Erkek İnfertilitesi Sperm testinden anlayanlar ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan birincisi burda muhatabim siz değilsiniz. İkincisi bayanın tahlilindeki alt sınır %4. Üçüncüsü %14 leri kimler görmüş acaba

Suskun Ceylan birincisi burda muhatabim siz değilsiniz. İkincisi bayanın tahlilindeki alt sınır %4. Üçüncüsü %14 leri kimler görmüş acaba
Yazarken adına bile bakmadım inşallah dediğiniz gibidir az önce uyandım sizinlede tartışmaya girmek istemiyorum bundan sonra kişisel cevap almak istediğiniz kişilere özelden mesaj atarsanız rahatsız olmazsiniz iyi günler...

Arkadaslar kırmayın birbirinizi tamam yanlış bilgiler olabilir ama zaten bu süreçte gerginiz bizrbirimiz kırmayalım sonuçta hepimiz insanız dr degiliz yapmayalım bosverin

Selamun aleykum kızlar. Birbirinizj kırmakya gerek yok herkes ne biliyorsa onu yaziyor hic birimiz doktor degiliz sonucta.

Doktordan geldim. Esimin sonuclarinin cok guzel oldugunu ve hic bir sorun olmadigini söyledi. Benim Rahim filmi cekilmem gerekiyomus

Hadi gözün aydın canım bı sıkıntı çıkmaz sendede

Varikosel ameliyati mi olcak cnm ?
Evet canım 1 yıldır korunmuyoruz olmadı ilk ben gittim süt hormonum yüksek çıktı mr istedi mr da adenom çıkmadı tekrar test yaptı normal olunca eşimi ürologa yolladı orda belli oldu varikosel den dolayı olmamış bebek hayırlısı bakalım eşim hastanede Suan beklıyorum bende ne dicek

Canim benim tanidigim bir arkadaş in esi varikosel ameliyati oldugu ay hamile kaldi. Cok basit bir ameliyatmis zaten
Emin ol hic bir sorun yokken hamile kalamamak daha cok zor.. Sorunu bilsek ona gore hareket edicez ama yokk.. Insallah bunlari da hayirlisiyla atlatırsınız Allah sabir versin moralinizi yüksek tutmaya calsiin.

Varikosel ameliyati mi olcak cnm ?
Jinekolog sperm sayımızı az buldu bu rakamlarla gebe kalamazsın ilk aşılama olmaz tüp bebek dedi hatta canlı sayımız 4.900 çıkınca hıç uğraşmayın tüp bebek dedi fakat ürolog izin vermedi olur dıyor ameliyat olsun düzelir diyor benımde kafam karışık acaba aşılama denesemmi hiç bilmiyorum valla bakalım hayırlısı

İnşallah canım ürologda öyle diyor ama zaten bi yıldır evliyim benle aynı zamanda evlenenler doğurmak üzere insan etkilenıyor ister istemez yaramdan değil sorandan usandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…