- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi greendreams
hayır gıtmedık canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de öyle yap sen hepsi bir anda ters etkide yapabilir,aslında işin zor kısmı bence bayanların çünkü bizimkiler bu konuda zaten fazlasıyla hassaslar onları kırmadan incitmeden ne yapabiliriz diye kırk takla atıyoruz:)şaka bi tarafa işe yarasınlarda çektiklerimiz hiç önemli değil,bence sendeki garip bir ümit değil olması gereken ümit,çünkü bu konuda hadis bile var ve bir yerde okumuştum,peygamber efendimiz döneminde çocuğu olmayan bir çift peygamber efendimizden bu konuda yardım istiyorlar ve ALLAH (c.c.)le görüşmesini çocukları olup olmuycağını öğrenmesini istiyorlar ve peygamberimiz görüşüyor ve çifte çocuğunuz olmuycakmış diyor,bunu duyan karı koca başta çok üzülüyorlar ama yinede ALLAH tan ümitlerini kesmeyip dua etmeye yalvarmatya devam ediyorlar ve bi zman sonra çocukları oluyor ve yine peygamberimizle karşılaşıyorlar ve ona siz bize sizin çocuğunuz olmuycak dediniz ama bizim oldu diyorlar,bunun üzerine peygamberimizde ALLAH (c.c.) le görüşüyor ve cevabı şöyle:
kullarıma onların çocuklarının olmuycağını söylediğim halde benden ümitlerini kesmediler ve dua ettiler onlar bana bu kadar inanıp yalvarırken ben onlara nasıl evlat vermem oluyor...
kızlar benim eşimde de varikosel varmış sayısı normalmiş ama hızı %35 miş. çok istiyoruz çocuk sahibi olmayı daha 4. ayımızdayız amaben çok üzülüyorum.hele bide bu at adetim 2 gün gecikti hamileyim zannettim ama boşmuş meğerse. keçiboynuzu kürünü yapıyorum bu arada. doktor ameliyata gerek yok dedi ilaç da vermedi bide bu testi yaptıralı çok olmuştu sizce yeniden test yaptırıp başka doktoramı gidelim?napcağımızı şaşırdık
(
Aşılamada sadece sayı mı önemli ileri hızlı olması ya da morfolojinin önemi var mı, bu konuda yabancı kaldım baya![]()
Canim hepsinin onemi var . Sayi hiz ve morfoloji nekadar iyise tutma sansinda okadar fazla olur . Sperm sonucuna gore doktor zaten soyler size sansinizi. Zaten asilamanin tutma sansi yuzde 15 falanmis en iyi sartta. Buna gore dusun .
Umarim hersey gonlunce olur.
günaydın hanımlar..tedavide olan arkadaşlara allah kolaylık versin..
bzıde ekımd eartık tupe gecıcez![]()
Biz de bi hafta sonra eşime yeniden test yaptırıcaz artık ve tüp bebek merkezinde yaptıracağız bundan sonra her şeyi!
(((((
allhım kımsyee sıfası olmayan dert vermesın,
sıfır olmaktan ıyıdır
genede bınlerce sukurler olsun
rabbım herkesın kucagına hayırlı bır evlat almayı nasp etsın ınşşşşşşş
İnşallah canım ya sizde bi gelişme var mı?