Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar ya eslerinizi nasil ikna ettiniz su teste ben guc bela ikna ettimi saniyordum ama ne zaman su gun teste gidicez desem napip ne edip birlikte oldurtuyor olmasam surat asip kavga ediyor bi kurtajimiz var 1 sene gecti ustunden bende sorun yok. Ona gore de onda sorun olsa ilk basta olmazdi hamile kalmazdim
Valla canım onun da istemesi gerekiyor yani neden olmuyor diye bı düşünmesi lazım biz evlendikten bir ay sonra eşim kendi gitti sayı 30 milyondu bir sene hamilelik olmayınca bir daha gitti sayı 13 milyona düşmüştü hareket normal görünüyor yani bir sene olmayınca bir sıkıntı oluyor bu ikinci senemiz ve sayıyı yeni düzeltebildik evet başta olmuş ama demek ki sağlıklı bir gebelik olmamış ki kürtaj olmuşsun :( çok geçmiş olsun canım eşine bunu güzel bir dille anlat umarım seni anlar ve ikna olur inşallah tekrar yaşarsın 🙏🏻

Selamun aleyküm hanımlar eşimin sperm sonucu hakkında konuşmak istiyorum napıcağımı bilemiyorum artık. 2 kez test yapıldı birincide morfoloji 0 çıktı ikincide normal fakat aglutinasyon pozitif çıktı buda netten baktığıma göre gebeliğe engel ama doktora göre sorun yok. Bende de sorun yok 1 buçuk yıllık evliyim gerçekten bıktım her ay aynı manzaradan yardımcı olur musunuz..
merhaba aglütinasyon bizde de vardı. doktorumuz önemsemedi bu değerlerle sizin bebeğiniz olur dedi.
bende aynı sizin gibi internetten araştırınca spermler birbirine yapışıp kümeleşiyorsa nasıl gebelik olcakki ? acaba doktor başındanmı savdı ? dedim :D
ama cidden sperm testinin 2. ayında bebişimiz geldi :)

doktor olur dediyse güvenin olur Allahın izniyle.

merhaba aglütinasyon bizde de vardı. doktorumuz önemsemedi bu değerlerle sizin bebeğiniz olur dedi.
bende aynı sizin gibi internetten araştırınca spermler birbirine yapışıp kümeleşiyorsa nasıl gebelik olcakki ? acaba doktor başındanmı savdı ? dedim :KK70:
ama cidden sperm testinin 2. ayında bebişimiz geldi :)

doktor olur dediyse güvenin olur Allahın izniyle.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin canıım çok sevindim. Çok mutlu ettin beni valla Allah razı olsun inşallah bize de Rabbim nasip eder bi an önce dualarında yer ver olur mu çok teşekkür ederim yorumun için ❤

Valla canım onun da istemesi gerekiyor yani neden olmuyor diye bı düşünmesi lazım biz evlendikten bir ay sonra eşim kendi gitti sayı 30 milyondu bir sene hamilelik olmayınca bir daha gitti sayı 13 milyona düşmüştü hareket normal görünüyor yani bir sene olmayınca bir sıkıntı oluyor bu ikinci senemiz ve sayıyı yeni düzeltebildik evet başta olmuş ama demek ki sağlıklı bir gebelik olmamış ki kürtaj olmuşsun :KK43: çok geçmiş olsun canım eşine bunu güzel bir dille anlat umarım seni anlar ve ikna olur inşallah tekrar yaşarsın 🙏🏻
Bunu anlattım kaç kere kuzum yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklı düşüş olabilir diye , tamam diyor ama maalesef gidemiyoruz

Bunu anlattım kaç kere kuzum yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklı düşüş olabilir diye , tamam diyor ama maalesef gidemiyoruz
Aynen öyle canım bak bizde bir yıl da yarıdan fazlaca düşüş olmuş ve şimdi düzeltebildik Allah yardımcın olsun maalesef erkekler bize göre daha rahat bende aşılama için eşimle uğraştım sonunda kabul etti ama şimdi de kistim geçsin diye uğraşıyoruz bu da ayrı bi sürpriz oldu bana

Aynen öyle canım bak bizde bir yıl da yarıdan fazlaca düşüş olmuş ve şimdi düzeltebildik Allah yardımcın olsun maalesef erkekler bize göre daha rahat bende aşılama için eşimle uğraştım sonunda kabul etti ama şimdi de kistim geçsin diye uğraşıyoruz bu da ayrı bi sürpriz oldu bana
Allah yardimcimiz olsun insallah kucaklarimiz bos kalmasin rabbim isteyen herkese hayirli sagliklo sihatti evlatlar nasip etsin

IMG_20190913_231605.webp

Cok mu kotu arkadaşlar

Hareket, sayı ve morfoloji düşüklüğü var ama imkansız değil canım. Yaşlar kaç?

Bizde de benzer sıkıntılar vardı, hatta morfoloji 0dı ama şu an bebeğim yaklaşık 10 aylık...

