabilirsiniz,
İleri hızınız çok çok iyi.
Fakat spermlerde büyük oranda baş anomalisi mevcut, ve spermlerde en önemli yeri baş bölgesidir. Yumurtaya rahat girebilmesi için baş defekti düzelirse bence çok daha rahat hamile kalacaksınız.
Spermin Boyun ve kuyruk bölümünü döllenme olduğunda, spermi yumurta destekleyetek kendisi düzeltebiliyor, ama baş bölgesini yumurta düzeltemiyor.
Yani kötü mü anlamadımBoşalmada sperm ml olarak çok az, onu besinlerle çoğaltabilirsiniz,
İleri hızınız çok çok iyi.
Fakat spermlerde büyük oranda baş anomalisi mevcut, ve spermlerde en önemli yeri baş bölgesidir. Yumurtaya rahat girebilmesi için baş defekti düzelirse bence çok daha rahat hamile kalacaksınız.
Spermin Boyun ve kuyruk bölümünü döllenme olduğunda, spermi yumurta destekleyetek kendisi düzeltebiliyor, ama baş bölgesini yumurta düzeltemiyor.
Bu test biraz değişik geldi canım, ileri hız, sperm kaç ml, kaç milyon sperm gibi sonuçlar yazmıyorBenim eşimin de morfoloji sonucu bu şekilde kötü mü sizce ?
Bunun bi tedavisi vardır dimiBu test biraz değişik geldi canım, ileri hız, sperm kaç ml, kaç milyon sperm gibi sonuçlar yazmıyorfakat kruger kriterlerine göre morfoloji 5 yazıyor bu çok iyi.
Fakat sizdede diğer arkadaş gibi baş anomalisi yüksek çıkmış. Sperm yumurtaya girmesi ve döllenme yapması için en önemlisi spermin baş bölgesidir.
Canım sonuçta morfoloji iyi yazıyor, buda şu demek;herşeyiyle iyi olan çok iyi kalite spermlerinizde var, yani içerde milyonlarca sperm var, kötü olanlarının sebebi baş anomalisi olması, ama onun yanında iyilerde var. Nasip olursa bunun 1 tanesi bizim anne olmamıza yetecektirBunun bi tedavisi vardır dimi
Insallah canım ya bir yıl oldu henüz nasip olmadı inşallah Rabbım nasip ederCanım sonuçta morfoloji iyi yazıyor, buda şu demek;herşeyiyle iyi olan çok iyi kalite spermlerinizde var, yani içerde milyonlarca sperm var, kötü olanlarının sebebi baş anomalisi olması, ama onun yanında iyilerde var. Nasip olursa bunun 1 tanesi bizim anne olmamıza yetecektiriçini ferah tut.
Bendr 2 buçuk yıldır bekliyorum.İnşallah hepimize nasip etsinInsallah canım ya bir yıl oldu henüz nasip olmadı inşallah Rabbım nasip eder
Benim de eşim yok canım çok uzun süre de olmayacak yani benim Allah nasip ederse anne olma umudum bayaaa uzaklarda insallah senin de tutar canımBendr 2 buçuk yıldır bekliyorum.İnşallah hepimize nasip etsinseni azzenin topiğinden hatırlıyorum umudum çok yok ama bu ay aşılama yapacağım. Kısmetse olur, değilse ne yaparsak yapalım olmuyor canım
İş için uzak kalmak zor olsa gerek, neyse ozmn şimdi bak önüne düşünme bunları, o gün geldiğinde hiç düşünmeden ilk ayında hamile kalırsın inşallahBenim de eşim yok canım çok uzun süre de olmayacak yani benim Allah nasip ederse anne olma umudum bayaaa uzaklarda insallah senin de tutar canım
Insallah canım önemli olan sonu güzel olsun, bir evladım dört buçuk aylıkken karnımda öldü inşallah kucağıma alacağım sağlıklı hayırlı evlatlarım olur . Evet is için uzak kalmak çok zor her geçen yumurtlama boşa gidiyorİş için uzak kalmak zor olsa gerek, neyse ozmn şimdi bak önüne düşünme bunları, o gün geldiğinde hiç düşünmeden ilk ayında hamile kalırsın inşallah
Çok üzüldüm senin için. Allahım birdaha o acıyı yaşatmasın, kimseye yaşatmasınInsallah canım önemli olan sonu güzel olsun, bir evladım dört buçuk aylıkken karnımda öldü inşallah kucağıma alacağım sağlıklı hayırlı evlatlarım olur . Evet is için uzak kalmak çok zor her geçen yumurtlama boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?