Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce bizde lökosit görülmediği için nasıl bir tedavi yolu izler doktor bilmiyorum açıkçası. Tahmini düşüncelerle de sizi yanlış yönlendirmek istememBende bol lökosit görüldü kısmına takıldım aslında. Belki de ondan kaynaklıdır. Acaba iltihap için antibiotik verilirken ayni zamanda sayi ve hız için farklı vitamin desteği saglanabilir mi?
Sanki hareketsiz sperm sayısı fazla gibi geldi bana. 13 milyon sperm var sanırım. O da çok değil ama belki de yeteri bir sayıdır. Doktor yorumlasa daha iyi tabi. Benim eşime de yaptırdık 38 milyon sperm ve hareketlilik %70 in üstüydü sanırım. O yüzden böyle bir yorum yaptım14 aydır cocuk ıstıyoruz fakat hamile kalamadım. Sperm testini yorumlayabilir misiniz? Sonuçları doktora hafta içi göstereceğiz
%3 morfoloji çok kötü değil demişti bize üroloji doktorumuz. Bence hız iyi ama sayı düşük gibi geldi bana ml başına en az 15 milyon olması gerekiyor ve sizin 6 milyon çıkmışEki Görüntüle 2643828
Dun tekrar eşim tahlil verdi. Doktor iki tahlile gore degerlendirme yapacaklarini söyledi. Sizce veriler nasıl morfoloji düşük gibi geldi
Bizimde geçen ay çok çok iyiydi değerimiz. Kadın doğum doktorum ürologun yorumunu almak istedi ve o da yeni bir test istedi. Değerlerimiz yerlerde. Eşimle çok moralimiz bozuldu. Önceki değerimize göre aşılama düşünürken şimdi tüp bebek sadece seçenek oldu. 1 ay sonra tedaviye başlayacağız mecbur. Sperm çok acaip bir şey onu anladık. Sizde moralinizi bozmayın. Doktorunuz en doğru yönlendirmeyi size yapacaktırEvet onada dikkat ettim sonradan en azdan bile düşük bu şartlarda dogal yollardan olmasi mucize gibi bir şey.
Haklısınız karmaşık bir yapisi var çok yönlü etkileniyor sanirim. 4 günde bile farklılık oldu bizde. 1 ay da farklılık elde edilebiliyor ne yazık ki. Hakkınızda hayırlısı olsun umarim tez zamanda sizde yanıt bulur evladiniza kavuşursunuz.Bizimde geçen ay çok çok iyiydi değerimiz. Kadın doğum doktorum ürologun yorumunu almak istedi ve o da yeni bir test istedi. Değerlerimiz yerlerde. Eşimle çok moralimiz bozuldu. Önceki değerimize göre aşılama düşünürken şimdi tüp bebek sadece seçenek oldu. 1 ay sonra tedaviye başlayacağız mecbur. Sperm çok acaip bir şey onu anladık. Sizde moralinizi bozmayın. Doktorunuz en doğru yönlendirmeyi size yapacaktır
İyi dilekleriniz için teşekkür ederimHaklısınız karmaşık bir yapisi var çok yönlü etkileniyor sanirim. 4 günde bile farklılık oldu bizde. 1 ay da farklılık elde edilebiliyor ne yazık ki. Hakkınızda hayırlısı olsun umarim tez zamanda sizde yanıt bulur evladiniza kavuşursunuz.
Hayıt tohumunu siz mi kullandınız eşiniz mi?Normalde erkekler için sakıncalı diye biliyorum.biz de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk. gitmediğimiz doktor kalmadı. eşimin sperm hareketi de %70 hareketsi ve geri kalan yerinde hareketliydi. doktorlara göre 'asla' çocuğun olmaz dediler. tüp bebek bile zormuş onlara göre. tabi bunları ben duyunca benim prolaktin hormonum da 90 lara çıktı. şu süreçte bolca dua ve daha sonrasında keçiboynuzu kürü, hayıt tohumu kürü, evicap,prokseed kullandık. rabbime bin şükür 14 haftalık hamileyim. sizden ricam lütfen kafanıza takmayın. ev taşınma esnasında aklımdan çocuk olacak fikrini çıkardığım bi anda hamiş kaldım. biliyorum çok zor. ve bunu çok iyi yaşayan biri olarak sizlerin yanında olmak istiyorum. allahım ol derse olur. rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebek nasip etsin inşallah