• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm hızı ve morfoloji düşüklüğü

Evet nereden aldın ? bende arifoğlu markasını duydum ama, arı sütü poleni bende denemek istiyorum.
canım Eğriçayır markanin ismi.. ürünleri organik hep güvenilir zaten nette arastirirsan hemen çıkar
inşallah iyi gelir hepimize

canım Eğriçayır markanin ismi.. ürünleri organik hep güvenilir zaten nette arastirirsan hemen çıkar
inşallah iyi gelir hepimize
Hemen alacağım keçiboynuzu kırıp kaynatıp eşime her akşam içiriyorum ibrahim saraçoğlu söyşemişti, hepsi birbirine karışmaz umarım bunu da sabah veririm macun gibi sanırsam 💙

Benim eşimde testi verdi onda da sorun çıktı. Morfoloji %20 bozuk diyor hızı düşük ne biliyim böyle işte gebelik şansını düşürüyor Muş ben eşimin yanında değilim şu an beraber gidicez gittiğimde ama önden bilgisi olan var mı nasıl olucak böyle üzüldüm biraz bu duruma çünkü

Hemen alacağım keçiboynuzu kırıp kaynatıp eşime her akşam içiriyorum ibrahim saraçoğlu söyşemişti, hepsi birbirine karışmaz umarım bunu da sabah veririm macun gibi sanırsam 💙
onu bende duydum evet geçenlerde daha yeni inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🥰
sanmıyorum canım etki edeceğini:) karışmaz diyelim
arı sütü tam macun gibi değil tatlım
🌷

Benim eşimde testi verdi onda da sorun çıktı. Morfoloji %20 bozuk diyor hızı düşük ne biliyim böyle işte gebelik şansını düşürüyor Muş ben eşimin yanında değilim şu an beraber gidicez gittiğimde ama önden bilgisi olan var mı nasıl olucak böyle üzüldüm biraz bu duruma çünkü
Morfoloji %20 gayet iyi canım hızda sorun varsa keçiboynuzu suyu etkili + arı sütü polen 😍 moralinizi bozmayın benim eşimin morfoloji sadece %2 aşılama deniyoruz bu ay🥹🥹

Ay kızlar çok moralim bozuk ya. Bugün eşime yeni bir sperm testi yaptırdık ileri hareket %13'ten %1'e düşmüş. Hareketsiz %95. Morfoloji de %3 ten %2 ye düşmüş. Aşırı kötüyüm ya

Kızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama nasip olmadı. Kendim için bütün testleri yaptırdım her şeyim normal çok şükür. Eşimin sperm sayısı çok iyi ama ileri hızlı sperm sayısı %13, morfoloji %3.
Ayni durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Siz hamile kaldınız mı? 😢
İleri hızı %4 morfoloji %1di takviyeler verildi, ayrıca keçiboynuzu kürünü denemiştik biz de olumlu etki oldu 1 buçuk ay sonra hamile kaldım

Pardon hocam yazmışım meslek alışkanlığı 😂
Ben de öğretmenim hiç sorun değil herkese hocam diyorum 🤭 doktorun eşime verdiği takviye Siperrox’du, keçiboynuzu pekmezini çok çok yedirdim, bir de muz ve bitter çikolatayı her gün yediriyordum 🤭 sonuçlarının düşük olduğunu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktı ama ağzına bile sürmedi. biz de işe yaradı inşallah sizde de yarar.

