Erkek İnfertilitesi Spermiogram

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Merhaba arkadaslar doktor kontrolumuze baya var. Bugun esimin sonuclarini aldik merak icindeyiz tabiki. Deneyimli arkadaslar yorumlarsa minnettar olurum..

Bilgisi olan yok mu
Canim sperm sayisi cok dusuk oldugu icin diger degerlere bakilamamis .Iyi bir uzmana giderseniz sayiniz duzelir .Proxeed plus kullananlarin ki yukseliyor genelde .Esine he sabah zeytinyaginda beklemis incir yedir .Keçiboynuzu pekmezi icir.

Canim sperm sayisi cok dusuk oldugu icin diger degerlere bakilamamis .Iyi bir uzmana giderseniz sayiniz duzelir .Proxeed plus kullananlarin ki yukseliyor genelde .Esine he sabah zeytinyaginda beklemis incir yedir .Keçiboynuzu pekmezi icir.
3 yazan yer degil mi canim ? Peki normalde kac olmasi gerekiyor

Öncelikle geçmiş olsun. Hiçbir değere bakılamamış. Hareketlilik(motilite) ve morfolojiyle ilgili bir bilgi yok. İyi bir üroloji doktoruna gitmenizde fayda var sanırım.

20 milyon üstü
Eşim işten izin alip geldi hastaneye , işi ve hastane arasi epey var . geldiginde baya yorgundu , hastane de ornegi vermek te onu baya bir gerdi ter icinde kalmisti stresten. Hatta ornegi verdikten sonra normale gore az oldugunu soyledi. Bunun etkisi olabilir mi acaba? Yani etkilemis olabilir mi

Evet etkiler ama sayiniz cok dusukzaman kaybetmeden tedavi olmasi gerekiyor .Iyi bir dr a gidin ki varikoselden dolayi filan dusukse ameliyatla duzelir. Boyle 30 40 milyon olup da stresten 3 cikmaz .Asagi yukari yine boyle bir deger cikar.

Evet etkiler ama sayiniz cok dusukzaman kaybetmeden tedavi olmasi gerekiyor .Iyi bir dr a gidin ki varikoselden dolayi filan dusukse ameliyatla duzelir. Boyle 30 40 milyon olup da stresten 3 cikmaz .Asagi yukari yine boyle bir deger cikar.
Anladim canim cok sagol. Üroloji bolumune randevu aldik haftaya gidecek.
Benim bir takim kadin hastaliklarim var esimin degerlerinin boyle cikacacagi hic aklima gelmezdi .. Neyse vardir Allahin bir bildigi..

Kızlar biz bu testi 28.11.2017 tarihinde yaptırmıştık femarayla 6 aydır deniyorz bnim yumurtalar büyüyo çatlıyo ama gebelik oluşamadı dün dr ara werelim bu ay dedi eşinin değerleri çok iyi değil o yzden de olmuyo olabilir dedi sizde yorumlarmısınız ben çok anlamıyorum birde ne deneyebiliriz sayımızın artması hareketliliğimizin çoğalması için ?

Biz urolojiye randevu aldik bu hafta onada gidecek esim ama vakit kaybetmeden keciboynuzu kürüne basladim. Kaynatiyorum biraz mirin kirin etsede iciyor. Nette arastirdim cidden faydasini goren cok insan var. Sizde baslayin

Biz urolojiye randevu aldik bu hafta onada gidecek esim ama vakit kaybetmeden keciboynuzu kürüne basladim. Kaynatiyorum biraz mirin kirin etsede iciyor. Nette arastirdim cidden faydasini goren cok insan var. Sizde baslayin
Aynen kuzu bende öyle yapcam yarın alcam işte dur bakalım bugün gidemedim bide çakşır kökü suyu önerdi burda bana bi arkadaş eşi 1 ay kullanmış we gebelik elde etmişler hem keçiboynuzu özü yedirdim hemde çakşır kökü suyu içirdim bide eczaneden e vitamini ve çinko aldık o ay kullandık dedi ben yarın hepsini alıp başlıycam dur bakalım ne olacak inşallah vesile onlar olur

Aynen biz elimizden geleni yapalim takdir Allahtan
Esim sabah cok erken ise gidiyor icmeden gitmesin diye cüzdanini vs. alip keciboynuzu suyunun yanina indiriyorum. Görsünde icsin diye.. :) bi takla atmadigim kaldi

Esim sabah cok erken ise gidiyor icmeden gitmesin diye cüzdanini vs. alip keciboynuzu suyunun yanina indiriyorum. Görsünde icsin diye.. :) bi takla atmadigim kaldi
kuzu seni bi topiğe etiketliycem ordada paylaşmışlar bak bakalım bi sende oraya olur mu bu arada harbiden bi takla atmadığımız kaldı rabbim yüzümüze baksın isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla ..

Etiketle bi bakayim :) zaten dert ortaklari olunca konusuyor rahatliyor insan

Merhaba arı sütüde deneyin hem eşiniz hem kendiniz için ama size beeo markasını tavsiye ederim istanbul teknik üniversitesi üretiyor ve ödüllü,fiyatı biraz pahalı ama değer.Sitenin kendi sayfasından alın o zaman soğuk zinvirle geliyor çünkü 5 derecenin altında bozuluyor o yüzden eczaneden falan almayın raflarda beklerken bozulmuş olabilir.Birde soğuk sıkım keçiboynuzu özü tavsiye ederim,incirede aynen devam

Sağol canım, geçtik o günleri şükür tedavi olduk hamileyim şimdi . Darısı isteyen herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…