Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle 3 günlük cinsel perhiz yapması gerekiyor. Yani 3 gün boyunca cinsel ilişki ve boşalma olmayacak daha sonrasında gittiği hastaneye göre değişir özel hastaneyse direkt o gün yapabiliyorlar eğer şartlara uyuyorsa yoksa gün verip bilgilendiriyorlar zatenYardımcı olurmusunuz![]()
Evet onu araştırdım devlet hastanesine gidecek o yüzden 3 gün ara verdik gittinde doktora 3 gün ara verdim derse o gün yapar mı acabaÖncelikle 3 günlük cinsel perhiz yapması gerekiyor. Yani 3 gün boyunca cinsel ilişki ve boşalma olmayacak daha sonrasında gittiği hastaneye göre değişir özel hastaneyse direkt o gün yapabiliyorlar eğer şartlara uyuyorsa yoksa gün verip bilgilendiriyorlar zaten
Devlet hastanesinde nasıl oluyor bilmiyorum maalesefEvet onu araştırdım devlet hastanesine gidecek o yüzden 3 gün ara verdik gittinde doktora 3 gün ara verdim derse o gün yapar mı acaba
TesekkurlerDevlet hastanesinde nasıl oluyor bilmiyorum maalesef
Gittikten 1 gün sonra yapılıyor gün veriliyor daha doğrusu yıkamalı sprem testiyse biraz uzun oluyor günüMerhaba aranızda eşi daha önce sperm testi verenler varmi süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. Uroljiye randevu aldı esim sperm testi verecek gittiği gün hemen testi yapiyolarmi acaba
Bizde yeni verdik canım devlet hastanesinde. Biz perhiz yapmadığımız için bize gün verdi. Eğer perhiz yaptıysanız o gün yapıyorlar ertesi gün sonucu alıyorsunuzMerhaba aranızda eşi daha önce sperm testi verenler varmi süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. Uroljiye randevu aldı esim sperm testi verecek gittiği gün hemen testi yapiyolarmi acaba
Merhaba aranızda eşi daha önce sperm testi verenler varmi süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. Uroljiye randevu aldı esim sperm testi verecek gittiği gün hemen testi yapiyolarmi acaba
Bilgin varsa bakabilirmisin bi anormallik varmiEşim bi kaç sefer yaptırdı. Cinsel perhiz yapması gerekiyor 3 gün başka birşey yok.
Bilgin varsa bakabilirmisin bi anormallik varmi
Doktora haftaya gidip göstericem benimde tahlillerime bakacak rahim filmi istermi acaba bilemedim ondan korkuyorum daGayet iyi görünüyor
Doktora haftaya gidip göstericem benimde tahlillerime bakacak rahim filmi istermi acaba bilemedim ondan korkuyorum da
Hormon testimi atsam bakabilirmisinizYani işini ciddiye alan bi doktorsa ister çünkü gebelikte tüplerde çok önemli. Herşey normal görünse bile tüpler kapalıysa oda engel olabilir gebeliğe.