• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
arkadaşlar anlayanlar bi bakabilirmi eşimin sonucu
Ve hamilelik takvimine bakmayın yanlışlıkla yaptım kaldıramıyorum hamile değilim henüz :olamaz:

Eklentiler

• 3AA6A99D-4662-4510-ADEA-8B38DC330441.webp
    3AA6A99D-4662-4510-ADEA-8B38DC330441.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 274
Canim hepsi cok iyi Morfoloji de super hiz sayi iyi.

Kac aydir deniyorsunuz ? Sende bir sorun var mi morfoloji 4 ustu iyo krugere gore bizim hem sayıda hem hizda hem morfolojide sorun var keske boyle ciksa degerler

Kac aydir deniyorsunuz ? Sende bir sorun var mi morfoloji 4 ustu iyo krugere gore bizim hem sayıda hem hizda hem morfolojide sorun var keske boyle ciksa degerler
7 aydır deniyoruz. Ben daha başlamadan kontrole gitmiştim sıkıntı varmı diye. Vajinal ultrason ve hormon testlerim yapıldı hepsi güzel çıktı sıkıntı yoktu. En son 2 ay öncede smear verdim tekrar kontrol edildim oda temizdi. Yani bendede sıkıntı yok. Acaba dedim tüplermi tıkalı. Rahim filmi çektireyim diyorum önümüzdeki ay. Doktorda fena değil dedi spermiogram için ama immotil sperm sayısı baya yüksek çıkmış ondan kafam karıştı bi sorayım dedim

Canim bizde hareket 0 dusun 6 aylik tedaviyle sadece %16oldu sizdeki yeterli sorun yok yani .Bolca dua et biz 4 ayri dertle ugrasiyoruz .Su an gercekten sevinlemisin bizde dna hasari morfoloji bozuklugu hareketsizlik ve sayi problemi var. Beslenmenize dikkat edin hazır gıdalardan oldukca uzak durun .Boyle sebepsiz infertilite olup sonra hamile bir arkadasa doktoru hazir gidalardan uzak durmayi ,telefonu cepte tasimamayi laptopu kucakta tutmamayi onermis .Sonra hamile kalmis her seyin bir sebebi vardir.Burda bazi arkadaslar yumurta gelişsin diye corek otu bal tarcin karisimi yiyor deneyebilirsin

arkadaşlar anlayanlar bi bakabilirmi eşimin sonucu
Ve hamilelik takvimine bakmayın yanlışlıkla yaptım kaldıramıyorum hamile değilim henüz :olamaz:
Aaa canım bebiş ne oldu çok sevinmiştim sana hayırlısı olsun inşallh tez zaman da nasip olur tekrardan

Tatlım bende 9 ay denemeden sonra hamile kaldım bende hep doktora gittim sorun olmadığı halde çatlatmada yaptırdım olmadı . Olmadı çünküüüü sitres yaptım sonra işten ayrıldım kafamı boşalttım ve o ay hamile kAldım. Hiç alrun yok gibi eşinin testinde kafanı rahat tut

Canim bizde hareket 0 dusun 6 aylik tedaviyle sadece %16oldu sizdeki yeterli sorun yok yani .Bolca dua et biz 4 ayri dertle ugrasiyoruz .Su an gercekten sevinlemisin bizde dna hasari morfoloji bozuklugu hareketsizlik ve sayi problemi var. Beslenmenize dikkat edin hazır gıdalardan oldukca uzak durun .Boyle sebepsiz infertilite olup sonra hamile bir arkadasa doktoru hazir gidalardan uzak durmayi ,telefonu cepte tasimamayi laptopu kucakta tutmamayi onermis .Sonra hamile kalmis her seyin bir sebebi vardir.Burda bazi arkadaslar yumurta gelişsin diye corek otu bal tarcin karisimi yiyor deneyebilirsin
Çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda ikimize de verir inşallah yavrularımızı. Zamanı gelmedi heralde diyorum bekliyorum sabırla. Evet son bikaç haftadır sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum eşimede 3 haftadır falan keçiboynuzu tükettiriyorum. Özünü aldım ara bir kaşıkla yiyor ama unutuyor hep. Bende akşamları ıhlamur yaparken içine keçiboynuzu kırıp atıyorum öyle içiriyorum faydası oluyordur umarım

Tatlım bende 9 ay denemeden sonra hamile kaldım bende hep doktora gittim sorun olmadığı halde çatlatmada yaptırdım olmadı . Olmadı çünküüüü sitres yaptım sonra işten ayrıldım kafamı boşalttım ve o ay hamile kAldım. Hiç alrun yok gibi eşinin testinde kafanı rahat tut
Çok sevindim adına hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin. Bende yapmıyorum diyorum ama sanırım stres yapıyorum. Helede olmadıkça dahada yapıyorum. Son zamanlarda eşimde neden olmuyor diye takıyordu kendini suçluyordu. Testler iyi çıktı şükür tekrar bi moral geldi bize. En kısa zamanda benimde kucağım dolsun inşallah

E kuzum sitres olmaması mümkün mü her ne kadar yapmıyorum desende regl günün yaklaştıkça deli oluyorsun. Sabredin görev gibi yapmayın allahım yardımcı olacak eminim canım

Test sonuclari kotu degil. Bence dogal yollardan hamile kalabilirsiniz.

