Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum nasıl bir yol bizi bekliyor onu da bilmiyorumAllah yardımcınız olsun, zor ve uzun bir süreç sizi bekliyor, İnşallah sonu güzel olur
Azospermiden anlamıyorum pek bildiğim kadarıyla hemen tüp bebek olmuyor çünkü sperm yok ilaç tedavileri falan oluyor en son tese, tese ile testislerden sperm aranıyor bulunursa onunla tüp bebek yapılıyor, dediğim gibi belli bir süre ilaç tedavisi yapılıyor diye biliyorum okuduğum ve anladığım kadarıyla.Teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum nasıl bir yol bizi bekliyor onu da bilmiyorum![]()
AminAzospermiden anlamıyorum pek bildiğim kadarıyla hemen tüp bebek olmuyor çünkü sperm yok ilaç tedavileri falan oluyor en son tese, tese ile testislerden sperm aranıyor bulunursa onunla tüp bebek yapılıyor, dediğim gibi belli bir süre ilaç tedavisi yapılıyor diye biliyorum okuduğum ve anladığım kadarıyla.
Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun. Azosperm değilsiniz korkmayın kötünün çok daha iyisi bu sonuç tüp bebek yapabilirisiniz. Hareketli hareketsiz spermler mevcut tek tük. Havuzlama yapın derim tese derlerse sakin uzak durun olanlarda gidebilir.Arkadaşlar bu sperm testi sonucunda ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgisi olan var mı acaba![]()
Çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun. Yorumlarınızdan takip ettim tese konusunu. Peki bilginiz var mı acaba varikosel varsa böyle bir sonuç çıkar mı yoksa direk infertilite mi ?Geçmiş olsun. Azosperm değilsiniz korkmayın kötünün çok daha iyisi bu sonuç tüp bebek yapabilirisiniz. Hareketli hareketsiz spermler mevcut tek tük. Havuzlama yapın derim tese derlerse sakin uzak durun olanlarda gidebilir.
Rica ederim canım ben de temmuz gibi bu olayla karşılaştım çok ağladım Çok araştırdım oyüzden neler yaşadığını biliyorum. Tüp bebek yaparsanızda mutlaka embriyolara pgt isteyin. Bizde 4embriyo oldu meger 2si sağlıksızmış.pgt yaptırmasak belki de sağlıksız olanlar transfer edilcektiÖncelikle hayırlı olsun Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alın inşallahYazdıklarınız gerçekten umutsuzluğuma ilaç oldu resmen sayenizde mutluyum şimdi. Umarım hayırlısıyla bizim de sürecimiz böyle iyi ilerler ben de güzel haberler alırım. Allah razı olsun yorumunuz çok rahatlattı beni çok teşekkür ederim
S surayya
Kızlar benim eşimde test yaptı ya emin olamadım sizede danışmak istedim sizce iyi mi?Rica ederim canım ben de temmuz gibi bu olayla karşılaştım çok ağladım Çok araştırdım oyüzden neler yaşadığını biliyorum. Tüp bebek yaparsanızda mutlaka embriyolara pgt isteyin. Bizde 4embriyo oldu meger 2si sağlıksızmış.pgt yaptırmasak belki de sağlıksız olanlar transfer edilcekti
Sayı konusunda çok iyi ama morjolojisi sıkıntılıKızlar benim eşimde test yaptı ya emin olamadım sizede danışmak istedim sizce iyi mi?