Sperm testi

Takviyelerle düzelir diye umut ediyorum ama olmazsa özel bir doktora muane olsun

Faydası oluyor mu ya ameliyatin daha kötü olur değerleri diyen de var
Yok valla olmadı bizim ondan önce çocuk denemelerimiz maalesef hep negatifti ven hamileyim şimdi çok şükür . Tabi doktorlar daha iyi bilir zaten doktor ameliyat şart ya da değil demişti bize.

Sigara içiyor maalesef bırakmayı denedi ama yapamadi bitkisel kürler falan da deniyorum
Kimbilir birçok erkekte varikosel var da üstüne düşülmüyor genelde hep kadınlar testler muayenelerden geçiyor açıkçası eşit yapılmalı bence her iki tarafta çaba göstermeli yeterince.
Sigara konusunda da bırakamıyorsa eşiniz azaltabilir.
Benim eşimde stres yapıyordu her ay yumurtlama döneminde bir haller geliyordu kaç kez ağladığımı biliyorum moralim bozuluyordu ona bakmadım az çabalıyorsun yeterince çaba göstermeliyiz dedim yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun size de umarım düzelir durumlar

Teşekkür ederim umarım her şey iyi olur

Takviye kullanıyor şuan tekrar test verecek eğer düzelme olmazsa ultrason dedi doktor
Ultrason çektirin bence şart zaten, eşim bankada çalışıyor o yüzden bizim bankanın yaptığı özel sigortamız vardı hiç ücret ödemedik amaliyat da dahil hepside özelde oldu, 3 tane özel hastaneye gittik birisi anlaşmalı değilmiş orda sadece muayene, hormon tahlili ve ultrasona 20 bin Ödemiş'tik ondan sonra anlaşmalı olmayan hastanelere gitmedik. En bilindik acı bademe gittik orda da hiç bir ek ücret ödemedik amaliyat isterseniz ücretsiz demişlerdi. İmkanınız varsa özel sağlık sigortalarını araştırın yoksa özel hastanelerde çok pahalıya denk geliyor, devlette uğraşmak zor oluyor

Özel sağlık sigortası kimlerde oluyor eşim belediye de çalışıyor

Özel sağlık sigortası kimlerde oluyor eşim belediye de çalışıyor
Özel bankalar kendi çalışanlarına yapıyor diye bilmiyorum, onun dışında da isteğe bağlı sigorta acentesi ile iletişime geçip size uygun olanı yaptırıyorsunuz, eşinizle paket alıp yaptıra bilirsiniz eğer bütçeniz yeterse çünkü sadece eşiniz tedavi olmuyor aynı zamanda sizinde kadın doğuma gitmeniz gerekiyor.
Siz hsg falan çektirdiniz mi oda pahali bir uyguluma mesela ama özel sağlık sigortası olunca ücretsiz oluyor, Ekim ayında çektirecektim ben bana ilk önce fiyat olarak 12 bin demişler di özel sigortamı söyleyince ücretsiz olur o zaman muhtemelen demişler di

Özel sigorta işini bir araştırayım zaten ben özel bir kadın doğuma gidiyorum bütçe olarak artık yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…