- Konu Sahibi wildrose54
- 

hanimlar,
esimin spermiogrami hic iyi degil.
önereceginiz her hangi birsey varmi, düzeltecek vs. ???
yiyecek, icecek???
birseylerden fayda gören oldumu??
cevaplariniz icin, simdiden tesekkürler!! a.s.
bende hamile kalmadan önce eşime keçi boynuzu kürü uygulamıştık çok faydalı gerçekten.. pekmezinden daha çok işe yarıyor kaynatıp suyunu içmek..
canım ben tüp bebkle hamile kaldım ama bu kürü geç farkettim eşimin değerleri normale dönmüştü son aşılamam da uyguladım bu kürü sonuç 2,5 kat yüksekti sonra tüp bebeğe geçtik zaten o zamanda kullandı eşim..
canim sen normal iliskiylemi hamile kaldin, yoksa asilama filanmi??
ne kadar süre ugrastiniz bebeginizin olmasi icin??
ALLAH anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah yavrunuzla! a.s.
merhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü doktor söyledi bazı şeyleri yesin diye bunlardan bahsetmek istiyorum sizlere çünkü biz çok faydasını gördük. böğürtlen, ahududu bunları bulamazsanız reçeli olur. dut kurusu, incir, günde iki elma, bıldırcın yumurtası, semizotu, keçiboynuzu,ceviz inşallah sizlere de faydası olur iyi şanslar
ben o dönemler hergün bir tabağa biraz dut kurusu birazda incir koyuyordum, böğürtlenle ahududunun zaten reçelini bulmuştum onuda hergün kahvaltıda yedi, bıldırcın yumurtası hergün bir tane çiğ olarak içti, semizotunuda haftada bir ıspanak yemeği gibi pişirdim, keçiboynuzunun reçelini içti o dönem kürünü bilmiyordum yeni öğrendim şimdide kürünü içiyor hergün cevizide hergün yedi. iyi şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?