Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucumuz:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar lütfen bilen arkadaslar yardim edebilirmi fikir olarak
Aralikta varikoser ameliyati oldu esim 2 milyondu sayisı 2 ayi tamamlayinca merak edip özel hastanede ölctürdük tekrardan 13 milyona yükselmiş dr teste bakarak biseyleri çarpmış çıkarmış hamilelik olusabilmesi için 15 milyon olmasi gerekiyo demis sizce bu rakamda hamile kaliniyomu neye göre böle demis olabilir eşim sormamış bu rakam bana düşük geldi burda duyuyoruz 35 milyon vs.
Esime takviye vermiş promotil m forte diye bi toz icecek 165 liraya aldik onu kullaniyo simdi

Aslında çılgın 1 sperm yeterli.zamanla düzelme olur.sayısı 15 milyon olsada ileri hareketli sperm oranı önemli.

Ah şu hız nasıl artıcak bizde de düşük baş anomalisi de yüksek bu iki illet bir araya gelince çok zor

Aralikta olcurdugumuzde yuzde 25 di hareketliligimiz subatta olcdurdugumuzde solememis sadece 13 milyon demis 15 milyon olmasi gerekir demis

Hız için arginin alın arkadaşlar solgarin l arginin 1000 mg günde 2 3 adet için

Birde proxeed Plus alın ondada karnitin var ve e doğal e vitamini alın solgarin veya gmc nin hız diye proglem kalmaz

Tabi sigara kesinlikle birakilmali

Canım geçen cuma kontrole gittim yumurtalıkta küçük küçük yumurtalar vardı bende neden böyle dedim doktora yumurtalıklarda polikistik over görünümü var ama ameliyatlık bir durumun yok önemli olan düzenli adet görmen ve hormonlarında normal dedi .... polikistik over hep okurdum forumda ama bende de olacağı aklıma gelmezdi nasıl oldu bilmiyorum 32 yaşıma giricem zamanla kadınlar da da sorun çıkıyor sanırım(

merhaba bizdede sayı düşük proxeed kullanıyoruz birde evicap e vitamini acaba solgar l arginine kullansakmı aynı anda

Sigara yok bizde ... son zamanlarda sertleşme sorunu olmaya başladı bi bu eksikti

Sigara yok bizde ... son zamanlarda sertleşme sorunu olmaya başladı bi bu eksikti
Stres stres stres başka açıklaması yok canım görev gibi düşünmeyin farklı şeyler deneyin heyecan her daim şart

Farklı elbiseler farklı kokular biraz heyecan ve aşkı kuvvetlendirmek gerek :)

Bu arkadaşın sorununu bende yaşıyorum bilen var mı kızlar?

Yok mu cevaplayan kimse ovulasyandan iyi anlayan arkadaşlar lütfen yardım

Mrb benimde esimin spermiogram sonucunu yorumlar mısınız lutfen daha doktora gidemedik randevu sıkıntısı yuzunden yardımcı olursanız cok sevınırım ayrıca ıkı dusugum var bu degerler etkilemiş midir

Eklentiler

• Screenshot_20170426-221410~2.webp
    12 KB · Görüntüleme: 71
Harekette sorun yok bu kadar anliyorum oteki degerler hakkinda bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…