Sperm hızı ve morfoloji düşüklüğü

Kızlar benim moralim bozuk Eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra takviyelerle gebe kaldım. Sonrasında ise bebeğimin kalbi durdu sağlıksızdı. Cumartesi günü sperm testi verdik ameliyatta 9.ayı geçtik değerler düşmüş.Çok üzüldük aşılamaya karar verdik. Neden böyle oldu anlam veremedik.doktor hemen tekrardan takviyelere başladı.
Bence direk tüp bebeğe geçin

Eşim istemiyor bir kere gebe kaldın diyor ikna edemedim :( bende bıraktım artık. Aşılama sonrası bakacağız deneyeceğiz tekrardan. Neden oyle dediniz etrafınıza örnekler var mı ??
Bu değerlerle olur çünkü tüp aşılama saman kaybı orda sağlıksız herşeyi koyuyorlar

Kızlar benim moralim bozuk Eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra takviyelerle gebe kaldım. Sonrasında ise bebeğimin kalbi durdu sağlıksızdı. Cumartesi günü sperm testi verdik ameliyatta 9.ayı geçtik değerler düşmüş.Çok üzüldük aşılamaya karar verdik. Neden böyle oldu anlam veremedik.doktor tekrardan takviyelere başladı.
Ah canım benim 🥺 her şey nasip gerçekten biz ne kadar zorlasak emek versek de yaşayacak ömrü yoksa olmuyor işte.. Değerler bir kere toparlandiysa yine toparlarsiniz bence canını sıkma her şey yoluna girer yine iyi düşünelim iyi olsun ❤️ hemen moralini bozma lütfen

Ah canım benim 🥺 her şey nasip gerçekten biz ne kadar zorlasak emek versek de yaşayacak ömrü yoksa olmuyor işte.. Değerler bir kere toparlandiysa yine toparlarsiniz bence canını sıkma her şey yoluna girer yine iyi düşünelim iyi olsun ❤️ hemen moralini bozma lütfen
İnş dediğiniz gibi olur 3 yıllık evliliğinde 1,5 yıldır uğraşıyorum. Artık ne yapacağımı bilemez oldum. Eşim çok stresli, sorun erkek faktörü gibi duruyor. Nasip artık kaderimize boyun eğeceğiz. Tüp bebekte inanılmaz pahalı. Bir aşılamadan denemek istedik.

İnş dediğiniz gibi olur 3 yıllık evliliğinde 1,5 yıldır uğraşıyorum. Artık ne yapacağımı bilemez oldum. Eşim çok stresli, sorun erkek faktörü gibi duruyor. Nasip artık kaderimize boyun eğeceğiz. Tüp bebekte inanılmaz pahalı. Bir aşılamadan denemek istedik.
Benim eşimde öyle zaten değerleri düşük bir de yumurtluyorum dediğim gün ölü balık gibi oluyor. Normalde çok istekli ama o gün stres yapıyor ooffff ne zor işler çok yorucu. Neredeyse her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum. Çevremdeki bütün arkadaşlarımın hemen oldu. Bakıyorum sanki sadece ben böyle uğraşıyorum gibi. Bı de misafirliğe gidip geldiğim herkesin ilk sorusu bebek yok mu oluyor. Çıldırıyorum ya

Benim eşimde öyle zaten değerleri düşük bir de yumurtluyorum dediğim gün ölü balık gibi oluyor. Normalde çok istekli ama o gün stres yapıyor ooffff ne zor işler çok yorucu. Neredeyse her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum. Çevremdeki bütün arkadaşlarımın hemen oldu. Bakıyorum sanki sadece ben böyle uğraşıyorum gibi. Bı de misafirliğe gidip geldiğim herkesin ilk sorusu bebek yok mu oluyor. Çıldırıyorum ya
Bende de aynı arkadaşlarımından sadece hamile kalamayan bir tek ben kaldım. İçim parçalanıyor, çok kolay hamile kaldılar ve bana da stres yapma diyorlar gel gör nasıl yapmayalım? Ben kafamı başka yerlere verdim ancak bu seferde eşim stresten bir şey yapamıyor 🥹🥹 ben sanırım artık yoruldum.
Aşılama da olmazsa bırakacağım kendi haline

Back
X