- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi mavibirmasal
- #1
( kardeşimin sonucu )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masalımm profil mesajında da paylaşsana yurt dışında mısın çiçeğim sende sayı iyi ama anladığım kadarıyla ileri hızı ve morfoloji düşğk gibi çiçeğim ama bilen biri yazarEki Görüntüle 3092603 kızlar anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
( kardeşimin sonucu )
Teşekkür ederim kuzum kardeşimin sonuçları. Yok ben İstanbul’da yaşıyorumMasalımm profil mesajında da paylaşsana yurt dışında mısın çiçeğim sende sayı iyi ama anladığım kadarıyla ileri hızı ve morfoloji düşğk gibi çiçeğim ama bilen biri yazar
Anladım çiçeğim sigara kullanıyorsa onu bıraksın ya da azaltsın keçiboynuzu kürü var onu denesin takviyeli falan düzelir zatenTeşekkür ederim kuzum kardeşimin sonuçları. Yok ben İstanbul’da yaşıyorum![]()
İnşaAllah kuzum. Sigara var kilo var. Gelinimizde de miyom varmış 6-7 taneAnladım çiçeğim sigara kullanıyorsa onu bıraksın ya da azaltsın keçiboynuzu kürü var onu denesin takviyeli falan düzelir zaten![]()
Ne kadar süredir olmuyor kuzucummm beklemesinler hiç direk sürece başlasınlarİnşaAllah kuzum. Sigara var kilo var. Gelinimizde de miyom varmış 6-7 tane![]()
İki senedir kuzum kardeşimle aynı ay evlendik hatta aramızda iki gün var istiyorlar iki senedir olmadıNe kadar süredir olmuyor kuzucummm beklemesinler hiç direk sürece başlasınlar![]()
Rabbim inşallah sana kardeşine bana isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin balımmmİki senedir kuzum kardeşimle aynı ay evlendik hatta aramızda iki gün var istiyorlar iki senedir olmadı
Âminnnn İnşaAllah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim inşallah sana kardeşine bana isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin balımmm![]()
Âminnnn İnşaAllah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Sen ne zamandan beri bebiş istiyorsun?
Canım ya Allah en kısa sürede hayırlı evlatlar versin İnşaAllah kendiliğinden olur olmazsa da çaresi var tüp bebek olur dediğin gibi kuzum ama en önemli şey moral.Benimde 2yıla doğru yaklaşıyor çiçeğimm Ben yurtdışında yaşadığım için burada sağlık sistemi biraz kötü zaten dönüşümüz yakın gelir gelmez tedaviye başlayacağım kuzumm Yazın Türkiye’ye geldiğimde aşılama yaptırmıştım bilsem tüp bebeğe girişirdim
![]()
Âmin kuzum Rabbim bekle işlerimizi hayırla sonuçlandırsın artık bizlerde mis kokularını çekelim içimizeCanım ya Allah en kısa sürede hayırlı evlatlar versin İnşaAllah kendiliğinden olur olmazsa da çaresi var tüp bebek olur dediğin gibi kuzum ama en önemli şey moral.
Canım mutlaka tüp bebege gitsinler bir an önce vakit kaybetmeden morfoloji sorunları takviyeyle cok az düzelir madem iki taraflı sorun vakit kaybetmemeye özen göstersinler.İnşaAllah kuzum. Sigara var kilo var. Gelinimizde de miyom varmış 6-7 tane![]()
Amin amiinn amiinnRabbim inşallah sana kardeşine bana isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin balımmm![]()
Tinnim sizde ne sorun var tam olarak hic konustuk mu bilmiyorumBenimde 2yıla doğru yaklaşıyor çiçeğimm Ben yurtdışında yaşadığım için burada sağlık sistemi biraz kötü zaten dönüşümüz yakın gelir gelmez tedaviye başlayacağım kuzumm Yazın Türkiye’ye geldiğimde aşılama yaptırmıştım bilsem tüp bebeğe girişirdim
![]()
Oyy kuzummm burda da yazmışşCanım mutlaka tüp bebege gitsinler bir an önce vakit kaybetmeden morfoloji sorunları takviyeyle cok az düzelir madem iki taraflı sorun vakit kaybetmemeye özen göstersinler.
Rabb'im hayırla nasip etsin inşallah
Amin amiinn amiinn![]()
Vardır bize de yazılan bir gün tinnosumOyy kuzummm burda da yazmışşah ah aminn bir gün bizlerde hayallerimizi yaşamış olurmuyız acaba
![]()
Hormonlarım normal hiçbir sorunum yok diye biliyordum ama vajinal ultrason da polikistikover görüntüsü var çiçeğim fazlaca yumurtalar regllerim düzenli 28 günde 1hep muhtemelen fazla yumurtadan dolayı kalitesi yok Düzenli ilişki tatlıyı hep kullandım eşte sorun yokTinnim sizde ne sorun var tam olarak hic konustuk mu bilmiyorum![]()
Bazen yorulsak da artık tükendim desekte her ay bir umut işte bizler için bitanemmVardır bize de yazılan bir gün tinnosumelimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bildigim birşeyse bizde aynı yollardan geçiyoruz cok zor beklemek bu surec Rabb'im hepimizin yar ve yardımcısı olsun
bizimde olacak elbett bir gün
![]()