Erkek İnfertilitesi Sperm testine bakar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Kızlar bakabilir misiniz eşimin sperm testini bugün aldık henüz üroloji doktoru görmedi ama benim doğum doktorum direkt tüp bebek dedi bu kadar ciddi mi gerçekten sizce?

Bu teste başka ayrıntılar yokmu. Toplam sayımı 9 milyon eğer öyle ise sayı 50 milyon civarı normal kabul görüyor. Morfoloji yazmıyor. Hız hareket bunlarda önemli. Birde lokösit çıkmış buda enfeksiyon demek. Malesef sayınız oldukça düşük tüp bebek bu yüzden önerilmiş.

Eki Görüntüle 2566893 Kızlar bakabilir misiniz eşimin sperm testini bugün aldık henüz üroloji doktoru görmedi ama benim doğum doktorum direkt tüp bebek dedi bu kadar ciddi mi gerçekten sizce?
Aşilama olabilir bence uzülmeyin canim bana doktor 23 milyonla âsilama dedi düzelir merak etme benim éşim ameliyat oldu ameliyattan önce 7 miyondu

Aşilama olabilir bence uzülmeyin canim bana doktor 23 milyonla âsilama dedi düzelir merak etme benim éşim ameliyat oldu ameliyattan önce 7 miyondu
Doktor öyle çok şey anlattı ki kafam allak bullak oldu ama aşılama ile tutma ihtimali baya düşük dedi. Eşimin ailesinde varikosel ameliyatı olup hemen çocuk sahibi olan çok kişi var umarım bizim de böyle olur...

Eşin varikosel değil mi canim

canim neden boyle bakilmis ben hic anlamadim bi sey yokki bu testte.ayrinrili test olmadan neye gore tup bebek demis iyice arastirin laboratuari ii bi yerde tekrar test verin ultrasonla varikosele baktirin yasi iz kucukse takviyelerle artiemaya calisin.

Ball biz de anlamadık canım devlet hastanesinde yaptırdık ama böyle işleri yapan bir laboratuvar varmış bir sonrakini orada yaptıracağız detaylı tetkikleri yaptıracağız. Ben 25 yaşındayım eşim 31

pehrize sikkat ediyorsunuz demi canim test vermeye giderken

erkilenir de cok degildir heralde ama strest aninda verilen test cok degisken olabiliyormus siz ayrinrili.teste her seye dikkat edin.
Öyle yapacağız umarım her şey yoluna gider şu an belirsiz olduğu için tek teste bakıp kendimi üzmek istemiyorum ama yine de canım sıkılmadı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…