Ben de öğretmenim hiç sorun değil herkese hocam diyorum 🤭 doktorun eşime verdiği takviye Siperrox’du, keçiboynuzu pekmezini çok çok yedirdim, bir de muz ve bitter çikolatayı her gün yediriyordum 🤭 sonuçlarının düşük olduğunu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktı ama ağzına bile sürmedi. biz de işe yaradı inşallah sizde de yarar.
Benim eşim sigara alkol kullanmıyor her gün Spor yapıyor. Yani neden böyle değerleri düşük hiç anlam veremiyorum ya. Bakalım bugün doktora görünecek doktor ne diyecek bakalım. Sizin dediklerinizi de yapicamm inşallah benim de bebişim olur 🥲🥲

Morfoloji %20 gayet iyi canım hızda sorun varsa keçiboynuzu suyu etkili + arı sütü polen 😍 moralinizi bozmayın benim eşimin morfoloji sadece %2 aşılama deniyoruz bu ay🥹🥹
İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur😍 Benim eşimde hem hız sorunu varmış hemde şekilde bozukluk varmış imkansız değil demiş doktor bakalım gidince ikimiz beraber artık yediklerimize içtiklerimize dikkat ederiz sonrası Allah Kerim

İnş dediğiniz gibi olur 3 yıllık evliliğinde 1,5 yıldır uğraşıyorum. Artık ne yapacağımı bilemez oldum. Eşim çok stresli, sorun erkek faktörü gibi duruyor. Nasip artık kaderimize boyun eğeceğiz. Tüp bebekte inanılmaz pahalı. Bir aşılamadan denemek istedik.şe

İnş dediğiniz gibi olur 3 yıllık evliliğinde 1,5 yıldır uğraşıyorum. Artık ne yapacağımı bilemez oldum. Eşim çok stresli, sorun erkek faktörü gibi duruyor. Nasip artık kaderimize boyun eğeceğiz. Tüp bebekte inanılmaz pahalı. Bir aşılamadan denemek istedik.

Bi hikaye anlatayım benim ablamda yumurtlama eşinde de sperm sorunu vardı baya fazla detaya girmeyeyim ikiside hem spora yöneldiler hem Akdeniz diyeti yaptılar hemde vitaminlerini düzenli aldılar kafalarını hep meşgul tutup stresten uzak kaldılar ki doktor olumsuz konuşmasına rağmen ablam hiç beklemediği anda bhamile olduğunu öğrendi şimdi bi kızları var. O yüzden asla kötü düşünmeyin benim eşimde de var sorun ama ablamdan sonra ben imkansız diye bişey olduğunu düşünmüyorum ki sen eşimde sorun galiba diyorsun eşinle beraber uygulayıj bunları ne kaybedersiniz ki . Yani umarım anlatabilmisimdir 😍

Bi hikaye anlatayım benim ablamda yumurtlama eşinde de sperm sorunu vardı baya fazla detaya girmeyeyim ikiside hem spora yöneldiler hem Akdeniz diyeti yaptılar hemde vitaminlerini düzenli aldılar kafalarını hep meşgul tutup stresten uzak kaldılar ki doktor olumsuz konuşmasına rağmen ablam hiç beklemediği anda bhamile olduğunu öğrendi şimdi bi kızları var. O yüzden asla kötü düşünmeyin benim eşimde de var sorun ama ablamdan sonra ben imkansız diye bişey olduğunu düşünmüyorum ki sen eşimde sorun galiba diyorsun eşinle beraber uygulayıj bunları ne kaybedersiniz ki . Yani umarım anlatabilmisimdir 😍
İnşşş cnm 💙

Arkadaşlar sperm morfolojisinde sayısında hareketinde sıkıntı varsa Murat Mermerkaya hocamızı araştırmanızı tavsiye ederim bu konuda kendisi alanında mükemmel bir doktor biz farklı şehirde olduğumuz için görüntülü iletişime geçtik söylediklerini harfiyen uygulamaya çalıştık ve 2 ayda sonuç aldık bu tarz yazılara umut veriyorlar derdim inanmamaya çalışırdım ama ben iyi bir sonuç aldım bunu sizlerle paylaşmak istedim yinede kendiniz araştırıp karar verebilirsiniz
Canım merhaba ücretlidir diye tahmin ediyorum ücreti pahalı mı neler de bulundu tavsiye olarak söylersen cok mutlu olurum.

Back
X