Spermi enjekte ettim

papatyafallari

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
37
-2
86
Merhaba eşimle ilişkiye girme sorunumuz var ayrıca da çocuk istiyoruz ilişkiye giremediğimiz için spermi bir ilaç çubuğunun yardımı ile enjekte ettim vajinadan psikolojim çok bozuldu bilinçsiz değiliz ama yanlış mı doğru mu yaptık bilemiyorum hiçbir kimseye söyleyemeyeceğim bir şey o yüzden buraya yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Doğru olup olmadığını sormuştum evet bir kızım var o da çok zorlanarak oldu 5 ay deneme sonrasında şükür ki çok güzel sağlıklı bir kızım var ikinci çocuk için sıkıntılarımız oldu uzun süredir ilişki sırasında o yüzden böyle bir şey denedik bir daha da asla yapmam zaten sadece o kadar kötü oldum ki iyi mi kötü mü bir şey olur mu diye soruyorum umarım olmaz bende bir daha yapmam … evet sorunum hala devam ediyor maalesef arada oluyor arada olmuyor
İnanın eleştirmek için demiyorum ama yazdıklarınız bana çok korktucu geliyor. Kapalı olan bir ilişki gerçekleşmemis olan vajinama o spermleri sokmaya çalışmak inan eşinin penisini almandan daha korktucu. Vajinismusu bu sitede öğrendim. Şuana kadar en ilginç olan sizinki. Kırsal kesimde mı yaşıyorsunuz? Geleneksel bir aile yapınız mı var? Seni bu hastalıktan bilimsel olarak kurtarmaya ne engel oluyor? Doktora git, psikologla görüş eşin 6 yıldır beklediğine göre birlikte yenebilirsiniz. Tüp bebek ile anne oldum. Erkek faktördü 1.5 yıla 3 tedavi sığdırdım. İnandık vazgeçmedik çok şükür iki bebeğimiz birden oldu. Lütfen doktor yardımı al. Çaresizlik nedir çok iyi bilirim

aslında vajinusmus olup sesk hayatlari olmadigi icin soyluyor ama heryere gidiyor gittigi her yerde guzel degil. bir suru insan var oyle ailemi olunur agir bir kelime der giderim

Back
X