Tavuk ve organik olmayan yumurtayi hayatinizdan cikarin. Tamamen. Hormonlari yuzunden.
Ekmek, patates, beyaz pirinc gibi gidalar da yasak. Seker yasak.
Bolca bulgur, nohut yesillik mercimek yiyin. Canan karatay beslenmesini deneyin.
Zeytinyagi, ceviz findik kuru kayisi vs sizin dostunuz
Sicak banyo, hamam filan spermleri isitacak seyler yasak
Uykusuzluk yasak. 10-11 de yataga girin uyuyun

Biraz mutlu olun, birbirinize destek olun. Bebek konusunu azaltin cook stress yapmayin. Umarim en kisa zamanda dogal yollardan olur

Test sonuclari kotu degil. Bence dogal yollardan hamile kalabilirsiniz.

Tavuk ve organik olmayan yumurtayi hayatinizdan cikarin. Tamamen. Hormonlari yuzunden.
Ekmek, patates, beyaz pirinc gibi gidalar da yasak. Seker yasak.
Bolca bulgur, nohut yesillik mercimek yiyin. Canan karatay beslenmesini deneyin.
Zeytinyagi, ceviz findik kuru kayisi vs sizin dostunuz
Sicak banyo, hamam filan spermleri isitacak seyler yasak
Uykusuzluk yasak. 10-11 de yataga girin uyuyun

Biraz mutlu olun, birbirinize destek olun. Bebek konusunu azaltin cook stress yapmayin. Umarim en kisa zamanda dogal yollardan olur
Teşekkür ederim mesaj için. Tavuk senelerdir çok az tüketiyoruz erkeklerde kısırlığa neden olduğu için. Dedemin tavukları var yumurtamızda oradan geliyor. Eşimin kilo takıntısı sebebiyle zaten kızartmadır pilavdır makarnadır yemiyoruz ekmekte yemiyoruz neredeyse. Yani zaten sağlıklı besleniyoruz. Bu ay reformera başladım ben. Eşimde spora başladı. Ekstra dikkat edip beslenme programı çıkarttık. Keçiboynuzu özü içiriyorum her sabah. Ve akşamları ıhlamur kaynatırken içine 1 tane keçiboynuzu kırıp onu içiriyorum. Kadınlarada iyi geliyormuş gebelik için bende içiyorum. Bu ay biraz sağlığa yöneldik kısmet bakalım bekliyoruz. Zamanı gelmedi demekki daha gelemedi meleğimiz. Bugünde ovulasyon testine göre yumurtam çatladı hayırlısıyla geldin bekliyoruz merakla

Hadi bakalim belki but sefer tutar. Denemelerinizi yapin sonra bir daha uzerine cok kafa yormayin. Iki hafta baska bir seye yogunlasin.

Hadi bakalim belki but sefer tutar. Denemelerinizi yapin sonra bir daha uzerine cok kafa yormayin. Iki hafta baska bir seye yogunlasin.
Teşekkür ederim inşallah. 3 gündür test pozitifti her gün ilişki oldu. Dün silikleşmeye başladı ama eşim şehirdışına çıktığı için ilişki olmadı. Şansım vardır değilmi 1 gün ile kaçırmış olmak istemiyorum

arkadaşlar bizim sonuçta böyle çıkmış. 5 başarısız tüp bebek denemem var. şimdi kaan aydosa başlıcaz. sizce bizim durum nasıl ?
Cnm bu testi Ankara düzen laboratuvarında mı yaptırdınız ? Bir şey daha sorucam başka yerde yaptırdığınız testlerle arasında sayı olarak hız olarak çok büyük fark var mı ?

Cnm bu testi Ankara düzen laboratuvarında mı yaptırdınız ? Bir şey daha sorucam başka yerde yaptırdığınız testlerle arasında sayı olarak hız olarak çok büyük fark var mı ?

yok canım İstanbul düzen de verdik. eşimin en son testi 2013 tarihine ait. o yüzden karşılaştırma yapacağım yakın tarihli bir test yok.

Back
X