• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiyogram ?? Ileri hareket %19 yardımm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yüklenebildiğin kadar yüklen hiçbişey olmaz hepsi bitkisel hiç bir yan etkileri yok hepsi organik şeyler.
bizim hızımız 0 dı doktor dedi yüzde 90 yükselmicek tüp bebek bile tutmaz dedi.sonra ben yılmadım bu dedıklerımı yaptım sımdı 5 e cıktı yapmaya da devam edıorum hergun.tüp bebek bile tutmaz diyen doktor sımdı gel aşılama yapalım dıor.ama gitmicem dogal yolla olcak sayıya gelene kadar devam :)
Tüp bebekte spermi yumurtanın içine veriyorlar zaten amacı o kendi hareketiyle gidemediği için normal yolla zor oluyor ve tüp bebek tedavisi oluyoruz doktor ne kadar olumsuz konuşmuş bizimde sayımız 75 milyon ileri hareket 0 şimdi dondurulmuş embriyom için transferi bekliyorum inşallah tutunacak.

Tüp bebekte spermi yumurtanın içine veriyorlar zaten amacı o kendi hareketiyle gidemediği için normal yolla zor oluyor ve tüp bebek tedavisi oluyoruz doktor ne kadar olumsuz konuşmuş bizimde sayımız 75 milyon ileri hareket 0 şimdi dondurulmuş embriyom için transferi bekliyorum inşallah tutunacak.
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun. doktor bizi mahvetti zaten konusmalarıyla ama bırakmamak inanmak gerekiyor..

anladım canım hakkımızda hayırlısı beni haberdar et olurmu
Bizdede varikosel cikmadi canim ben yazmamisim simdi bakinca konuya baya yazilmis... ileri hareketlilik yukseldi biraz bakalim bekliyoruz suan icin coban cokerten suyu aldim 😂🤭 keciboynuzu caksir suyu bunlar cok iyi tavsiye ederim beralife.

Merhaba, bizde subatdan beri deniyoruz allah biliyor ne stresler yasadim ne goz yaslari doktum gercekten cok zor bir surec ilk ben gittim doktora alttan muane oldum devlet h. De normal bol bol yumurtalarin var dedi 4 .ay di gittiimde ovulasyon testiyle bir yandan da takip ediyorum yumurtlamami gun asiri degerlendiriyoruz bazen yumurtlama hastasinda ful degerlrndiriyoruz belime yastik y
Koyup yatiyorum bazen belimde yastik varken yapiyorum neller neler denedik.. esime gore daha erkendi doktora gitmek icin (erkek milleti iste gamsiz :işsiz:) 10aydir olmayimca yetter dedim gercekten yeter tartismalarimiz basladi artik cocuk icin yengec burcuyum bide aglak salya sumuklu birseyim. Randevu aldim ozel hastaneden ve tanidik kadin dgumcudan. Beni altan muaneultroson muanesi yapti normal dedi hatta 2 tane yumurtan olgulnasiyor saglikli dedi kan teti yapti idrar teti falan hersey yolunda sadece D vitamini biraz dusuk onun icinde D vitamini yagi verdi okeyedi esim icin de sperm testinistedi adami zorla gotrdum randvu alip. Ben bekliyorum disarda bu verdi spermcikti 3 saat sonrada sonuc cikti doktora mail olarak attim tabi bilmedigim terimler doktor Total sayı ve sağlamşekilde azlık var. Mümkünse bir de ürologla görüşeceğiz dedi degerleri ileri hareketli %37 yerindr hareketli %15 hareketsiz %48 cikti
Simdi ürolog yollari gorundu bize 😥
Canim caksir suyu coban cokerten keciboynuzu ozu okadar iyi geliyorki... tavsiye ederim

Bende oyle yapiyorum varikosel cikmadi ileri hizda artiyor git gide
Canım merhaba bizim de sonucumuz ileri hareketli %62.5 toplam hareket %75 morfoloji 10.9 sayı 8.8 milyon sayımız çok az su an promen klomen artmed keçiboynuzu kürü caksır tozu kullanıyoruz artar mu bu sayı sence

Hang

Hangi takviyeleri kullandınız acaba bizde vitamin ve takviyeyle sayıyı yükselttik ama hareket hala 0 siz ne kullandınız
Canim beralife diye bir site var vala ben faydasini gordum burdan herkese diyorum ha hamile degilim henuz bekliyorum amaaaaa ileri hareketi artirdi... ki cokta duzenli kullanmadi esim hem kadin icin hem erkek icin var caksir suyu coban cokerten suyu keciboynuzu ozu erkekler icin hayit suyu kadinlar icin fiyatlarda makul bi bakin derim

