- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Aynen oyle canim benimle evlenenler suan cogu 2.ciye hamile. Psikolojim alt üst oldu. Dişari cikasim yok ortama giresim yok. Cok zor gercekten Allahim daha fazla arattirmasin insallah..İnşallah canım ürologda öyle diyor ama zaten bi yıldır evliyim benle aynı zamanda evlenenler doğurmak üzere insan etkilenıyor ister istemez yaramdan değil sorandan usandım
Canim benim tanidigim bir arkadaş in esi varikosel ameliyati oldugu ay hamile kaldi. Cok basit bir ameliyatmis zaten
Emin ol hic bir sorun yokken hamile kalamamak daha cok zor.. Sorunu bilsek ona gore hareket edicez ama yokk.. Insallah bunlari da hayirlisiyla atlatırsınız Allah sabir versin moralinizi yüksek tutmaya calsiin.[/
simdi aradı eşim Perşembe ameliyat olcakmış canım inşallah rabbim hepimizin gönlune göre versinAynen oyle canim benimle evlenenler suan cogu 2.ciye hamile. Psikolojim alt üst oldu. Dişari cikasim yok ortama giresim yok. Cok zor gercekten Allahim daha fazla arattirmasin insallah..
Sana tavsiyem ameliyattan sonra hamile kalamazsan aşılama yaptır. Ben 2ay sonra asilama yaptircam. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
neden bilmeden yorum yaptigimi dusunuyorsun canim anlayamadim who (dunya saglik orgutu) normal degerlerine gore dusuk. bizde bu dertle ugrasiyorduk neden boyle suclayici konustugunu inan anlayamadim.Neye gere normalin altında. Ezbere yorum yapmayın bari bilmeden.
canim sana umut olayim esimde varikosel varmis biz tabi bunu bilniyorduk 16 ay denedik malesef gebelik olusmadi.sonradan ogrendikki sebebi varikoselmis. ameliyatimizi olduk ilaclarimizi kurlerimizi uyguladik ve 8 ay sonra yani 8 agustosta test yaptim ve cift cizgi cikti :) umut kaybetme sakin ne olur dualarim seninle ve tum isteyenlerleJinekolog sperm sayımızı az buldu bu rakamlarla gebe kalamazsın ilk aşılama olmaz tüp bebek dedi hatta canlı sayımız 4.900 çıkınca hıç uğraşmayın tüp bebek dedi fakat ürolog izin vermedi olur dıyor ameliyat olsun düzelir diyor benımde kafam karışık acaba aşılama denesemmi hiç bilmiyorum valla bakalım hayırlısı
Sen normalini geç tahlildeki alt sınıra göre değerlendir. Normal değer kimde var acaba?neden bilmeden yorum yaptigimi dusunuyorsun canim anlayamadim who (dunya saglik orgutu) normal degerlerine gore dusuk. bizde bu dertle ugrasiyorduk neden boyle suclayici konustugunu inan anlayamadim.
Acaba sizin ne sorununuz var bebeğiniz varmı ?Sen normalini geç tahlildeki alt sınıra göre değerlendir. Normal değer kimde var acaba?
Ayy canım inşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsincanim sana umut olayim esimde varikosel varmis biz tabi bunu bilniyorduk 16 ay denedik malesef gebelik olusmadi.sonradan ogrendikki sebebi varikoselmis. ameliyatimizi olduk ilaclarimizi kurlerimizi uyguladik ve 8 ay sonra yani 8 agustosta test yaptim ve cift cizgi cikti :) umut kaybetme sakin ne olur dualarim seninle ve tum isteyenlerle
Yani iyi mi?Canım hareketliliği falan iyi ama önemli olan sayı şimdi senin eşin 3 buçuk milim vermiş ama mesela sperm sayısı toplamda 100 milyon çıktıysa (ki ilk başta herkes bu sayıyı baz alıyor testin tam olarak bilmeyenler) önemli olan toplam değil milim başına düşen sperm sayısı 100 milyondan hesaplarsak milim başına ortalama 37 milyon falan düşüyor
Anlafim canim bilgiler icin tesekkur ederimEvet canım gayet iyi sizinki milim başına 52 milyon falan düşüyor ki normal yolla gebe kalmak için 29 milyon üstü olması lazım bu şekilde hamile kalabilirsin ama bide istersen sperm dna sına baktırabilirsin sayı hareketlilik hızı falan iyi ama belki sperm kromozomlarında bi sıkıntı vardır ondan da hamile kalamıyor olabilirsin onu devletde yapıyorlar mı bilmiyorum ama özelde bi tanıdığım yaptırdı 250 liraydı
Bu veriler yeterli degil morfolojiyi göremedim ama elindeki verilere göre sadece ileri hızın az olması sorun teşkil ediyorEki Görüntüle 2033925 kizlar anlayan var mi
Canım bizim ileri hızlı hareketli% 8 di Dr az dedi varikosel varmı acabaEki Görüntüle 2033925 kizlar anlayan var mi
Bilmiyorum ki cok uzuldum suandaCanım bizim ileri hızlı hareketli% 8 di Dr az dedi varikosel varmı acaba
Doktora goster canim. Banada haraketlilik az geldi.Bilmiyorum ki cok uzuldum suanda
Üzülme ürologa gittiniz mi varikosel elle muamele ederek belli oluyor ve bence daha detaylı bilgi test ister sizdenBilmiyorum ki cok uzuldum suanda
Zaten benim sorunum var tup bebek yapacaktik. Ilk defa boyle kotu geldi. Kadin testleri olsa anlarim da erkek ten anlamiyorumÜzülme ürologa gittiniz mi varikosel elle muamele ederek belli oluyor ve bence daha detaylı bilgi test ister sizden
Sende ne sorun var cnmZaten benim sorunum var tup bebek yapacaktik. Ilk defa boyle kotu geldi. Kadin testleri olsa anlarim da erkek ten anlamiyorum
Erkwn menepoz fsh ucuyor amh yerlerde surunuyorSende ne sorun var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?