Erkek İnfertilitesi sperm testine hemen üzülmeyin 2. Kez yapın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Saripapatya22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
2.970
3.048
83
kızlar iki hafta önce ileri hareket 18 ken bugün testte 44 çıktı a+b... iki hafta önce çok üzüldüm yıprandım ama doktor özele güvenmeyin dedi.. siz de hemen üzülmeyin 2. Kez mutlaka yapın testi

Biz 2 ay önce yaptık 24 milyondu sayı 1 hafta önce ki sayımız 100 bindi daha da düştü yani

Hastaneden hastaneye çok değişiyor. Özellikle erkeğin psikolojisi çok önemli. Lökosit varsa tedaviden sonra da düzeliyor bizde antibiyotik kullandık ama sonuçta spermin de bi yapısı genetiği var ortalama değerler yine belli ediyor kendini. Eşleri üzmeyelim lütfen Bizden çok takılıyolar bu konuya :)

Hastaneden hastaneye çok değişiyor. Özellikle erkeğin psikolojisi çok önemli. Lökosit varsa tedaviden sonra da düzeliyor bizde antibiyotik kullandık ama sonuçta spermin de bi yapısı genetiği var ortalama değerler yine belli ediyor kendini. Eşleri üzmeyelim lütfen Bizden çok takılıyolar bu konuya :)
Aynen canım iki hafta önce lökosit vardı bizde de antibiyotık kullandı eşim belki o da değiştirdi spermi.. kesinlikle takmıyo gibi yapıyolar ama takıyorlar

Biz de tüp bebek merkezinde yaptık esime hareket sorunu ve morfoloji tanisi kondu bana da endometriozis! biz bes alti ay zehir hayati yaşadık. Amaclari tup bebege bizi mecbur etmekmis.
Bu böyle olmaz dedik ve iyi bir uroloji doktorundan iki defa daha denedik sonuclar mükemmel çıktı!
Allah a havale ettim O pislikleri heryere güven olmuyor. Umudunuzu kaybetmeyin.

Benzer durumu biz de yaşıyoruz yaklaşık iki hafta önce 32 milyondu bugün test yaptırdık 1 milyona düşmüş anlam veremiyorum nasıl bu kadar fark oluyor
Sıcaklık ve stres etken bızde 15 gun Aralık ıle 2 milyon ıken yumurta toplama guju stresten 0 cıktı 2. Ve 3. Örnekte cıktı stres en onemlı etken

Biz de tüp bebek merkezinde yaptık esime hareket sorunu ve morfoloji tanisi kondu bana da endometriozis! biz bes alti ay zehir hayati yaşadık. Amaclari tup bebege bizi mecbur etmekmis.
Bu böyle olmaz dedik ve iyi bir uroloji doktorundan iki defa daha denedik sonuclar mükemmel çıktı!
Allah a havale ettim O pislikleri heryere güven olmuyor. Umudunuzu kaybetmeyin.
Gerçekten ben de fark ettim ilgi alaka sıfır hastanelerde

Back
X