Erkek İnfertilitesi Spermiyogram morfoloji sorunu yaşayanlara umut olsun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cotton Candy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.080
2.150
133
Canlar ileri hareketlilik, sperm sayısı ve morfoloji gibi sıkıntıları vardı eşimin. Bundan 3 ay 9 gün önce tedaviye başladık. Doktorumuz GNC markasının hücresel antioksidanı, selenyum ve çinkosunu verdi sadece. Biz de bunlara ilave son 1 aydır keçiboynuzu özü, keçiboynuzu kürü, zeytinyağ-incir, havuç suyu ve evicap e vitamini kullanmaya başladık. Önceki değerlerimiz bu forumda gördüğüm en kötü değerlerdi. Başkalarının kötü değerleri bile bizden kat be kat iyiydi. Bu süreçte geldiğimiz durum eskisi ile birlikte aşağıya bırakıyorum. Tedavimiz 6 aylıktı ve 3 aylık daha yolumuz var. Öğleden sonra doktora göstericez tabiki ama değişime ben bile inanamadım.

Eklentiler

• 8BB5C095-072C-4311-B08E-AD16E3BD35BC.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 158
Bizim de sıfırdı. Yapın yaptıklarımızı. Size de şifa olsun Güzel haberlerini alalım inşallah sizin de en kısa zamanda

Canım bende bunları yapıyorum ikinci ayımız ocakta test vermeye gidecek eşim

Canım bende bunları yapıyorum ikinci ayımız ocakta test vermeye gidecek eşim

Dolu dolu 3 ay olsun. 72 günde yenileniyormuş spermler. Yaptıkların çok güzel mutlaka farkeder bence. Ama keçiboynuzu da birebir diyorlar. Bu ay olmasa bile mutlaka onu da dene canım

Dolu dolu 3 ay olsun. 72 günde yenileniyormuş spermler. Yaptıkların çok güzel mutlaka farkeder bence. Ama keçiboynuzu da birebir diyorlar. Bu ay olmasa bile mutlaka onu da dene canım
Keçiboynuzu kürünü içmiyor bunca şeyi yaparken zorlamak istemiyorum onun yerine keçiboynuzu özü içiyor hatta onu çok seviyo 4-5 kaşık içer.
Sen havuç suyunu keçiboynuzu ile birlikte mi verdin?

Keçiboynuzu kürünü içmiyor bunca şeyi yaparken zorlamak istemiyorum onun yerine keçiboynuzu özü içiyor hatta onu çok seviyo 4-5 kaşık içer.
Sen havuç suyunu keçiboynuzu ile birlikte mi verdin?

Atıyorum sabah keçiboynuzu kürünü yaptıysak, akşam havuç suyu içti. Hemen hemen Her akşam muz üstü keçiboynuzu özü tüketti

Atıyorum sabah keçiboynuzu kürünü yaptıysak, akşam havuç suyu içti. Hemen hemen Her akşam muz üstü keçiboynuzu özü tüketti
Birlikte tüketilmemesi gerek diye okudum da o yüzden sadece salataya koyuyodum bende yapsam mı acaba

Birlikte tüketilmemesi gerek diye okudum da o yüzden sadece salataya koyuyodum bende yapsam mı acaba

Belki de tüketilmemesi gerekiyordur. Biz sadece işe yarayan herşeyi denemek istedik. Sıfır morfoloji, yüzde 3 ileri hareketliden 3 aydır GNC takviyesi, 1 aydır da doğal kürlerle buraya geldik. Buna da şükür

Belki de tüketilmemesi gerekiyordur. Biz sadece işe yarayan herşeyi denemek istedik. Sıfır morfoloji, yüzde 3 ileri hareketliden 3 aydır GNC takviyesi, 1 aydır da doğal kürlerle buraya geldik. Buna da şükür
Çok şükür canım inşallah bizde görürüz yükseldiğini

Kullandığınız antioksidanı özelden atabilir misin bana doktrumuza danışıp bizde kullanabiliriz

Test whoya gore yapılmış sanırım krugere gore bakılması daha dogru sonuc veriyor
İstanbuldaysan düzen lab oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…