- 28 Ağustos 2019
- 2.080
- 2.150
- 133
- Konu Sahibi Cotton Candy
-
Çok sevindim canım darısı hamileliğine
Morfoloji çok iyi düzelmiş ya bizimki de sıfırAmin kuzumm hepimizin inşallahDoktora da gösterdik sorun yok ama bal pekmez takviyesi yapın dedi.
Morfoloji çok iyi düzelmiş ya bizimki de sıfır
Bizim de sıfırdı. Yapın yaptıklarımızı. Size de şifa olsunGüzel haberlerini alalım inşallah sizin de en kısa zamanda
Canım merhaba sayınız çok güzel artmış bizim de sayı hız morfoloji problemi var. Eşime doktor promen k ve marincap birde liste vermiş içinde nohut, buğday ruşeymi, kuzu eti (dana eti ve tavuk yasak), nar, çakşır, badem, fındık, ceviz, keçiboynuzu, muz falan var. Akşamdan zeytinyağına kuru incir koyuyorum sabah kalkınca onu, çakşır suyu ve kuruyemiş koyuyorum onları yiyor. Sabah öğle akşam OMEGA 3 alıyor akşam yemeğinde paketli gıda yedirmiyorum mutlaka mevsim yeşillikleri ile salata yapıyorum yemeklerin üzerine buğday ruşeymi serpip yiyor mevsimi olmayan meyve sebze yemiyoruz haftada bir gün nohut yemeği yapıyorum. Abur cubur ve sigarayı tamamen bıraktı bitter çikolata yiyor sadece. Yemekten sonra çayın yanına kabak çekirdeği koyuyorum. Sonra meyve hazırlıyorum muz, elma mutlaka oluyor birde hergun nar suyu sıkıyor. Sonra yatmadan önce promen k veriyorum ve keçiboynuzu kürünü sevmediği için özünü veriyorum sadece. Havuç suyunu da diğer ay yapıcam keçiboynuzu vermiycem. Sizce yanlış yaptığım bişey var mı?
Canım bende bunları yapıyorum ikinci ayımız ocakta test vermeye gidecek eşim
Keçiboynuzu kürünü içmiyor bunca şeyi yaparken zorlamak istemiyorum onun yerine keçiboynuzu özü içiyor hatta onu çok seviyo 4-5 kaşık içer.Dolu dolu 3 ay olsun. 72 günde yenileniyormuş spermler. Yaptıkların çok güzel mutlaka farkeder bence. Ama keçiboynuzu da birebir diyorlar. Bu ay olmasa bile mutlaka onu da dene canım
Keçiboynuzu kürünü içmiyor bunca şeyi yaparken zorlamak istemiyorum onun yerine keçiboynuzu özü içiyor hatta onu çok seviyo 4-5 kaşık içer.
Sen havuç suyunu keçiboynuzu ile birlikte mi verdin?
Birlikte tüketilmemesi gerek diye okudum da o yüzden sadece salataya koyuyodum bende yapsam mı acabaAtıyorum sabah keçiboynuzu kürünü yaptıysak, akşam havuç suyu içti. Hemen hemen Her akşam muz üstü keçiboynuzu özü tüketti
Birlikte tüketilmemesi gerek diye okudum da o yüzden sadece salataya koyuyodum bende yapsam mı acaba
Çok şükür canım inşallah bizde görürüz yükseldiğiniBelki de tüketilmemesi gerekiyordur. Biz sadece işe yarayan herşeyi denemek istedik. Sıfır morfoloji, yüzde 3 ileri hareketliden 3 aydır GNC takviyesi, 1 aydır da doğal kürlerle buraya geldik. Buna da şükür
Çok şükür canım inşallah bizde görürüz yükseldiğini
İnşaallahAmin canım. bence senin bu güzel desteğinle sizin de güzel sonuçlar almanız yakındır☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?