Sende pko filan var mı? Doktor vitamin filan verdi mi eşine?

Canım doktora gostermedik henüz. Eşimin yaşı 26, benim 28. Bende pko var glukofen kullanıyorum. Sizin nasıldı. Allah bağışlasın bebeğinizi 😊

Canım doktora gostermedik henüz. Eşimin yaşı 26, benim 28. Bende pko var glukofen kullanıyorum. Sizin nasıldı. Allah bağışlasın bebeğinizi 😊
Bende de inatçı bir pko vardı. Glifor ve inofolic kullandım. İnofolici kesinlikle tavsiye ederim, pkolulara özel hazırlanmış bir folik asit. İçinde kaliteli yumurta oluşması için inozitol bulunuyor. 2yıllık tedavi sonunda kavuştuk bebeğimize. Femara ve çatlatma iğnesi oldum hamile kaldığım ay. Eşim de promotil m forte kullandı.

Bir de sigara/nargile içmemesi lazım eşinizin, bilmiyorum kullanıyor mu da. Eşim yılda 3-4kere nargile içerdi, onu bıraktı. Bir de kıyafetleri önemli, slim fit takım elbiselerini verdik, regular yani rahat kesim olan takım elbiselerden aldık. Dar kesim kıyafetler sperm kalitesini olumsuz etkiliyor. Aklıma gelenler bunlar canım

Bende de inatçı bir pko vardı. Glifor ve inofolic kullandım. İnofolici kesinlikle tavsiye ederim, pkolulara özel hazırlanmış bir folik asit. İçinde kaliteli yumurta oluşması için inozitol bulunuyor. 2yıllık tedavi sonunda kavuştuk bebeğimize. Femara ve çatlatma iğnesi oldum hamile kaldığım ay. Eşim de promotil m forte kullandı.

Bir de sigara/nargile içmemesi lazım eşinizin, bilmiyorum kullanıyor mu da. Eşim yılda 3-4kere nargile içerdi, onu bıraktı. Bir de kıyafetleri önemli, slim fit takım elbiselerini verdik, regular yani rahat kesim olan takım elbiselerden aldık. Dar kesim kıyafetler sperm kalitesini olumsuz etkiliyor. Aklıma gelenler bunlar canım
Çok teşekkür ederim canım kullandığınız ilaçları doktoruma sorarim. Çok zor bir süreç umarım sizin gibi atlatırız.

Çok teşekkür ederim canım kullandığınız ilaçları doktoruma sorarim. Çok zor bir süreç umarım sizin gibi atlatırız.
Malesef zor yaşaması ama hep pozitif düşünün. Çaresiz değil, imkansız hiç değil. İnşallah en yakın zamanda siz de meleğinize kavuşursunuz ❤️

Merhaba canım. Dun ikinci teati de yaptırdık buralqrsamısın?
Mililitrede 15milyon deniyor ama genel bakmak lazım. Ml çok olduğu için toplamda asgari 40 milyonu geçmiş canım 45 milyon var toplamda. Alt sınıra yakın ama vitamin filan kullanırsa o da artar kısa sürede. Bir de sigara ve nargile kullanımı kötü etkiliyor, spermlerin kalitesi düşüyor

Mililitrede 15milyon deniyor ama genel bakmak lazım. Ml çok olduğu için toplamda asgari 40 milyonu geçmiş canım 45 milyon var toplamda. Alt sınıra yakın ama vitamin filan kullanırsa o da artar kısa sürede. Bir de sigara ve nargile kullanımı kötü etkiliyor, spermlerin kalitesi düşüyor

2. Sonucumuz bu canım. Sayı baya bi artmış
Harika canım. İşte gerçek sonucunuz bu demek ki. Öncekinde aynı ay içinde 2kutu mu antibiyotik kullandı demiştin, o yüzden olmuş belli ki, gerçi yine de gayet iyiydi sonucunuz. Ateşli hastalıklar olunca, antibiyotik kullanımı olunca iki ay test yaptırmıyorduk biz normalden de düşük çıktığı için

Evet canim antibiyotik kullanmıştı. En kisa surede hayirli haberi aliriz insallah 🙏🙏🙏
Harika canım. İşte gerçek sonucunuz bu demek ki. Öncekinde aynı ay içinde 2kutu mu antibiyotik kullandı demiştin, o yüzden olmuş belli ki, gerçi yine de gayet iyiydi sonucunuz. Ateşli hastalıklar olunca, antibiyotik kullanımı olunca iki ay test yaptırmıyorduk biz normalden de düşük çıktığı için

Merhaba arkadaslar benim esimin degerleri de boyle yorumlayabilir misiniz doktorla gorusemedik daha onceki testinde daha dusuktu degerler ileri hiz sifirdi %85i hareketsizdi sayi toplamda 15 milyondu ilac kullanimini devam ediyor dogal yolla olabilir mi gebelik acaba?

Eklentiler

• 20190916_173813.webp
    20190916_173813.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 46
Back
X