Spermin köpüklü gelmesi

Beriam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
106
62
98
35
Merhaba ben yaklaşık 1 yıldır ikinci çocuk planı yapıyorum fakat henüz gebelik gerçekleşmedi…son zamanlar da bir şey farkettim ve baya araştırdım birşey bulamadım,belki bi fikri olan vardır diye buraya yazmak istedim..
Birkaç aydır eşimin speemi köpüklü bir şekilde oluyor,, normal kıvamda değil gibi…bildiğin köpüklü gibi , bu durumu yaşayan bile varsa bilgi verebilir mi ??

ben bekarken hastanede üroloji doktorunun asistanıydım genelde spermin idrarla karısık gelmesinden dolayı bu skntı yasanıyodu bu sikayetle gelen hastalar vardı yani boşalırken dışarı değilde mesaneye kaçması sebeb oluyor tıpta adına Retrograd Ejakülasyon deniliyor tedavi olması lazm cocuk işinide zorlastırıyor

Hmmm anladım sanırım doktora görünmekte fayda var o zaman çok teşekkürler

Şimdi biraz araştırdım da bu konuyu retrograd ta boşalmama sorunu oluyormuş daha çok , yani geriye boşalma durumu söz konusuymuş…eşimde böyle bir sorun yok sadece köpüklü oluyor sperm…böyle durumda da olma ihtimali var mı bu hastalığın

İdrar yolu enfeksiyonu için de çok gelen olmuştur
Nedir bu illetin çözümü
Kronikse özellikle

idrar kültürü vs tüm tetkikler yapılıyormu antibiyotik tedavisi flan yapıldımı cok ısrarcıysa buna ragmen geçmiyorsa sebebini öğrenmek gerekiyor cinsel ilişki öncesi ve sonrası temizliği pamuklu iç çamaşırları cinsel ilişki sonrası idrar yapmanz gerekiyor aslıdna sadece sizi değerlendirmek yanlış geçmiyorsa eşinizede tetkikler yapılmalı cinsel yol ile bulaşan enfeksiynlarda mevcut..bende cok hassasım mesela pamuklu iç çamasırı giyerim hep tek kullandığım kaşıntı vs yapmayan ped kotex dışarıda asla tuvalete giremiyorum hemen kaşıntım oluyor ben çareyi sirkeyi pamuga döküp her tuvaletten sonra oramı temizlemekte buldum çok faydası oldu bana bide bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…