Çok saçma neden sayıyı söylemiyorlar sonucu öğrenmek senin hakkın. Bence iyi araştır sonuçta bi düşük olayın varsa demekki gerçekten hamile kalabiliyorsun. Bence tüp bebek şart diyen doktordan uzak durBeni sevindiren durum bundan yaklaşık 8ay önce düşük yaptım demekki bi ihtimal hamile kalabiliyorum ama buna rağmen tüp bebek dior doktor onuda ben istemiyorum bu sonuçta çıksın başka hastaneye gideceğim bakalım orası ne dicek peki sende sanamı yoksa eşinemi aşılama yapacaklar
Canim asilama bayana yapiliyo sana sonuclaru neden vermemisler anlamadim bu senn hakkin sonucta.benimde basimdan iki hamilelik gecti biri uc aylik dusuk digeri olu dogum ama sonrasında olmadi iste on senelik evliyiz.Beni sevindiren durum bundan yaklaşık 8ay önce düşük yaptım demekki bi ihtimal hamile kalabiliyorum ama buna rağmen tüp bebek dior doktor onuda ben istemiyorum bu sonuçta çıksın başka hastaneye gideceğim bakalım orası ne dicek peki sende sanamı yoksa eşinemi aşılama yapacaklar
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim benim.sende bi saglik sorunu varmiydi bende pco varBenimde esimde aynı problem vardi hemde 4 milyon kadar az bir rakamdi, tup bebek dediler kesinlikle tedaviye baslayacakken hamile olduğumu öğrendim, 11 haftalik hamileyim insallah saglikla kucağıma alırım.. Bol dua ve bitkisel yontemleri denedik.. Allah yüzümüze güldü. İsteyen herkese cok aratmadan nasip etsin rabbim.
Tamam canim sikinti iki tarafli olunca hamilelik biraz zorAmin insaallah, yoktu bende bi rahatsızlık
Bizde de morfoloji sifir canm tup denedik olmadi bitkisel yontem.ne denednzBenimde esimde aynı problem vardi hemde 4 milyon kadar az bir rakamdi, tup bebek dediler kesinlikle tedaviye baslayacakken hamile olduğumu öğrendim, 11 haftalik hamileyim insallah saglikla kucağıma alırım.. Bol dua ve bitkisel yontemleri denedik.. Allah yüzümüze güldü. İsteyen herkese cok aratmadan nasip etsin rabbim.
Keçi boynuzu kürü yaptık ibrahım Saracoğlu'nun. Ve soğuk pres keçi boynuzu pekmezi ve Akşamları zeytinyağına yatırılmış iki tane inciri sabah aç karnına yemek.. İbrahim Saracoğlu'nun morfoloji için yöntemleri var bakın derimBizde de morfoloji sifir canm tup denedik olmadi bitkisel yontem.ne denednz
tesekkur ederm canm . keçiboynuzu kuru her aksam içiriyorum esıme soguk 1 bardak 3 dk kaynatyrm. pekmezi içmedi inciri de zeytinyaglı yemem diyorKeçi boynuzu kürü yaptık ibrahım Saracoğlu'nun. Ve soğuk pres keçi boynuzu pekmezi ve Akşamları zeytinyağına yatırılmış iki tane inciri sabah aç karnına yemek.. İbrahim Saracoğlu'nun morfoloji için yöntemleri var bakın derim
ayy darısı basıma canm saglıcakla kucagına alırsın ınsallah. kecıboynuzu pekmezi hangi marka aldn? internette hünnap diye bir marka gecyr da1 ay yaptık aslinda 3 ay ama Allaha şükür 1 ayin sonunda rabbim nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?