Spermi enjekte ettim

papatyafallari

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
37
-2
86
Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

yanlş yapmışsınız tabiki, ne kadar sağlıklı olabilir ki bebek hadi bi mucize olup olduğunu varsayalım ?o zaman asılama yaptırsaydınız?
zaten ilşkiye giremwme sorununu çözmden bebek istemek çok mantıklı değil. vajinusmus iseniz terapi alın.

yanlş yapmışsınız tabiki, ne kadar sağlıklı olabilir ki bebek hadi bi mucize olup olduğunu varsayalım ?o zaman asılama yaptırsaydınız?
zaten ilşkiye giremwme sorununu çözmden bebek istemek çok mantıklı değil. vajinusmus iseniz terapi alın.
Evet sorun çok büyük görünüyor çok korkuyorum umarım bir şey olmaz evet vajinismusum ve yenemiyorum yıllardır

Korkulacak bir şey yok . Yani spermi enjekte etmişsiniz iğne batırmamışsınızdır. Ama öncelikle ilişki durumunuzu düzeltmeniz gerek. Tabi çocuk güzel bir şey ama sizin sorununuz daha büyük . Yardım almalısınız. Böyle nereye kadar gider ki

Evet sorun çok büyük görünüyor çok korkuyorum umarım bir şey olmaz evet vajinismusum ve yenemiyorum yıllardır
Seni çok iyi anlıyorum bebek özlemini ama hadi oldu diyelim gene bebek isteyeceksin gene aynı şekilde mi yapacaksın hastaneler doktorlar neden var değil mi ne kadar steril yada ne kadar doğru önceliğin bu illeti yenmek olsun mutlaka destek al inan imkansız değil elimden geldiğince yardımcı da olurum sana bende aynı sorunu yaşadım.

Tedavi olsanız ve doğal olarak düzgün bir şekilde deneseniz daha iyi olmaz mıydı? Sorun nedir? Siz mi çok kasıyorsunuz, eşiniz mi sertleşme vs sorunu yaşıyor?

Vajinismus sorunu yenebilirsin, ben kendim yendim

İnan imkansız değil, çaresizliğini anlıyorum bebek özlemini de. Bu yollardan geçtim. Vajinismuslu hamile kalıp düşükle sonuclandi. Emin ol sağlıklı bir ilişki yaşayabilmek daha önemli. Yenmen için yardımcı olurum.

Anliyorum hassasiyetini, istegini, özlemini, çaresizliğini... Ama canim önce bu derdine bi derman bulman ve bunu halletmen lazim ayni sorunu yasamis biri olarak cozumsuz bir sey degil hatta ustune gidersen 1 gunde bile cozebilirsin kiz kac kiside buna sahit olmus bir insanim. Herkesin imtihani farkli hayatta bunu yasayanlar seni anlayabiliyordur muhtemelen ama onceligin kendi cinsel sagligin olsun bebek Rabbim insaAllah nasip eder hayirli ve saglikli sekilde

Bunun hastane ortamında yapılanı bir nevi aşılama oluyor dimi? Keşke doktora gitseydiniz. Büyük risk almışsınız

Herkese teşekkür ederim bu durum bir sorun teşkil eder mi acaba ? Yenmek için uğraşıyorum arada oluyor arada olmuyor sorun bende artık eşimin de psikolojisini bozdum oda isteksiz oluyor o yüzden denedik … yöntemleri biliyorum ama olmuyor yıllardır yenenler nasıl yendi yani acı hissediyorum çok acı hemde

Herkese teşekkür ederim bu durum bir sorun teşkil eder mi acaba ? Yenmek için uğraşıyorum arada oluyor arada olmuyor sorun bende artık eşimin de psikolojisini bozdum oda isteksiz oluyor o yüzden denedik … yöntemleri biliyorum ama olmuyor yıllardır yenenler nasıl yendi yani acı hissediyorum çok acı hemde
Yenmek için neler yaptın dilator denedin mi ? Yenmen için elimden geleni yapmaya hazırım 🍀 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim M MaviMabellee arkadaşlarımda bende 😍
Zaman zaman bizde yıprandik, ama toparlandık. Ben arkadaşlarımin sayesinde yendim.

Back
X