Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucuna bakar misiniz ne yapmamız gerekiyor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepsi aynı emin ol zorla ağzına tıkıyorum söylene söylene o da her aksam degil keyfi yeterse tüpü kolay sanıyorlar maddi bi şekilde bulunurda ya kadının gördüğü o tedavi ne kadar zormuş...bu arada az önce 5 havuçun suyunu cıkardım onu cok sevdi hıza falan iyi geliyormus aklında olsun ama cok zahmetli makinaların parçaları offf offf

Canim demek ki daha kabullenmemis ve gercekle yüzleşmekten korkuyor psikolojide buna inkar aşaması denir .Biraz rahat birak ters tepmesin üstüne düştükçe kötü olabilir.Sen ona normal yemeğini hazırla guzel davran süslen surpriz yap.Bak göreceksin ara verince kabullenmesi daha kolay olacak.Su an kendini değersiz ise yaramaz hissediyor olabilir ama bunu çat çat sana soyleyecek degil erkeklik gururu var

Ben kendi arastirmamla tüp bebek öneriler diye düşünüyorum çünkü sperm çok az ve bunun çok azı hareketli çok zor süreç bizi bekliyor biliyorum ama bize yardımcı olmaları lazım inat etmemeliler ama ışte beyefendi bunu anlamiyor

Haklısın canım ama en azından dediklerimi yese çok iyi olur fakat inat ediyor kabullenmiyor

Haklısın canım ama en azından dediklerimi yese çok iyi olur fakat inat ediyor kabullenmiyor
Seni cok iyi anliyorum iliskinize zarar vermemek adina biraz kendi haline bırak dr a gidiyorsa dr dan rica edebilirsin takviye findik fistik yemesini belki o soylerse ise yarar proxeed kullandiniz mi hic sayi ve hareketi artırıyor tadi da guzel

Daha hiçbirşey kullanmadi yarın doktora gidecez ne olacaksa yarın gorecez canım bu ara da hayırlı sabahlar günaydın kızlar çok korkuyorum dün gece biraz araştırma yaptım eşim arkasını dönüp yattıktan sonra uyumadim aşılama tüp bebek bunları araştırdım aşılama da tutmayabiliyormus birkac kere asilama da yapılıyormuş ama tutmayanda oluyormus tüp bebek te ise tam olarak bilmiyorum ama tüp bebekle olan bebeğin çocuğu olmayabiliyormus ama emin değilim sonra uykum geldi yattim tüp bebekle hamile kalanlar düşükte yapabiliyormus bir sürü şey okudum kimisi belkide yalan haberde olabilir bilmiyorum

Sakin ol kafanı bu kadar karıştırma umutsuz olmaaa ve asla stres yapma olur inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Şimdiden bunlarla ugrasma cabuk yorulursun cikacak sonuca gore bir yol cizersin canim bekliyoruz hayirli haberlerini

Arkadaslara katılıyorum bende ilk başta tüm topikleri yaladım yuttum resmen çare için ama stresten başka bişe degil güvendiğin bi dr git tedaviye başla gerisini Allah a bırak sadece kendini yorarsın yolun uzun da olabilir kısada ama senin stresin eşini olumsuz etkiler bu da tedaviye zarar verir diyor dr.lar ama sana tek tavsiyem kim olurda olsun dr.un bu konuda uzman bi ürologa git biz başta böyle bi hata yaptık sperm sayımızı iyice düşürdü yanlıs tedavi

Şimdiden bunlarla ugrasma cabuk yorulursun cikacak sonuca gore bir yol cizersin canim bekliyoruz hayirli haberlerini
Hayırlısıyla inşallah canım çok teşekkür ederim hem destekleriniz hemde bilgiler verdiginiz için çok teşekkürler

Aaa nasıl bir yanlış tedavi uyguladida sperm tedavisi yanlış tepki verdi

Hayırlısıyla inşallah canım çok teşekkür ederim hem destekleriniz hemde bilgiler verdiginiz için çok teşekkürler
Sen sonuc cikinca burda paylas eminim benzerlikler vardir bizimle ve yardimci oluruz sana Yok aşılama yok tüp bebek araştırmasına girip hem canını sıkma hem stres olma.O tedaviler gerekecekse bile bunu en iyi dr bilir. %8 ileri hareketle hamile kalan var bu forumda Allah ol desin yeter ki

Aaa nasıl bir yanlış tedavi uyguladida sperm tedavisi yanlış tepki verdi
Testestron düşük die iğne verdi sperm sayımız iyice düştü ve sonra öğrendik ki testestron gün içinde degişen bi degermiş ve en etkili yolu spor ve ıstırgan otu çayıymıs şimdi sperm artırmaya çalısıyoruz

Aynen canım haklısın yarın misafir de gelecek koşuşturma içerisinde olacağım misafir öğlen gibi gelecek bir sürü hazırlık yapmam lazım eşimle sabah doktora gitmemiz gerek bir sürü iş içinden nasıl çıkacağım bende bilmiyorum yarın doktor ne diyecdiyecek ne önerecek hepsini hayırlısıyla inşallah paylasacagim canim

Kötü olmuş canım yarın birşey önerdiginde doktor hemen paylasacagim canım

Canım doktora gittik doktor çok düşük dedi tahlil sonucuna sperm düşük dedi muayene etti sol testiste varikosel var ameliyat olmasi lazım sol testiste küçülme var varikosel kan birikimi mi ne demekmiş çocuk bu yüzden olmuyor dur ameliyat olup onu almamız lazım bu 3 milyonla aşılama yapılmaz tüp bebek bile çok zor dedi kızlar ameliyat olmayı düşünüyoruz kızlar gerçekten zor ya suan ikimizde psikolojikpsikolojik olarak değişik duygular içindeyiz o kadar çok canımız sıkkın ki

doktora gittik doktor çok düşük dedi tahlil sonucuna sperm düşük dedi muayene etti sol testiste varikosel var ameliyat olmasi lazım sol testiste küçülme var varikosel kan birikimi mi ne demekmiş çocuk bu yüzden olmuyor dur ameliyat olup onu almamız lazım bu 3 milyonla aşılama yapılmaz tüp bebek bile çok zor dedi kızlar ameliyat olmayı düşünüyoruz kızlar gerçekten zor ya suan ikimizde psikolojikpsikolojik olarak değişik duygular içindeyiz o kadar çok canımız sıkkın ki

Bence sevinmelisin varikosel tedaviden sonra cvp veriyor degerler artıyor en azından sebepsiz degil ben keşke varikosel olsa bile demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…