Sizin adınıza sevindim ins dogal yolla olur. Dediğim gibi morfoloji kendi içinde ayrılıyor sebebi eger genetik testlerde ortaya cıkarsa dna hasarı ros gibi o zmn mudahale edilebiliyor siz o gruptanmıssınız. Yaptırdınız mı bu testleri siz? Sizin yazdıgınız herseyi biz yıllardır yapıyoruz alıskanlık oldu ztn. Üstüne bu kdr yılda en pahalı antioksidanları kullandı eşim.Bitkisel kür olarak da kullanmadığı kalmadı. Sigara vs yok. Beslenmeye en ust seviye dikkat ettik morfoloji 0-1 arasında değişiyor. Bizim vakalarda en faza bir birim yükseliyor deger fazlası yok.
Üç
tüp bebek. Hepsinde 2-3 dollenme yani dollenme oranımız cok dusuk. En sonki denemede hiç dollenme dahi olmadı transfer e gidemedim. Her seferinde drlar bana morfoloji cok kotu deyip duruyorlar. Morfoloji de en zorlu grup glozobosperm olanlar buyuk baslı ve akzoromu ya yok yada kusurlu.. Bu gurupta en zor morfoloji grubudur mesela. Cok sukur bizde saglıklı spermler secilebiliyor ama hücre kalitesi dusuk oldugundan sonuc elde edemedik. Gitmediğimiz prof dr da kalmadı. Şimdi bize tese oneriyor drumuz ama biz kabul etmedik..