• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sperm testine göre aşılama olur mu lütfen yardım :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gelsene

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
1.788
808
323
kızlar 3 aydır tedavideyiz.normal olmazsa.tüp bebek diyip durduk.ama bu 2.testimizdeki hızlı ilerleme sayesinde doktorumuz doğal da olur aşılama deneyin dedi.aşılama ile ilgili hiç bir bilgim yok.istanbul avp.yakasında enn iyi yer neresi.ya da gerçekten işe yarayacak mı?offf kafan alllah bullak.lütfen tecrübelerinizden yola çıkarak yardım edin. :(
ilk testimiz..................................... 2.test .....................2.test yıkama sonrası

ml de sperm sayısı:26 mlyn-----------30 mlyn---------------30mlyn
top sperm sayısı:64 mlyn-------------150 mlyn--------------30 mlyn
total motalite:%53----------------------% 54------------------ % 100
ileri:5-------------------------- %3----------------------------%85
yav. ileri:43--------------------------%45-----------------------------%15
morfoloji: %3------------------------------ % 4

Son düzenleme:
degerler ıyı canım yapılır asılama bızım sperm degerler cok ıyıydı 150 mılyon fallan cıkıyordu ama asılama yaptıracagım zaman acayıp dusmus 12 mılyon spermle asılama yaptırdık yıkama sonrası ayrıca morfolojıde % 6 idi %1 dusmus sonucta 1 sperm gırıcek ve dollenecek o yuzden degerler gayet ıyı sızın tutma olasılıgı yuksekkk :34:

sağol canım cevabın için.biz hep tüp bebek diye plan yaparken sperm değerleri yükseliş gösterdiğinden doktorumuz normalde olur ama aşılama yaptırın dedi.tabi biz baya afalladık.şimdi tamam yaptıralım diyoruz ama adetim martta :) bu ay kendimiz denicez.formda baya gezindim ama avp yakasında nerde yaptırıyo bu millet anlamadım hiç bi yanıt bulamadım :(

sağol canım cevabın için.biz hep tüp bebek diye plan yaparken sperm değerleri yükseliş gösterdiğinden doktorumuz normalde olur ama aşılama yaptırın dedi.tabi biz baya afalladık.şimdi tamam yaptıralım diyoruz ama adetim martta :) bu ay kendimiz denicez.formda baya gezindim ama avp yakasında nerde yaptırıyo bu millet anlamadım hiç bi yanıt bulamadım :(

avr yakası neredesın ? bende avrupa yakasındayım toplam 1100 cıktım ılaclar dahıl
rAPOR CIKARDIM BEN 3 SENELIK EVLIMISN?

evet 3 senelik evliyim.ama hastanelerdeki o süreç beni iyice sıkıyor.kolayca parayı verip çıkaracağımız bi yer yok mu?

evet 3 senelik evliyim.ama hastanelerdeki o süreç beni iyice sıkıyor.kolayca parayı verip çıkaracağımız bi yer yok mu?

hangı surec??
ben rapor olayı ıle hıc ugrasmadım ve yarım saatte rapor cıktı ıgnelerımı aldım okadar.....
750 tl alıyor docent doktr idi hatta
ıgneler vs derken 1100 cıktı ıste
medıkana gıdebılırsın yakınsa yada ıst hangı semttesın bılmıyorum ama benım eskı dokturum var bakırkoyde
ıgnelr ılaclar dahıl 3 bın tl asılama..

hangı surec??
ben rapor olayı ıle hıc ugrasmadım ve yarım saatte rapor cıktı ıgnelerımı aldım okadar.....
750 tl alıyor docent doktr idi hatta
ıgneler vs derken 1100 cıktı ıste
medıkana gıdebılırsın yakınsa yada ıst hangı semttesın bılmıyorum ama benım eskı dokturum var bakırkoyde
ıgnelr ılaclar dahıl 3 bın tl asılama..

o zaman güzel.hangi hastaneden çıkardın doktorun kimdi??aşılamayıdarapor çıkardığın yerde mi yaptırdın ben mi yanlış anladım .evet medicana int.gidicem.3 bin liraya ben tüp bebek yaptırdım canım sağol :)

o zaman güzel.hangi hastaneden çıkardın doktorun kimdi??aşılamayıdarapor çıkardığın yerde mi yaptırdın ben mi yanlış anladım .evet medicana int.gidicem.3 bin liraya ben tüp bebek yaptırdım canım sağol :)

yenı acılan medıpol mega hastanesınde canım docent doktor banu kumbak netten bakarsan ıyı olur asılamayı ordada yapıyor baska hast.dede yapıyor aynı hast. hemen cıkıyor rapor ılacları raporla daha uyguna alıyorsun
ozel muayene doktoruydu benım doktrum daha onceden ona gıdıyordum ssk falan gecmıyordu ee tedavılerde ınsan zorluyor.
buarada medıcanada pahalıdır yanı 1500 gecersın rapor cıkartmıyorlar
peki sen tüp nerde yaptırdın okadar uyguna?? bende gıdıyım valla cok uygunmus benden 6 7 mılyar ıstedılerrrrrr:14:

Son düzenleme:
yenı acılan medıpol mega hastanesınde canım docent doktor banu kumbak netten bakarsan ıyı olur asılamayı ordada yapıyor baska hast.dede yapıyor aynı hast. hemen cıkıyor rapor ılacları raporla daha uyguna alıyorsun
ozel muayene doktoruydu benım doktrum daha onceden ona gıdıyordum ssk falan gecmıyordu ee tedavılerde ınsan zorluyor.
buarada medıcanada pahalıdır yanı 1500 gecersın rapor cıkartmıyorlar
peki sen tüp nerde yaptırdın okadar uyguna?? bende gıdıyım valla cok uygunmus benden 6 7 mılyar ıstedılerrrrrr:14:

ankarada yaptırdım canım :)

Back
X