Canım merhaba bizim de sonucumuz ileri hareketli %62.5 toplam hareket %75 morfoloji 10.9 sayı 8.8 milyon sayımız çok az su an promen klomen artmed keçiboynuzu kürü caksır tozu kullanıyoruz artar mu bu sayı sence
Canim bence cok iyi sonucunuz ileri hareket problemi yok bu bir ... ikincisi sayiyi artirmak cok kolay spermler 3 ay oncesunin sonnuvmcu gubu dusun surekli yenileniyolar keciboynuzu kürü caksir suyu coban cokerten suyu al ben beralife diye bi siteden aldim instagramdan bakabilirsin oranin bircok urununu aldim denedim cok guzel bizim sayimizi yani sayimiz cok yuksekti ama ileri hiz fusuktu o artirdi bence..... o siteyi incele .... beklemesi cok zor valahi Allah sabir versin... hepimize

Canim bence cok iyi sonucunuz ileri hareket problemi yok bu bir ... ikincisi sayiyi artirmak cok kolay spermler 3 ay oncesunin sonnuvmcu gubu dusun surekli yenileniyolar keciboynuzu kürü caksir suyu coban cokerten suyu al ben beralife diye bi siteden aldim instagramdan bakabilirsin oranin bircok urununu aldim denedim cok guzel bizim sayimizi yani sayimiz cok yuksekti ama ileri hiz fusuktu o artirdi bence..... o siteyi incele .... beklemesi cok zor valahi Allah sabir versin... hepimize
Amin kuzum aynen biz ilk sonucu aldığımız gun sok olduk hatırlamak bile istemiyorum o günü sayımız çok az çünkü doktorumuz Allah razı olsun çöl rahatlattı artar olur diye ilaçları içiyoruz keci boynuzu kürü yapıyoruz tekrar test vermedik ama durum ne bilmiyorum dediğin siteye de bakayım sizin sayı ne kadar arttı kuzum

Amin kuzum aynen biz ilk sonucu aldığımız gun sok olduk hatırlamak bile istemiyorum o günü sayımız çok az çünkü doktorumuz Allah razı olsun çöl rahatlattı artar olur diye ilaçları içiyoruz keci boynuzu kürü yapıyoruz tekrar test vermedik ama durum ne bilmiyorum dediğin siteye de bakayım sizin sayı ne kadar arttı kuzum
Bizim sayimiz zaten yuksek ileri hiz 19 du o yukseldi ama tam hatirlamiyorum desem 2.verdikten sonra dr 3 4 ay icinde gebelik olur demisti bu sonuclarla... aynen bak canim orda ben ilk zayiflamak icin bakmistim ama sonra herseyi cok sifali herkese soyluyorum gercekten ve busuru urunu kullaniyorum mesela aspir yagi felanda cok iyi

Bizim sayimiz zaten yuksek ileri hiz 19 du o yukseldi ama tam hatirlamiyorum desem 2.verdikten sonra dr 3 4 ay icinde gebelik olur demisti bu sonuclarla... aynen bak canim orda ben ilk zayiflamak icin bakmistim ama sonra herseyi cok sifali herkese soyluyorum gercekten ve busuru urunu kullaniyorum mesela aspir yagi felanda cok iyi
Oldu mu peki canım ne durumdasınız aynen baktım sayılarınız baya iyiymiş masallah

Oldu mu peki canım ne durumdasınız aynen baktım sayılarınız baya iyiymiş masallah
Iste onemli olan sayi degil.... 1 yil oldu hala gelmedi bebek ... ileri hareket onemli ve rabbim nasip ettikten sonra 1 tane sperm yeterli... bekliyorum bu ayda hic belirtim yok normalde hep gogsum acir belim agrir kasigim batar heray hamileyim sanarim bu ay sadece basim cok donmeye basladi 2 gundur adetime 3 4 gub var

Iste onemli olan sayi degil.... 1 yil oldu hala gelmedi bebek ... ileri hareket onemli ve rabbim nasip ettikten sonra 1 tane sperm yeterli... bekliyorum bu ayda hic belirtim yok normalde hep gogsum acir belim agrir kasigim batar heray hamileyim sanarim bu ay sadece basim cok donmeye basladi 2 gundur adetime 3 4 gub var
İnsallah canım insallaj bebeğin şenindedir 🙏🏽 Rabbim hepimize nasip etsin beklemek zor

Ben ilk esimin sonucunu aldigimda uzuntuden bacaklarim uyustu.. demekki bu yuzden bukdr gecikti dedim cok uzuldum ama sonra gecti cunku degisebolen seyler bunlar
İnsallah canım İnan korkudan tekrar test ver diyemiyorum düzelmemişse diye

Back
X