- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Detaylı bir inceleme olmamis bnce ama sayı baya düşük tüp bebeklikEki Görüntüle 2566893 Kızlar bakabilir misiniz eşimin sperm testini bugün aldık henüz üroloji doktoru görmedi ama benim doğum doktorum direkt tüp bebek dedi bu kadar ciddi mi gerçekten sizce?
Aşilama olabilir bence uzülmeyin canim bana doktor 23 milyonla âsilama dedi düzelir merak etme benim éşim ameliyat oldu ameliyattan önce 7 miyonduEki Görüntüle 2566893 Kızlar bakabilir misiniz eşimin sperm testini bugün aldık henüz üroloji doktoru görmedi ama benim doğum doktorum direkt tüp bebek dedi bu kadar ciddi mi gerçekten sizce?
Doktor öyle çok şey anlattı ki kafam allak bullak oldu ama aşılama ile tutma ihtimali baya düşük dedi. Eşimin ailesinde varikosel ameliyatı olup hemen çocuk sahibi olan çok kişi var umarım bizim de böyle olur...Aşilama olabilir bence uzülmeyin canim bana doktor 23 milyonla âsilama dedi düzelir merak etme benim éşim ameliyat oldu ameliyattan önce 7 miyondu
Eşin varikosel değil mi canimDoktor öyle çok şey anlattı ki kafam allak bullak oldu ama aşılama ile tutma ihtimali baya düşük dedi. Eşimin ailesinde varikosel ameliyatı olup hemen çocuk sahibi olan çok kişi var umarım bizim de böyle olur...
İşte bilmiyorum her şey çok yeni elimizde sadece bu sonuç var vardiyadan dolayı gidemiyoruz da doktora. Detaylı inceleme henüz yapılmadıEşin varikosel değil mi canim
Üzülme canim kac yillik evlisinİşte bilmiyorum her şey çok yeni elimizde sadece bu sonuç var vardiyadan dolayı gidemiyoruz da doktora. Detaylı inceleme henüz yapılmadı
Ball biz de anlamadık canım devlet hastanesinde yaptırdık ama böyle işleri yapan bir laboratuvar varmış bir sonrakini orada yaptıracağız detaylı tetkikleri yaptıracağız. Ben 25 yaşındayım eşim 31canim neden boyle bakilmis ben hic anlamadim bi sey yokki bu testte.ayrinrili test olmadan neye gore tup bebek demis iyice arastirin laboratuari ii bi yerde tekrar test verin ultrasonla varikosele baktirin yasi iz kucukse takviyelerle artiemaya calisin.
1.5 senelik evliyim ben 25 yaşındayım eşim 31Üzülme canim kac yillik evlisin
pehrize sikkat ediyorsunuz demi canim test vermeye giderkenBall biz de anlamadık canım devlet hastanesinde yaptırdık ama böyle işleri yapan bir laboratuvar varmış bir sonrakini orada yaptıracağız detaylı tetkikleri yaptıracağız. Ben 25 yaşındayım eşim 31
evet3 günlük cinsel perhizde gittik ama testi vermeden önce çok kötü kavga etmiştik stres olursa ondan etkilenir mi bilmiyorumpehrize sikkat ediyorsunuz demi canim test vermeye giderken
erkilenir de cok degildir heralde ama strest aninda verilen test cok degisken olabiliyormus siz ayrinrili.teste her seye dikkat edin.evet3 günlük cinsel perhizde gittik ama testi vermeden önce çok kötü kavga etmiştik stres olursa ondan etkilenir mi bilmiyorum
Öyle yapacağız umarım her şey yoluna gider şu an belirsiz olduğu için tek teste bakıp kendimi üzmek istemiyorum ama yine de canım sıkılmadı değilerkilenir de cok degildir heralde ama strest aninda verilen test cok degisken olabiliyormus siz ayrinrili.teste her seye dikkat edin.
evet canım gönder bakalımMerhaba kızlar sperm testini yorumlama yapabiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?