Erkek İnfertilitesi Sperm Testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

knes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
28
8
36
35
Merhaba eşimin test sonucu yorumlayabilecek biri var mı acaba :/

Eklentiler

• 20201102_231004.webp
    20201102_231004.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 193
Değerleri normal bi sıkıntı yok maşallah

Sperm testleri nerede yapılıyor üroloji bölümünde mi yoksa tüp bebek merkezine mi gitmek gerekiyor

Eklentiler

• 35D00FAA-90AC-4C2B-A08A-46DBB5320C62.webp
    35D00FAA-90AC-4C2B-A08A-46DBB5320C62.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 168
Ya benim eşiminde sprem testi var ama bence iyi ama tam emin olamadım sizcede iyimi
Boşalmada sperm ml olarak çok az, onu besinlerle çoğaltabilirsiniz,
İleri hızınız çok çok iyi.
Fakat spermlerde büyük oranda baş anomalisi mevcut, ve spermlerde en önemli yeri baş bölgesidir. Yumurtaya rahat girebilmesi için baş defekti düzelirse bence çok daha rahat hamile kalacaksınız.
Spermin Boyun ve kuyruk bölümünü döllenme olduğunda, spermi yumurta destekleyetek kendisi düzeltebiliyor, ama baş bölgesini yumurta düzeltemiyor.

Fakat spermlerde büyük oranda baş anomalisi mevcut, ve spermlerde en önemli yeri baş bölgesidir. Yumurtaya rahat girebilmesi için baş defekti düzelirse bence çok daha rahat hamile kalacaksınız.
Spermin Boyun ve kuyruk bölümünü döllenme olduğunda, spermi yumurta destekleyetek kendisi düzeltebiliyor, ama baş bölgesini yumurta düzeltemiyor.
Benim eşimin de morfoloji sonucu bu şekilde kötü mü sizce ?

Eklentiler

• 20201106_170426.webp
    20201106_170426.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 150
Yani kötü mü anlamadım

Benim eşimin de morfoloji sonucu bu şekilde kötü mü sizce ?
Bu test biraz değişik geldi canım, ileri hız, sperm kaç ml, kaç milyon sperm gibi sonuçlar yazmıyor 🤷🏻‍♀️ fakat kruger kriterlerine göre morfoloji 5 yazıyor bu çok iyi.
Fakat sizdede diğer arkadaş gibi baş anomalisi yüksek çıkmış. Sperm yumurtaya girmesi ve döllenme yapması için en önemlisi spermin baş bölgesidir.

Bu test biraz değişik geldi canım, ileri hız, sperm kaç ml, kaç milyon sperm gibi sonuçlar yazmıyor 🤷🏻‍♀️ fakat kruger kriterlerine göre morfoloji 5 yazıyor bu çok iyi.
Fakat sizdede diğer arkadaş gibi baş anomalisi yüksek çıkmış. Sperm yumurtaya girmesi ve döllenme yapması için en önemlisi spermin baş bölgesidir.
Bunun bi tedavisi vardır dimi

Bunun bi tedavisi vardır dimi
Canım sonuçta morfoloji iyi yazıyor, buda şu demek;herşeyiyle iyi olan çok iyi kalite spermlerinizde var, yani içerde milyonlarca sperm var, kötü olanlarının sebebi baş anomalisi olması, ama onun yanında iyilerde var. Nasip olursa bunun 1 tanesi bizim anne olmamıza yetecektir🤗 içini ferah tut.

Canım sonuçta morfoloji iyi yazıyor, buda şu demek;herşeyiyle iyi olan çok iyi kalite spermlerinizde var, yani içerde milyonlarca sperm var, kötü olanlarının sebebi baş anomalisi olması, ama onun yanında iyilerde var. Nasip olursa bunun 1 tanesi bizim anne olmamıza yetecektir🤗 içini ferah tut.
Insallah canım ya bir yıl oldu henüz nasip olmadı inşallah Rabbım nasip eder

Insallah canım ya bir yıl oldu henüz nasip olmadı inşallah Rabbım nasip eder
Bendr 2 buçuk yıldır bekliyorum.İnşallah hepimize nasip etsin🙏 seni azzenin topiğinden hatırlıyorum😊 umudum çok yok ama bu ay aşılama yapacağım. Kısmetse olur, değilse ne yaparsak yapalım olmuyor canım:(

Bendr 2 buçuk yıldır bekliyorum.İnşallah hepimize nasip etsin🙏 seni azzenin topiğinden hatırlıyorum😊 umudum çok yok ama bu ay aşılama yapacağım. Kısmetse olur, değilse ne yaparsak yapalım olmuyor canım:KK43:
Benim de eşim yok canım çok uzun süre de olmayacak yani benim Allah nasip ederse anne olma umudum bayaaa uzaklarda insallah senin de tutar canım

Benim de eşim yok canım çok uzun süre de olmayacak yani benim Allah nasip ederse anne olma umudum bayaaa uzaklarda insallah senin de tutar canım
İş için uzak kalmak zor olsa gerek, neyse ozmn şimdi bak önüne düşünme bunları, o gün geldiğinde hiç düşünmeden ilk ayında hamile kalırsın inşallah

İş için uzak kalmak zor olsa gerek, neyse ozmn şimdi bak önüne düşünme bunları, o gün geldiğinde hiç düşünmeden ilk ayında hamile kalırsın inşallah
Insallah canım önemli olan sonu güzel olsun, bir evladım dört buçuk aylıkken karnımda öldü inşallah kucağıma alacağım sağlıklı hayırlı evlatlarım olur . Evet is için uzak kalmak çok zor her geçen yumurtlama boşa gidiyor

Insallah canım önemli olan sonu güzel olsun, bir evladım dört buçuk aylıkken karnımda öldü inşallah kucağıma alacağım sağlıklı hayırlı evlatlarım olur . Evet is için uzak kalmak çok zor her geçen yumurtlama boşa gidiyor
Çok üzüldüm senin için. Allahım birdaha o acıyı yaşatmasın, kimseye yaşatmasın 🙏 4 buçuk aylıkken bu duruma doktor ne dedi canım, kan pıhtılaşmasımıymış?

Back
X