Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar benim esimin degerleri de boyle yorumlayabilir misiniz doktorla gorusemedik daha onceki testinde daha dusuktu degerler ileri hiz sifirdi %85i hareketsizdi sayi toplamda 15 milyondu ilac kullanimini devam ediyor dogal yolla olabilir mi gebelik acaba?
İlerleme var olumlu yönde canım. Demek ne yapıyorsanız işe yaramış. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi vs yaptırıyor musun, yaşlar kaç? Çok fazla değişken var sonuçta ama olumlu gelişim var demek ki ümit de var 💕

İlerleme var olumlu yönde canım. Demek ne yapıyorsanız işe yaramış. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi vs yaptırıyor musun, yaşlar kaç? Çok fazla değişken var sonuçta ama olumlu gelişim var demek ki ümit de var 💕
Yasimiz 27 ben gittim doktora cok sukur bir sıkıntı yok yumurtlama gunumude ovulasyonla takip ediyorum daha bu ay artmis ileri hiz hep 0 di cok sukur insallah bu ay bir mucize olur🙏Rabbimin tarafindan bir ilac varda onu kullaniyoruz o artirdi simdide devam ediyoruz ins artis devam eder bir yandan da korkuyorum tekrar duser diye 😔

Yasimiz 27 ben gittim doktora cok sukur bir sıkıntı yok yumurtlama gunumude ovulasyonla takip ediyorum daha bu ay artmis ileri hiz hep 0 di cok sukur insallah bu ay bir mucize olur🙏Rabbimin tarafindan bir ilac varda onu kullaniyoruz o artirdi simdide devam ediyoruz ins artis devam eder bir yandan da korkuyorum tekrar duser diye 😔
Eder inşallah canım. Korkma Allaha teslimiz, o en güzel zamanda yolluyor mucizesini 💕

Sizinde mi esinizdeydi sorun ne kadar zaman sonra hamile oldunuz bu arada Allah bebeginizi size bagislasin🙏
Biz hiç sorun demedik canım. Önümüzdeki ufak tümsekti onlar.. Bende de pko, rahim duvarı inceliği ve iltihabı vs vs .. Tümsekleri tek tek aştık Allahın izniyle ve doktorumuzun yardımlarıyla. İki yıllık tedavi sonunda oldu elhamdulillah 💕
Darısı başınıza canım 💕

Biz hiç sorun demedik canım. Önümüzdeki ufak tümsekti onlar.. Bende de pko, rahim duvarı inceliği ve iltihabı vs vs .. Tümsekleri tek tek aştık Allahın izniyle ve doktorumuzun yardımlarıyla. İki yıllık tedavi sonunda oldu elhamdulillah 💕
Darısı başınıza canım 💕
Amin insallah🙏

Amiinn 1 buçuk senedir bekliyoruz iniallah isteyen herkese versin Rabbim.Yaptırmadım fakat benim doktorum da hiç sorunumun olmadığını söyledi. Rahim filmi çekinebilirsin demişti ben de eşimin sonuçlarını bekleyip giderim diye düşündüm gidicem sanırım.
canm ovulasyon testi kullanıyomusun

Morfoloji tek başına gebeliğe engel değil. Korkmayın. Belki bi vitamin filan içebilir eşiniz. Bizde de morfoloji 0dı ama gebelik oluştu çok şükür, darısı başınıza. Bizde hareket sıkıntısı da vardı, promotil m forte içti eşim. Bende de pko vardı, çatlatma iğnesi ve femara kullandım.

Doktorunuz sorun yol diyorsa yoktur korkmayın. Yumurta takibi yaptırıyor musunuz?

Aynı durumdayım umut oldu yazdığınız. Yalnız eşime doktor doğal takviyeler verdi ilaç yerine. Morfoloji sıkıntısı değil de ileri sperm hareketlilikte sıkıntı. Bende de pko var. Psikolojim pert gerçekten :(

Aynı durumdayım umut oldu yazdığınız. Yalnız eşime doktor doğal takviyeler verdi ilaç yerine. Morfoloji sıkıntısı değil de ileri sperm hareketlilikte sıkıntı. Bende de pko var. Psikolojim pert gerçekten :KK43:

İleri sperm hareketliliği için için her akşam yatmadan taze havuç suyu sık 1 su bardağı içir. Eğer takviye de verirsen iyi olur coq10 coenzym onu da sabah tok ver 1 adet

İleri sperm hareketliliği için için her akşam yatmadan taze havuç suyu sık 1 su bardağı içir. Eğer takviye de verirsen iyi olur coq10 coenzym onu da sabah tok ver 1 adet

Amerika’dan getirttik istediği marka Türkiye’de yoktu. Çinko , selenyum ve antioksidan (hem hücresel yenileme hem coq10 şeklinde) havuç suyunu yaparım. Ama asıl sorun bende pko yenilir ama ben cinsellikten soğudum resmen. Eşimi çok seviyorum ama bu stres bu baskı inanın çok yoruldum :(

Amerika’dan getirttik istediği marka Türkiye’de yoktu. Çinko , selenyum ve antioksidan (hem hücresel yenileme hem coq10 şeklinde) havuç suyunu yaparım. Ama asıl sorun bende pko yenilir ama ben cinsellikten soğudum resmen. Eşimi çok seviyorum ama bu stres bu baskı inanın çok yoruldum :KK43:

Pko için inofolic şase kullan insülin direncini düşürür inositol ile yumurtalarını geliştirip çatlatır.

Pko için inofolic şase kullan insülin direncini düşürür inositol ile yumurtalarını geliştirip çatlatır.

İnofolic combiyi hap olarak 1 seneye yakın kullandım , doktorum fayda görmediğimi söyleyerek normal bir folik asitle değiştirdi ilacı.

Back
X