teşekkür ederim canım ama ileri hızlı yok yani ileri yavaş gebelik için yeterlimi inşallah bir an önce sen de kavuşursun bebişine canım ne zor işlermişGayet iyi canım şükredin bizim oda yok ne yapalimm :) üzülecek bisey yok normal değerler
Canım ileri yavaş hareketlimiz var ileri hızlı yok yani tüm ileri hareketlileri topladıgında ortalamayı geçiyor. Ama ileri HIZLI hareket yok gebelik için ileri YAVAŞ hareketli yeterlimidir??Arkadasim o doktor mal mi? İleri hareketkiniz %0 nasip normal demiş.. İleri hizlibiz %60 civarinda olmali
Allah ol dedijten sonra hepsi 0 olsun isterse. Ancak ileri hizkiniz yok hamileliğin çok zor gerçekleşir. Esin Dr yi değiştirsin ve hemen keciboynuzuna baslayinededikte nost: 36595281 .!.:Can
Canım ileri yavaş hareketlimiz var ileri hızlı yok yani tüm ileri hareketlileri topladıgında ortalamayı geçiyor. Ama ileri HIZLI hareket yok gebelik için ileri YAVAŞ hareketli yeterlimidir??
Çok çok teşekkür ederm bn de hemen uygulıcam bunu duymk bile moral verdi Dr güya özel araştırdık profesörü. Bi sorunun yok çok istiyorsan emvitamini vereyim dedi onu kullanıyor şuanda keçiboynuzu pekmezini içireyim o zaman inşallah işe yarar senin bebişinde hayırlı olsun canım bu arada bizim toplam hareketli a+b % 42 ,, tüm canlı sperm a+b+C % 53Meraba eşimin de ileri hız % 3 tü...a+b+c= % 55 ti toplamda hareketli sayısı..dr ileri hızın az olduğunu söyledi bize de.eşim ürolojiye muayene oldu varikosel var mı diye.varikosel yok.ileri hızı arttırmak için dr proxeed plus verdi.keçiboynuzu kürü de uyguladk.iki ayda ileri hız % 70 oldu çok şaşırdık.dün de hamile olduğumu öğrendim.hızı arttırmak için keçiboynuzu kürü uygulamanızı tavsye ederm
Kesinlikle doğru diyorsun canım güya Dr U baya araştırdık gittik ama kafam iyice karıştı iyileşmeyecek birşey değil dimiAllah ol dedijten sonra hepsi 0 olsun isterse. Ancak ileri hizkiniz yok hamileliğin çok zor gerçekleşir. Esin Dr yi değiştirsin ve hemen keciboynuzuna baslayin
Yok canim iylesir ancak biraz sabirli davranin. Malum spermin olusmasi 3 ayda gerçekleşiyor. İlaclari düzenli kullanmanız avantaj saglarKesinlikle doğru diyorsun canım güya Dr U baya araştırdık gittik ama kafam iyice karıştı iyileşmeyecek birşey değil dimi
Amin canım inşallah keçiboynuxu pekmezide kürü gibi hareketliliği artırır mıSaol canım.Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin.bizim de toplamda 75 milyon mlde 42 milyondu.hareketsiz % 45 ti..değerlermiz yakın.12 aydır istiorduk.son 2 ayda keçiboynuzu kürü uygulaktan snra ve proxeed plus kullandktan snra oldu..ceviz fındık da yesn eşin.bunlarnda dışında bişi yapmadık.inş hayırlısı ile olrsizin de.
Keçiboynuzu pekmeznden çok suyu daha etkili diye biliyorum.pekmezi arada bi tatlı kaşığı yiyordu eşim.Amin canım inşallah keçiboynuxu pekmezide kürü gibi hareketliliği artırır mı
Çok teşekkür eserm canm içime su serptin bizim dr da aynısını sölemiş a artı b 42. Normal demiş artk kısmetimzde ne zamn varsa olcak da sabırlı olmk zor iş.Canim oncelikle gecmis olsun.bana gore o kadar da endiselenecek bisey yok.keciboynuzu kuru hizi arttirmaz sadece sayiyi ve kaliteyi arttirir.benim esimin ileri hizi 0di.a arti b toplami 23 du.cok sukur hamile kaldim.urolog sadece ileri hizin degil ikisinin toplaminin onemli oldugunu soyledi.ilac olarak maca ve proxeed plus verdi.ayrica hiz icin havuc suyunu da tavsiye ederim
Canm çok saol inşallah hepimiz kavusurz biran önce bebişlere. Keçiboynuxu pekmezi içio şimdilk tatil bitsin düzenli başlıcaz inşallah onabu sperm testlerine yorum yaparken biraz daha nazik olunsa keşke bunada şükredin demek bence acımasızca ....bende azospermi bölümüne sperm testini yazdım morfoloji %1 ileri hız%10 toplamı %30 bana tuttu birisi aynı yorumu yaptı....3 yıldır istiyorum ve olmuyor doktor eşime %5 çocuk sahibi olursun dedi sonuçta olmayınca azıylada çoğuylada kaliteliysede kalitesizsede olmuyor işte......ama tabiki yinede ŞÜKRETTİK.................ileri hız için keçiboynuzu ve gingstenli macun kullanmasını tavsiye ederim umarım en kısa zamanda evlat sahibi olursun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?