Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımInsallah canım aynen bizde bu durumdayız hatta artık tüp bebek düşünmeye başladık aşılama yaptirdik tutmadı inan çok yorgunum artık ama icimdeki umutta devam ediyor Rabbim en kısa sürede nasip etsin sağlıklı bebeklerimizi![]()
Zannedersem ileri hareketlilik düşük çıkmış.Benim eşimin de ileri hareketlilik sıkıntılı.Arısitu bal polen keçiboynuzu özü vitamin takviyesi kullanıyoruz.Bakalim ne olacak.Ne kadar süredir olmuyor bebek sizde acaba?Arkadaşlar eşimin testini yorumlayabilecek var mi? Dr selenyum d vitamini b vitamini folik asit falan verdi.4 5 ay kullansın dedi.
Anladigim kadariyla diger degerler iyiyse doktorlar morfoloji yi cok onemsemiyorlarmis burda okuduklarima gore. Bizim testte de morfoloji 1% ama yanina bu test onemli degil tarzi bisey demis- biz yurt disindayiz. Hareketi yukseltmek sizin icin onemli cunku sayiniz iyi. Bizim hepsi dusuk biz de takviye sonrasi (3ay) ikinci testi yaptik bugunlerde sonucu alicaz, buraya once ve sonrasi sonuclari yazarim.Biz 3 yıllık evliyiz ama 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz.sadece bu sonuclar var elimizde,morfilojiye bakmamislar mi acaba?.onun dışında eşim keçiboynuzu özü pekmezi polen gibi ek takviyeler de aldı.5 ay geçti.simdi tekrar test yaptırmayı düşünüyoruz .
Tesekkurler insallah sizin de yukselir.Evet bizde bu sıralar testi tekrarlamaya düşünüyoruz baska bir yerde.aradan baya bir zaman geçti çünkü.dr çokta ilgilenmedi gibi geldi bana,ama hareketi çok düşük gibi.İnsallah tez zamanda sizinkide yükselir hayırlı bir bebeğiniz olur.Allah her isteyene versin.bende sonuç alırsam buraya yazarim
Çok sevindim sizin adiniza.Evet bariz bir artış var çok güzel.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.bende bunlardan uygulayacağım eşime .bizde randevu alıp test yaptıracağız inşallah.Yaptiginiz şeyler demek ki etki ediyor devamda edebilirsiniz bence aynilarinaTesekkurler insallah sizin de yukselir.
Biz sonucu aldik simdi size ilk test ve 3 ay sonraki testi koyuyorum. Gelisme olmus gercekten asiri degil ama bu seviyede bu kdr yukselmesi onemli.
Mart ayinda:
Konsantrasyon:12.9mil/ ml
toplam sperm: 43.7 mil.
ileri hareket: 22%
yerinde hareket: 17%
hareketsiz: 61%
morfoloji: 1%
Haziran:
Konsantrasyon: 21.7mil/ ml
toplam sperm: 95 mil.
ileri hareket: 42%
yerinde hareket: 3%
hareketsiz: 55%
morfoloyi: yok demis bakmamislar mi anlamadim..
Bu 3 ayda egzersiz, 7 kilo verme, sabah kahvaltida ceviz (ve genel olarak diger kavrulmamis cerezler), kabak cekirdegi ve cekirdek ici, antioksidan olarak goji berry, chia tohumu, keten tohumu, kuru ve taze bol meyve, salata olarak havuc, karnibahar brokoli tarzi sebzeler (tercihen buharda pismis), mercimek ve nohut tarzi baklagil, domates (likopeni ortaya cikmasi icin pismeli veya domates salcasi gibi islem gormus domateste ortaya cikiyor), zeytinyaginda beklemis incir. Kur olarak keciboynuzu kuru yaptik ilk test sonucundan itibaren hergun- ama bizim aldigimiz keciboynuzu da bolunmus parcalara turkiyedeki gibi taze degil sanirim. Isirgan otu cayi.
Vitamin olarak : suda eriyen C vitamini (cinko ile beraber oluyor), ubiquinol (coenzim coq10in kolay emilen versiyonu) ve de wellman conception aldik yurt disindayiz ama bu hafif bir vitamin. Ikinci testi verdikten sora daha agir bir vitamine gectik ama sonucu gorunce acaba eskisine mi doneyim diye dusunuyorum.
Tesekkurler evet cabanin sonuc vermesi guzel umarim siz de iyi sonuc alirsiniz. Buna ek olarak alkol ve kafeini minimuma indirmek, abur cubur hic yok, ve siyah cikolata sadece yenilcekse (yuzde 85 kakao).. Imkan buldukca balik da yiyin omega 3 olarak zengin baliklar somon, sardalya zenginmis. Tabi her zaman bulunmuyor bunlar, yoksa kapsul olarak alinabilir. Tabi bunlarin hangisi en cok etki etti bilemiyoruz o nedenle bisuru sey birden yapmak zorunda kaliyoruz. Biz urologa fln gitmedigmiz icin hangisi etki etti bilmiyoruz. Muhtemelen keci boynuzu cok etkili cunku burda cok okudum. Yani gercekten cook dikkat etmek gerekiyor anladigim kadariyla cok kirilgan bisey sperm- tabi dogal olarak cok ureten bir bunyeniz yoksa.Çok sevindim sizin adiniza.Evet bariz bir artış var çok güzel.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.bende bunlardan uygulayacağım eşime .bizde randevu alıp test yaptıracağız inşallah.Yaptiginiz şeyler demek ki etki ediyor devamda edebilirsiniz bence aynilarina
Umarım alırız,tavsiyeleriniz için Cook teşekkür ederim.Farkettim ki biz birçok şeyede uymuyoruzTesekkurler evet cabanin sonuc vermesi guzel umarim siz de iyi sonuc alirsiniz. Buna ek olarak alkol ve kafeini minimuma indirmek, abur cubur hic yok, ve siyah cikolata sadece yenilcekse (yuzde 85 kakao).. Imkan buldukca balik da yiyin omega 3 olarak zengin baliklar somon, sardalya zenginmis. Tabi her zaman bulunmuyor bunlar, yoksa kapsul olarak alinabilir. Tabi bunlarin hangisi en cok etki etti bilemiyoruz o nedenle bisuru sey birden yapmak zorunda kaliyoruz. Biz urologa fln gitmedigmiz icin hangisi etki etti bilmiyoruz. Muhtemelen keci boynuzu cok etkili cunku burda cok okudum. Yani gercekten cook dikkat etmek gerekiyor anladigim kadariyla cok kirilgan bisey sperm- tabi dogal olarak cok ureten bir bunyeniz yoksa.