Takviyelerle düzelir diye umut ediyorum ama olmazsa özel bir doktora muane olsunEvet hareketlilik değerlerinde düzelme oldu yüzde 48 den 68 e çıktı temmuz ayında yaptığı testte.
Bu arada doktor ameliyatta daha yüksek bir varikosel düzeyi çıktığını söyledi iyi ki yaptirmis dedi
Faydası oluyor mu ya ameliyatin daha kötü olur değerleri diyen de varEvet devlet hastanesiii
Umarım düzelir takviyelerin de katkısı var bir de sigara alkol gibi şeylerden uzak durması özellikle stres yapmaması gerekTakviyelerle düzelir diye umut ediyorum ama olmazsa özel bir doktora muane olsun
Sigara içiyor maalesef bırakmayı denedi ama yapamadi bitkisel kürler falan da deniyorumUmarım düzelir takviyelerin de katkısı var bir de sigara alkol gibi şeylerden uzak durması özellikle stres yapmaması gerek
HayırHic gebelik gecirdiniz mi bu degerlerle
Yok valla olmadı bizim ondan önce çocuk denemelerimiz maalesef hep negatifti ven hamileyim şimdi çok şükür . Tabi doktorlar daha iyi bilir zaten doktor ameliyat şart ya da değil demişti bize.Faydası oluyor mu ya ameliyatin daha kötü olur değerleri diyen de var
Zor bir süreç ya
Sperm testini nerde yaptınız tüp bebek merkezi mi devlet miYok valla olmadı bizim ondan önce çocuk denemelerimiz maalesef hep negatifti ven hamileyim şimdi çok şükür . Tabi doktorlar daha iyi bilir zaten doktor ameliyat şart ya da değil demişti
Kimbilir birçok erkekte varikosel var da üstüne düşülmüyor genelde hep kadınlar testler muayenelerden geçiyor açıkçası eşit yapılmalı bence her iki tarafta çaba göstermeli yeterince.Sigara içiyor maalesef bırakmayı denedi ama yapamadi bitkisel kürler falan da deniyorum
Teşekkür ederim umarım her şey iyi olurKimbilir birçok erkekte varikosel var da üstüne düşülmüyor genelde hep kadınlar testler muayenelerden geçiyor açıkçası eşit yapılmalı bence her iki tarafta çaba göstermeli yeterince.
Sigara konusunda da bırakamıyorsa eşiniz azaltabilir.
Benim eşimde stres yapıyordu her ay yumurtlama döneminde bir haller geliyordu kaç kez ağladığımı biliyorum moralim bozuluyordu ona bakmadım az çabalıyorsun yeterince çaba göstermeliyiz dedim yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun size de umarım düzelir durumlar
Ultrason çektirin bence şart zaten, eşim bankada çalışıyor o yüzden bizim bankanın yaptığı özel sigortamız vardı hiç ücret ödemedik amaliyat da dahil hepside özelde oldu, 3 tane özel hastaneye gittik birisi anlaşmalı değilmiş orda sadece muayene, hormon tahlili ve ultrasona 20 bin Ödemiş'tik ondan sonra anlaşmalı olmayan hastanelere gitmedik. En bilindik acı bademe gittik orda da hiç bir ek ücret ödemedik amaliyat isterseniz ücretsiz demişlerdi. İmkanınız varsa özel sağlık sigortalarını araştırın yoksa özel hastanelerde çok pahalıya denk geliyor, devlette uğraşmak zor oluyorTakviye kullanıyor şuan tekrar test verecek eğer düzelme olmazsa ultrason dedi doktor
Özel sağlık sigortası kimlerde oluyor eşim belediye de çalışıyorUltrason çektirin bence şart zaten, eşim bankada çalışıyor o yüzden bizim bankanın yaptığı özel sigortamız vardı hiç ücret ödemedik amaliyat da dahil hepside özelde oldu, 3 tane özel hastaneye gittik birisi anlaşmalı değilmiş orda sadece muayene, hormon tahlili ve ultrasona 20 bin Ödemiş'tik ondan sonra anlaşmalı olmayan hastanelere gitmedik. En bilindik acı bademe gittik orda da hiç bir ek ücret ödemedik amaliyat isterseniz ücretsiz demişlerdi. İmkanınız varsa özel sağlık sigortalarını araştırın yoksa özel hastanelerde çok pahalıya denk geliyor, devlette uğraşmak zor oluyor
Özel bankalar kendi çalışanlarına yapıyor diye bilmiyorum, onun dışında da isteğe bağlı sigorta acentesi ile iletişime geçip size uygun olanı yaptırıyorsunuz, eşinizle paket alıp yaptıra bilirsiniz eğer bütçeniz yeterse çünkü sadece eşiniz tedavi olmuyor aynı zamanda sizinde kadın doğuma gitmeniz gerekiyor.Özel sağlık sigortası kimlerde oluyor eşim belediye de çalışıyor
Özel sigorta işini bir araştırayım zaten ben özel bir kadın doğuma gidiyorum bütçe olarak artık yetişemiyorumÖzel bankalar kendi çalışanlarına yapıyor diye bilmiyorum, onun dışında da isteğe bağlı sigorta acentesi ile iletişime geçip size uygun olanı yaptırıyorsunuz, eşinizle paket alıp yaptıra bilirsiniz eğer bütçeniz yeterse çünkü sadece eşiniz tedavi olmuyor aynı zamanda sizinde kadın doğuma gitmeniz gerekiyor.
Siz hsg falan çektirdiniz mi oda pahali bir uyguluma mesela ama özel sağlık sigortası olunca ücretsiz oluyor, Ekim ayında çektirecektim ben bana ilk önce fiyat olarak 12 bin demişler di özel sigortamı söyleyince ücretsiz olur o zaman muhtemelen demişler di
Doğrudur çünkü çok pahalı, doğumu falanda kapsıyor hemÖzel sigorta işini bir araştırayım zaten ben özel bir kadın doğuma gidiyorum bütçe olarak artık yetişemiyorum
Eşinizin değerleri düzeldi miDoğrudur çünkü çok pahalı, doğumu falanda kapsıyor hem
Bilmiyoruz temmuz başında amaliyat oldu amaliyattan 3 ay sonra istedi doktor tekrar test şuan ilaç kullanıyor ekim başında vereceğiz testEşinizin değerleri düzeldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?