Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucları bir bakar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
14 aydır cocuk ıstıyoruz fakat hamile kalamadım. Sperm testini yorumlayabilir misiniz? Sonuçları doktora hafta içi göstereceğiz

Canım öncelikle enfeksiyon var onu bitirmek gerekiyor

Sonra da hizda sorun var. Keçiboynuzu bitter çiko nohut havuç suyu muz kuruyemiş bunları yesin başka da verir doktor ek gıda tedavi

BEN KULLANDIM. PROLAKTİNLE ALAKALI SIKINTIM İÇİN. İKİ AYDA DÜZENE GİRDİ ŞÜKÜR OLSUN.
Ben de şuan kullaniyorum sorun yok bende ama hormonların dengede kalsın diye adetimin 5.gunudeyim sağ kasığımda hafif batma oluyor acaba siz böyle bir sorun yaşamış miydiniz?Korkuyorum kist falan yapar diye

Ben de şuan kullaniyorum sorun yok bende ama hormonların dengede kalsın diye adetimin 5.gunudeyim sağ kasığımda hafif batma oluyor acaba siz böyle bir sorun yaşamış miydiniz?Korkuyorum kist falan yapar diye
EVET BENDE DE BATMALAR VE AĞRILAR OLUYORDU. BENCE MUTLAKA DOKTORA GÖRÜN AMA BİR DOKTORLA SINIRLI KALMA BELKİ KİST DEĞİL YUMURTLAMA YAŞIYORSUNDUR. ADET OLDUĞU GÜN YUMURTLAMA YAŞAYAN ÇOK İNSAN VAR. EN GÜZEL BİLGİYİ AL BENCE ONLARDAN

Canım öncelikle enfeksiyon var onu bitirmek gerekiyor

Sonra da hizda sorun var. Keçiboynuzu bitter çiko nohut havuç suyu muz kuruyemiş bunları yesin başka da verir doktor ek gıda tedavi

Doktor herhangi bir tedavi vermedi. Enfeksiyonu onemsemedi.Doppler çekimi var temmuzda o zamana kadar proceed ve keciboynuzu kürü deniyoruz. Bende rahim filmi cekildim sıkıntı yokmuş şükür. Temmuzda tekrar semen analizi yaptirmayi isteyeceğiz.

biz de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk. gitmediğimiz doktor kalmadı. eşimin sperm hareketi de %70 hareketsi ve geri kalan yerinde hareketliydi. doktorlara göre 'asla' çocuğun olmaz dediler. tüp bebek bile zormuş onlara göre. tabi bunları ben duyunca benim prolaktin hormonum da 90 lara çıktı. şu süreçte bolca dua ve daha sonrasında keçiboynuzu kürü, hayıt tohumu kürü, evicap,prokseed kullandık. rabbime bin şükür 14 haftalık hamileyim. sizden ricam lütfen kafanıza takmayın. ev taşınma esnasında aklımdan çocuk olacak fikrini çıkardığım bi anda hamiş kaldım. biliyorum çok zor. ve bunu çok iyi yaşayan biri olarak sizlerin yanında olmak istiyorum. allahım ol derse olur. rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebek nasip etsin inşallah

Takmamak ne yazik ki elde değil. Her an aklina geliyor ama su var daha saglikli düşünebiliyorsun.sureci göğüslemek cok yıpratıcı. Evladinizi saglikli olarak kucaginiza alin insallah Rabbim yardimciniz olsun.

Doktor herhangi bir tedavi vermedi. Enfeksiyonu onemsemedi.Doppler çekimi var temmuzda o zamana kadar proceed ve keciboynuzu kürü deniyoruz. Bende rahim filmi cekildim sıkıntı yokmuş şükür. Temmuzda tekrar semen analizi yaptirmayi isteyeceğiz.

Bu dediklerimi de yedir canım

Güzel.haber olsunn

Takmamak ne yazik ki elde değil. Her an aklina geliyor ama su var daha saglikli düşünebiliyorsun.sureci göğüslemek cok yıpratıcı. Evladinizi saglikli olarak kucaginiza alin insallah Rabbim yardimciniz olsun.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ.ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM HERKESE

Çoban çökerten erkeklerde sayıyı hızı ve kaliteyi ciddi oranda arttıyormuş aktardan alabilirsin hergün eşine 1 bardak içir
1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı çoban çökerten at dikenlidir el vurma kaşıkla koy sonra ağzını kapat 10 dk bekledikten sonra süzdürüp içir 1 ay boyunca içecek sonra 2 hafta ara versin tekrar 1 ay daha içsin o kadar yeterli. Mucizevi bi otmuş inşAllah sizede yarar

Çoban çökerten erkeklerde sayıyı hızı ve kaliteyi ciddi oranda arttıyormuş aktardan alabilirsin hergün eşine 1 bardak içir
1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı çoban çökerten at dikenlidir el vurma kaşıkla koy sonra ağzını kapat 10 dk bekledikten sonra süzdürüp içir 1 ay boyunca içecek sonra 2 hafta ara versin tekrar 1 ay daha içsin o kadar yeterli. Mucizevi bi otmuş inşAllah sizede yarar

Deneyelim o zaman keçiboynuzu kürü bitsin başlayayım ikisi birlikte yapılmaz sanıyorum

Ayni hastanede 45 gun sonra tekrar test yapildi ve sonuc. Esim proxeed plus ve keciboynuzu kürü uyguluyor. Varikoselde yok. Doppler sonucu geldi.Degerlerde hata olma durumu var mi sizce? Acaba ilaclar mi olumsuz etkiledi. Pazartesi doktora göstereceğiz.

Eklentiler

• 20200724_134506.webp
    20200724_134506.webp
    28 KB · Görüntüleme: 33
Ayni hastanede 45 gun sonra tekrar test yapildi ve sonuc. Esim proxeed plus ve keciboynuzu kürü uyguluyor. Varikoselde yok. Doppler sonucu geldi.Degerlerde hata olma durumu var mi sizce? Acaba ilaclar mi olumsuz etkiledi. Pazartesi doktora göstereceğiz.
Merhaba lokosit ml de 4 milyon cok yuksek enfeksiyon olabilir bu sayisi etkiler. Doktor bisey demedi mi

Merhaba, benim hareket ile ilgili anlamadigim bir sey var. Sadece ileri hareket mi basarili sayiliyor? İleri hareket ve yerinde hareketin toplamina mi bakiliyor yoksa yuzdesel olarak?

Merhaba lokosit ml de 4 milyon cok yuksek enfeksiyon olabilir bu sayisi etkiler. Doktor bisey demedi mi

Bundan onceki testte lokasit 6 milyondu ve doktor takılmadı. Sanirim doktoru değiştirecegiz herhangi bir yonlendirme tedavi uygulamıyor

Merhaba, benim hareket ile ilgili anlamadigim bir sey var. Sadece ileri hareket mi basarili sayiliyor? İleri hareket ve yerinde hareketin toplamina mi bakiliyor yoksa yuzdesel olarak?
Ileri hareketli ve yerinde hareketli toplam degerlendiriliyor diye biliyorum

ileri hareketli yuzde 32, ileri ile yerinde hareketli toplami 40 en az olmali deniyor. bazi testler ileri hizli ile yavasi ayiriyor ancak genelde ileri diye geciyor sadece.

Back
X