- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Neye gere normalin altında. Ezbere yorum yapmayın bari bilmeden.sayiniz ve hareketiniz iyi fakat morfolijiniz cok dusuk. morfoloji yani normal yapili sperm orani normal degerin altinda
Neye gere normalin altında. Ezbere yorum yapmayın bari bilmeden.
Neye gere normalin altında. Ezbere yorum yapmayın bari bilmeden.
Bugün doktora gitcektiniz naptınız acaba inşallah sonuç temizdirKizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...
Yazarken adına bile bakmadım inşallah dediğiniz gibidir az önce uyandım sizinlede tartışmaya girmek istemiyorum bundan sonra kişisel cevap almak istediğiniz kişilere özelden mesaj atarsanız rahatsız olmazsiniz iyi günler...Suskun Ceylan birincisi burda muhatabim siz değilsiniz. İkincisi bayanın tahlilindeki alt sınır %4. Üçüncüsü %14 leri kimler görmüş acaba
Anliyabilene canımArkadaslar kırmayın birbirinizi tamam yanlış bilgiler olabilir ama zaten bu süreçte gerginiz bizrbirimiz kırmayalım sonuçta hepimiz insanız dr degiliz yapmayalım bosverin
Eşim birazdan ameliyat için gün alicak varikosel umarım ameliyat sonrası sayımız hareketimiz değişirArkadaslar kırmayın birbirinizi tamam yanlış bilgiler olabilir ama zaten bu süreçte gerginiz bizrbirimiz kırmayalım sonuçta hepimiz insanız dr degiliz yapmayalım bosverin
İnşallah şifa olur ameliyat ki sonrasında düzelen cok kişiyi gördüm burda içini ferah tut geçmiş olsunEşim birazdan ameliyat için gün alicak varikosel umarım ameliyat sonrası sayımız hareketimiz değişir
Hadi gözün aydın canım bı sıkıntı çıkmaz sendedeSelamun aleykum kızlar. Birbirinizj kırmakya gerek yok herkes ne biliyorsa onu yaziyor hic birimiz doktor degiliz sonucta.
Doktordan geldim. Esimin sonuclarinin cok guzel oldugunu ve hic bir sorun olmadigini söyledi. Benim Rahim filmi cekilmem gerekiyomus
Her hastanenin her testin kendine göre referans araligi varmıs canım bizimkinin referans araligi %4 oldugu icin bizimki guzelmis yaniHadi gözün aydın canım bı sıkıntı çıkmaz sendede
Hmm ilk defa duydum canım yeni bişe öğrenmiş oldum senin adina çok sevindim bende eşimden haber bekliyorum bakalım ne zamana gün vericekHer
Her hastanenin her testin kendine göre referans araligi varmıs canım bizimkinin referans araligi %4 oldugu icin bizimki guzelmis yani
Varikosel ameliyati mi olcak cnm ?Hmm ilk defa duydum canım yeni bişe öğrenmiş oldum senin adina çok sevindim bende eşimden haber bekliyorum bakalım ne zamana gün vericek
Evet canım 1 yıldır korunmuyoruz olmadı ilk ben gittim süt hormonum yüksek çıktı mr istedi mr da adenom çıkmadı tekrar test yaptı normal olunca eşimi ürologa yolladı orda belli oldu varikosel den dolayı olmamış bebek hayırlısı bakalım eşim hastanede Suan beklıyorum bende ne dicekVarikosel ameliyati mi olcak cnm ?
Canim benim tanidigim bir arkadaş in esi varikosel ameliyati oldugu ay hamile kaldi. Cok basit bir ameliyatmis zatenEvet canım 1 yıldır korunmuyoruz olmadı ilk ben gittim süt hormonum yüksek çıktı mr istedi mr da adenom çıkmadı tekrar test yaptı normal olunca eşimi ürologa yolladı orda belli oldu varikosel den dolayı olmamış bebek hayırlısı bakalım eşim hastanede Suan beklıyorum bende ne dicek
Jinekolog sperm sayımızı az buldu bu rakamlarla gebe kalamazsın ilk aşılama olmaz tüp bebek dedi hatta canlı sayımız 4.900 çıkınca hıç uğraşmayın tüp bebek dedi fakat ürolog izin vermedi olur dıyor ameliyat olsun düzelir diyor benımde kafam karışık acaba aşılama denesemmi hiç bilmiyorum valla bakalım hayırlısıVarikosel ameliyati mi olcak cnm ?
İnşallah canım ürologda öyle diyor ama zaten bi yıldır evliyim benle aynı zamanda evlenenler doğurmak üzere insan etkilenıyor ister istemez yaramdan değil sorandan usandımCanim benim tanidigim bir arkadaş in esi varikosel ameliyati oldugu ay hamile kaldi. Cok basit bir ameliyatmis zaten
Emin ol hic bir sorun yokken hamile kalamamak daha cok zor.. Sorunu bilsek ona gore hareket edicez ama yokk.. Insallah bunlari da hayirlisiyla atlatırsınız Allah sabir versin moralinizi yüksek tutmaya calsiin.
Sanırım rahim sıvısı ph'ı sorunsalı varsa bile tüp bebekle hallolur.
1. Tutmadi 2. Yi yaaptirdik.yine de olcmuyorlar neden bilmemSanırım rahim sıvısı ph'ı sorunsalı varsa bile tüp bebekle hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?