Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucumuz:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kyalim

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
200
98
18
39
merhaba arkadaşlar, benim eşim aralık 2015 te varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 3,5 milyonken ameliyattan 6 ay sonra 36 milyon oldu şubat 2017 de tekrar test yaptırdık sonucu aşağıda ekledim eşime hiç bir ilaç verilmedi ve kür de yapamadık. Ama bundan sonra ne yapabiliriz tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim test sonucumu yorumlayın lütfen

Eklentiler

• IMG_0653.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 388
Balım sonucunu gayet iyi. Kendin için gittin mi doktora ? Yumurta takibi yaptırmakla başlayabilirsiniz.. Tez vakitte gelir bebeğiniz inşallah..
Teşekkür eerim yorum yaptığın için canım ben kendim içinde gittim rahim gilmi aşamasına kadar geldim herşey ormaldi yalnız rahim filmi raporunu doktorum henüz değerlendirme regl olunca sonuçla beraber gel dedi, raporda arkuat uterus yazıyordu, bu da kalp şeklinde rahimmiş ben filmi incelediğimde rahim üçgene benziyor ya normslde benimkinde üçgenin üstünde hafif bir eğim var tam okarak kalp şekli veya Y şeklindeki rahimle ilgisi yok umarım hiçbir sorun teşkil etmez... eşim yoğunluktan ürologa bile gitmedi bi ürolog okul arkadaşıyla telde görüşmüş o da kullsnması gerekn ilaçları söylemiş ancak şimdi ilaç kullanıcaz isimleri de şöyle, proxeed plus, folbiol, evicap 400, trental.... bu ilaçlar inşallah hız ve morfolojiye çare olur

İnşallah canım. Eşinin değerleri normal gibi sadece ileri hızlısı düşük biraz o da ilaçlarla yükselir. Ama havuç suyunu hız için tavsiye edebilirim. Bizim de hız ve morfoloji sıkıntımız var. 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık bu ay havuç suyu yapıyoz. İnşallah işe yarar bakalım..

Dr bize hünnap ın keçiboynuzu pekmezini önerdi onu uygularken havuçta yapsam olur mu?

Hızı ve morfolojiyi nasıl artırabilriz canım artık ilaç filan kulllanmamız lazım
Canım benim eşimin de sperm hareketliliği azdı sayısı normal ama hareketsiz dedi doktor ben eşime sabah akşam keçiboynuzu pekmezi icirdim bi de kuru incir yedi sürekli arada da keçiboynuzunu kaynatıp icirdim hamileyim bu ay şükürler olsun

Canım kürler doğal olduğu için zararı olmaz.keçi boynuzuna devam etsin.ileri hareketlilik az görünüyor.5 gün perhiz fazla.en fazla 3 olmalı.10. Günden itibaren gün aşırı denemeniz faydalı olacaktır.eşinin değerleri de zamanla yükselir.

benim eşim byeni başladı ilaclara , proxeed plus, trental, folbiol, evicap 400 bir de sabah akşam bir kaşık hünnap marka pekmez özü bunlar acaba hız ve morfolojiyi artırır mı

kyseri nin dediklerine katılıyorum. Hareketlilik oranı zaten bir şey kullanmasa bile 1 yıl içinde bayağı düzelir.Amaç süreci hızlandırmak olduğu için ilaç ve doğal ürünler veya kürler kullanılır. Şu bir gerçek ki kısırlıklarda eşimden biliyorum genelde erkek faktörü azdır.Eşim de ameliyat oldu ancak 2 yıl bebek olmayınca benim faktörlerim ortaya çıktı. Hatta doktor eşinin ameliyatına gerek fazla yokmuş ama yinede faydalı demişti.Şu an tüp bebek deniyoruz.

Canım bana bakıldı zaten rahim filmi de iyi çıktı

Canım inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız.Allah herkesin dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…