Sperm testi

rmnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
54
2
1
Sperm testinden anlayan var mi

Eklentiler

• IMG_20250918_165253.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 84
Hareketsiz sperm sayısı çok yüksek, varikosel falanmi var eşinizde, bizde böyle öğrenmiştik varikosel olduğunu öğrendikten 3 4 ay sonra temmuz başında da amaliyat oldu

evet hareketli sperm sayısı düşük artı morfoloji de 1 düşük bizimki de buna benzer

Hareketsiz sperm sayısı çok yüksek, varikosel falanmi var eşinizde, bizde böyle öğrenmiştik varikosel olduğunu öğrendikten 3 4 ay sonra temmuz başında da amaliyat oldu
Takviye kullanıyor şuan tekrar test verecek eğer düzelme olmazsa ultrason dedi doktor

Devlet hastanesinde yaptık önce orda değerler normal daha sonra tüp Bebek merkezinde verdik bu attığım sonuç cikti takviye kullanıyor 3 aydır önümüzdeki ay tekrar test verip muane olacak
Devlet hastanesinde varikosel için muayene etmiyorlar diye biliyorum umarım takviyelerle iyileşir değerleri ama başka bir doktora daha görünün bence

Özel hastaneye gitmek daha iyi mi yani
Eşimde varikosel vardı iyi bir özel doktoruna gorunurseniz muayenede edilir fikir edinmiş olursunuz.
Eşim Nisan da ameliyat oldu ameliyattan sonra bir süre takviye de kullandı faydasını gördü. Yine de her durum özel tabii bence araştırın özellikle bu konuda uzman bir doktoru.

Eşinizin değerleri ameliyattan sonra iyi bir şekilde yükseldi mi

Eşinizin değerleri ameliyattan sonra iyi bir şekilde yükseldi mi
Evet hareketlilik değerlerinde düzelme oldu yüzde 48 den 68 e çıktı temmuz ayında yaptığı testte.
Bu arada doktor ameliyatta daha yüksek bir varikosel düzeyi çıktığını söyledi iyi ki yaptirmis dedi

Sperm testinden anlayan var mi
Merhaba , benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sonuçlarını hatırlayamadık . Ben şimdi hamile kaldım ameliyattan 6 ay sonra falan . Eğer öyle bir şey varsa küçük bi ameliyat zaten direk olsun . Biz araştırma hastanesinde olmustuk 2 gün kalıp çıktık sonrasında işimde gücüne de gitti eşim.

Eşinizin değerleri ameliyattan sonra iyi bir şekilde yukseldi
Devlet hastanesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…