Sperm testi

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Merhabalar ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama bebeğimiz olmuyor ilk devlet hastanesine gittiğimde eşimde sperm yetersizliği diyerek tüp bebeğe yönelttiler diğer hastane deneyimimde ise eşimde hiç bir sıkıntı olmadığını söyleyerek bana yumurtalıklarımı geliştirmek için hap verdi işe yaramayınca beklememi istedi en son özele gittiğimde ise spermlerin yeterli olduğu ancak hareketsiz olduğu söylenerek benden rahim filmi istedi rahim filmini gördükten sonra karar vereceğini söyledi size eşimin en son ki testinde hareketli sayısı %1 gösteriyor toplamda ise 42 milyon ne yapmam gerekiyor rahim filmi çektirip sonraki aşamaya mı geçsem yoksa daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek yoluna mı girsem ben 22 yaşındayım eşimde 29

merhabalar : hsg ( rahım - tup fılmı) fılmınızı , esınızın spermıogram raporunu ( sayı - hareket - morfolojı ) , sızın adetın 3. gunu yapılmıs fsh , lh, e2 , amh hormon degerlerınızı degerlendırerek nasıl bır yoldan gıdılmelı karar verılmelıdır.Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…