Spermiogram test

öylemi geçmiş olsun canım tedavisi var diyolar ama bana göre zaman kaybı vitamin takviyesi veriyolar sperm artırıcı keciboynuzu macunlar arı sütü polenler falan filan ama hepsi boş bana göre en mantıklısı tüp bebek
Merhaba canım zaman kaybı diyorsun ama malesef biz direk tüp bebek yaptırabilirmiyiz sanıyosun 0 spermle neyin tüp bebeği.. keşke hemen sperm olsa hemen gitsek tüp bebek yaptırabilsek tüp bebek yaptırma konumuna gelmek için uğraşıyoruz..

Merhaba arkadaş bu eşimin spermiogram testi .. bilgisi olan yorumlayabilir mi acaba ? B
Canım benim çok zor bi süreç ilkten adını bile duymadığın bir hastalıkla karşılaşıyosun onun şoku. Allah yardımıcnız olsun bizde aynı dertten müzdaribiz
Öncelikle lütfen eğer istanbuldaysan. Andromed merkezine gidip detaylı sperm testi yaptırın fiyatı 300 tl,, ama Orda bu bizim yaptırdıklarımızdan hariç ayrıntılı bakıyorlar.
biz şuan celalettin beyde tedavideyiz direk tese yaptırmak istemedik sonuçta ordada olumsuzlukla karşılaşabiliriz. buda bizim sınavımızmış allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏼

Canım benim çok zor bi süreç ilkten adını bile duymadığın bir hastalıkla karşılaşıyosun onun şoku. Allah yardımıcnız olsun bizde aynı dertten müzdaribiz
Öncelikle lütfen eğer istanbuldaysan. Andromed merkezine gidip detaylı sperm testi yaptırın fiyatı 300 tl,, ama Orda bu bizim yaptırdıklarımızdan hariç ayrıntılı bakıyorlar.
biz şuan celalettin beyde tedavideyiz direk tese yaptırmak istemedik sonuçta ordada olumsuzlukla karşılaşabiliriz. buda bizim sınavımızmış allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏼
Canım seninle daha detaylı konuşmak istiyorum.ozelden yazabilir miyim sana

erkekler çok zor karşılıyorlar. oyüzden siz sakin olmaya çalışın. eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama hala her gün ağlama krizlerine giriyorum. tüp bebeğide normal birşey gibi anlatın. normal olduğunu kabullenirse duruma daha çabuk alışır. ama gerçekten maddi ve manevi çok zor bir yol.
sizin yaş kaç? ama kesinlikle zamanı çok uzatmayın en kısa sürede tüp bebeğe başlayın. çünki o da garanti değil sonuçta. insanlar biliyorum tüp bebek 10.denemelerinde bebek sahibi oldular. inşallah biz ilk denememizde bebeklerimize kavuşuruz.
Merhaba canım evet erkeklerin çok zoruna gidiyir bu durum ağlamaklı bı durumda onu öyle görünce ister istemez ben güçlü durmaya başladım... Ben 29 yaşındayım canım eşim de öyle .. şimdi doktora gittik hormon testi yaptı ve ayin18in de tekrar sperm testi istedi. Sonra gelin dedik. Bakalım.bu yol da neler yasicaz.. çok zor bı durum .. Allah yardımcımız olsun

Back
X