Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucuna bakar misiniz ne yapmamız gerekiyor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kolayı çok iciyor kahve ve alkol hiç kullanmaz hastalığını bilmiyorum canım ama sinirlenmeye strese gelemiyor kriz geçiriyor sıtma tutuyor gibi oluyor titriyor

Kolayı çok iciyor kahve ve alkol hiç kullanmaz hastalığını bilmiyorum canım ama sinirlenmeye strese gelemiyor kriz geçiriyor sıtma tutuyor gibi oluyor titriyor
Eğer küçükken inmemiş testis ameliyatı geçirdiyse oda sebep olabilir ve bu tarz şeyleri muhakkak doktorunuza söylemeniz gerekiyor diye düşünüyorum

Merhaba arkadasım çaksır ve keçiboynuzu sperm sayısını artırmak için kullanılıyor ama kisiden kişiye etkisi degişiyor bizim dr.umuz kaan hoca ve size uygun degil suan kullanmayın dedi önce bi tahlillerini yaptır karaciger falan yoksa karacigere zararı var degerleriniz yüksekse.ıstırgan otu kullanıyoruz öyle söyledi dr ama fah lh teatesteron alt-ast (karaciger enzim degeri bu ikisi)bunlara baktır yanlıs bişe yapma daha zararlı olur

Varikosel olabilir canım

Varikosel olabilir canım
3 milyon yinede iyi değil mi aşılama yapılamaz mi

Çok sagol canım deneyeceğim başka bilgi varsa lütfen paylaşır misin
canım benim eşimin 6 milyon doktor normal yolla gebe kalamazsın ben 10 milyon altını tüp bebeğe yolluyorum dedi bizde ürologa gittik varikosel çıktı Çarşamba gıtcez ultrason la bakacak ve amelıyat olucak sizin değerler bizimkinden dusuk canını sıkmak ıstemem ama bi an önce ürologa gıdın

Canim bir de başka dr a gitsenize belki sayi varikoselden dolayi düşüktür ve onlem almazsaniz daha da düşer.keciboynuzu pekmezi sayiyi artiriyor ama fazlasi zarar dikkatli kullanmak lazım esin dengeli beslenmeli havuc suyundan daha iyi sonuc alanlar var ben keciboynuzu kürü yapiyorum zeytinyağında incir yediriyorum .Proxeed Plus var pahali ama sayoyi artiriyor dr a danisip alabilirsiniz

Devlet hastanesindeki iyi olan üroloji doktoru izindeymis o dönünce ona gidecez canım eşim bana belli etmiyor bende ona belli etmemeye çalışıyorum ama ister istemez belki de üzgün olduğumuz belli oluyordur çünkü gerçekten böyle birşey kolay değil evlat öyle birseymis ki daha da hirslaniyorsun bir anda umudunda kırılıyor yeseriyorda hayırlısıyla inşallah bakacaz artık bir şekilde acaba tüp bebek fiyatı ne kadar oluyor

Çok teşekkürler canım eşim sabah kahvaltı yapmaz öğlen gibi atistirmaljk birşeyler sadece akşamları yemek yer meyve hiç sevmez pekmez bak falanda sevmez süt hiç içmez yumurtayı melemen olarak falan yer kaynatmayi sevmez eşimin çok değişik alışkanlıkları var belki de bu yüzden vitamin alamadığı için gelismiyorda olabilir

O zaman konusup ikna etmeye calis benim esim de kahvalti yapmaz oglene dogru tost falan yer ama simdi ben ne dersem yapmaya calisiyor incirini cevizini yiyip oyle gidiyor ona da şükür

O zaman konusup ikna etmeye calis benim esim de kahvalti yapmaz oglene dogru tost falan yer ama simdi ben ne dersem yapmaya calisiyor incirini cevizini yiyip oyle gidiyor ona da şükür
Benimkide kürlerini ilaçlarını alıp işe gidio ama kahvaltı yapmıyor iş yerinde bişeler atıştırıyor aksam eve gelince açıgı kapatmak için ne bulursam yediriyorum garibime.Rabbim bizi bu dertten artık kurtarsın hayırlısıyla amin arkadaslar

Canım hayırlısıyla inşallah çarşamba günü üroloji doktoruna gidecez bakalım ne olacak

Çok sinirliyim çok canım sıkkın eşim suan yorgun uyuyordu kalkınca yerim demişti şimdi kaldırmaya çalıştım aşkım hadi kalk pekmez verecegim ve findik fıstık badem koydum hadi kalk dedim çok uğraştım bir türlü kalkmadı cehennemin dibi kıyamet kopsa yinede pekmez yemem dedi o zaman findik falan ye dedim kalkınca yerim yorgunum uykum var dedi yemen lazim bak seni bekledim dedim yine oralı olmadı uyumaya devam etti sinirlendim bu halde tüp bebek bile yaptiramayiz 15 20 milyar mış zaten doğal yolla kalamiyoruz bunu denememiz lazım yemelisin dedim sen bunu dedinya sana hiçbirşey demiyorum internetimi kapat bana birşey deme dedi sırtını dönüp yatti

Sanki kötü birşey demisim gibi muamele yapıyor benim canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…