Merhaba, bizde subatdan beri deniyoruz allah biliyor ne stresler yasadim ne goz yaslari doktum gercekten cok zor bir surec ilk ben gittim doktora alttan muane oldum devlet h. De normal bol bol yumurtalarin var dedi 4 .ay di gittiimde ovulasyon testiyle bir yandan da takip ediyorum yumurtlamami gun asiri degerlendiriyoruz bazen yumurtlama hastasinda ful degerlrndiriyoruz belime yastik y
Koyup yatiyorum bazen belimde yastik varken yapiyorum neller neler denedik.. esime gore daha erkendi doktora gitmek icin (erkek milleti iste gamsiz

) 10aydir olmayimca yetter dedim gercekten yeter tartismalarimiz basladi artik cocuk icin yengec burcuyum bide aglak salya sumuklu birseyim. Randevu aldim ozel hastaneden ve tanidik kadin dgumcudan. Beni altan muaneultroson muanesi yapti normal dedi hatta 2 tane yumurtan olgulnasiyor saglikli dedi kan teti yapti idrar teti falan hersey yolunda sadece D vitamini biraz dusuk onun icinde D vitamini yagi verdi okeyedi esim icin de sperm testinistedi adami zorla gotrdum randvu alip. Ben bekliyorum disarda bu verdi spermcikti 3 saat sonrada sonuc cikti doktora mail olarak attim tabi bilmedigim terimler doktor Total sayı ve sağlamşekilde azlık var. Mümkünse bir de ürologla görüşeceğiz dedi degerleri ileri hareketli %37 yerindr hareketli %15 hareketsiz %48 cikti
Simdi ürolog yollari gorundu bize