- 26 Mayıs 2010
- 180
- 119
- 303
Ah şu hız nasıl artıcak bizde de düşükAslında çılgın 1 sperm yeterli.zamanla düzelme olur.sayısı 15 milyon olsada ileri hareketli sperm oranı önemli.
Aslında çılgın 1 sperm yeterli.zamanla düzelme olur.sayısı 15 milyon olsada ileri hareketli sperm oranı önemli.
Ah şu hız nasıl artıcak bizde de düşükbaş anomalisi de yüksek bu iki illet bir araya gelince çok zor
Canım geçen cuma kontrole gittim yumurtalıkta küçük küçük yumurtalar vardı bende neden böyle dedim doktora yumurtalıklarda polikistik over görünümü var ama ameliyatlık bir durumun yok önemli olan düzenli adet görmen ve hormonlarında normal dedi .... polikistik over hep okurdum forumda ama bende de olacağı aklıma gelmezdi nasıl oldu bilmiyorum 32 yaşıma giricem zamanla kadınlar da da sorun çıkıyor sanırımHız için arginin alın arkadaşlar solgarin l arginin 1000 mg günde 2 3 adet için
Birde proxeed Plus alın ondada karnitin var ve e doğal e vitamini alın solgarin veya gmc nin hız diye proglem kalmaz
Tabi sigara kesinlikle birakilmali
L arginin proxeedin içinde vardı sanırımmerhaba bizdede sayı düşük proxeed kullanıyoruz birde evicap e vitamini acaba solgar l arginine kullansakmı aynı anda
Yol canım malesef carnitine varL arginin proxeedin içinde vardı sanırım
Sigara yok bizde ... son zamanlarda sertleşme sorunu olmaya başladıHız için arginin alın arkadaşlar solgarin l arginin 1000 mg günde 2 3 adet için
Birde proxeed Plus alın ondada karnitin var ve e doğal e vitamini alın solgarin veya gmc nin hız diye proglem kalmaz
Tabi sigara kesinlikle birakilmali
Stres stres stres başka açıklaması yok canım görev gibi düşünmeyin farklı şeyler deneyin heyecan her daim şartSigara yok bizde ... son zamanlarda sertleşme sorunu olmaya başladıbi bu eksikti
Ne yapsak kiStres stres stres başka açıklaması yok canım görev gibi düşünmeyin farklı şeyler deneyin heyecan her daim şart
Bende tam olarak bunu merak ediyorum aynı şey bende de oluyor yumurtlama günümü anlayamıyorum bilen var mı?
Bu arkadaşın sorununu bende yaşıyorum bilen var mı kızlar?kızlar bişi sorcam,kasıklardaki ağrı ya da batma yumurta çatlamadan önce mi başlıyo yoksa ağrı olduğunda yumurta çatladı demek mi oluyor? :26: kafamın karışmasının sebebi şu,dün sabah da hafif bir ağrı vardı kasıklarımda bugün akşam oldu yine hafif bir ağrı var,eğer yumurtam dün sabah çatladıysa (çatladığını haber veriyosa ağrı) ve ömrü 24 saatse,36. saatte neden hala ağrı var.Bugün öğleden sonra ağrının geçmesi gerekmez miydi?Acaba diyorum çatlamadan 1-2 gün önce belirti veriyor da bugün ya da yarın mı çatlıcak ki? :26: ovulasyon testini kullananlar daha iyi bilir bence,çünkü testte çift çizgiyi gördükten 1-2 gün sonra yumurta çatlıcak demek ya,çift çizgi gördüklerinde de kasıklarda ağrı oluyorsa,çatlamadan önce ağrı yapıyordur,henüz çatlamamıştır.yok eğer çift çizgi gördükten ertesi gün falan ağrı başladıysa çatladığı gün ağrı yapıyordur diye mantık yürüttüm ben.Ovulasyon testi kullananlar bi düşünebilirler mi ne zaman ağrı olduğunu?
Mrb benimde esimin spermiogram sonucunu yorumlar mısınız lutfen daha doktora gidemedik randevu sıkıntısı yuzunden yardımcı olursanız cok sevınırım ayrıca ıkı dusugum var bu degerler etkilemiş midirCanım kürler doğal olduğu için zararı olmaz.keçi boynuzuna devam etsin.ileri hareketlilik az görünüyor.5 gün perhiz fazla.en fazla 3 olmalı.10. Günden itibaren gün aşırı denemeniz faydalı olacaktır.eşinin değerleri de zamanla yükselir.
Mrb benimde esimin spermiogram sonucunu yorumlar mısınız lutfen daha doktora gidemedik randevu sıkıntısı yuzunden yardımcı olursanız cok sevınırım ayrıca ıkı dusugum var bu degerler etkilemiş midir
Cok tesekkurler canımHarekette sorun yok bu kadar anliyorum oteki degerler hakkinda bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?