- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
Canim moralini hic bozma evet bazi degerlerinizde biraz sikinti var ama sonuclariniz kotu degil.bunun cooookk kotu sonuclariyla hamile kalanlari okudum. E vitamini evicap 200 mu vermis.e vitamini morfoloji icin kullaniliyor,sizin morfoliji sınır degerde yani biraz artsa iyi olur.ileri hareket sınır degerin altinda ona bisey vermedimi? Asprini ilk defa duydum neicin kullanacak bilmiyorum.ileri hareket icin dönüsümlü olarak keciboynuzu ve havuc kürü kullanin bence.esine icirebilirmisin? İçer dersen yapilisini anlatirimBen eşimi zor ikna ederek hastaneye gönderdim. 1 yıldır korunmuyoruz. Bende herhangi bir problem çıkmayınca eşim gitti. Test yaptırdı ama sonucunu bile zor gördüm. Doktorun ne dediğini de anlatmıyor tam. Doktor E vitamini ve Bebe Aspirini vermiş sadece.
anlayabildiğime göre harekette bir problem var ama çok mu kötü acaba?
Nasıl bir tedavi yöntemi ilerletmeliyim?
Hangi ilaçları, kürleri kullanmalıyım acaba?
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşAllahEki Görüntüle 1647033
sağol canım beniimCanim moralini hic bozma evet bazi degerlerinizde biraz sikinti var ama sonuclariniz kotu degil.bunun cooookk kotu sonuclariyla hamile kalanlari okudum. E vitamini evicap 200 mu vermis.e vitamini morfoloji icin kullaniliyor,sizin morfoliji sınır degerde yani biraz artsa iyi olur.ileri hareket sınır degerin altinda ona bisey vermedimi? Asprini ilk defa duydum neicin kullanacak bilmiyorum.ileri hareket icin dönüsümlü olarak keciboynuzu ve havuc kürü kullanin bence.esine icirebilirmisin? İçer dersen yapilisini anlatirim
Canim sayi ve hiz icin keciboynuzuyla havucu birer ay donusumlu yapacaksin.ibrahim saracoglunun videolarinida izleyebilirsin.ben anlatayim. İlk bir hafta her aksam iki bardak icme suyunu kaynat 6,7 tane keciboynuzunu yika minik minik kir kaynayan suya at 3 dakika kisik ateste kapagi kapali kaynat altini kapat 20dakija dinlensin süz,yarisini aksam yatmadan yarisinida sabah uyaninca icsin.bir hafta sonra ölçüyü yariya indir sadece aksamlari birer bardak icsin.bir ay boyle tamamlaninca havuc kürüne basla aksam yatmadan taze sikilmis bir su bardagi havuc suyu icecek bir ay sonra tekrar keciboynuzu yani totalde 3ay tamamlanmis olacak.keciboynuzunun kokusu biraz kotu ama zamanla alisti benim esim.yalvar yakar icir.cok faydasini goren var.buarada sigara iciyorsa havuc kurunu yapmayin etkilesim kurup zarari olabiliyormus.Allahin izniyle sizinki bununla yukselir sonra gelsin bebisleerrsağol canım beniim
evet evicap vermiş
içmezse de öldürürüm artık benimkini
sen anlat bebeğim ben yaptırıcam artık.
başka kendim alacağım ilaçlar var mı hareket için ?
Doktor yazmasa da olur parayla alırım. Önerebileceğin şeyler var mı?
bebeğim keçiboynuzunu yapayım ama sigara kullanıyor eşim keçiboynuzu kürüyle de bir problem olurmu ki ?Canim sayi ve hiz icin keciboynuzuyla havucu birer ay donusumlu yapacaksin.ibrahim saracoglunun videolarinida izleyebilirsin.ben anlatayim. İlk bir hafta her aksam iki bardak icme suyunu kaynat 6,7 tane keciboynuzunu yika minik minik kir kaynayan suya at 3 dakika kisik ateste kapagi kapali kaynat altini kapat 20dakija dinlensin süz,yarisini aksam yatmadan yarisinida sabah uyaninca icsin.bir hafta sonra ölçüyü yariya indir sadece aksamlari birer bardak icsin.bir ay boyle tamamlaninca havuc kürüne basla aksam yatmadan taze sikilmis bir su bardagi havuc suyu icecek bir ay sonra tekrar keciboynuzu yani totalde 3ay tamamlanmis olacak.keciboynuzunun kokusu biraz kotu ama zamanla alisti benim esim.yalvar yakar icir.cok faydasini goren var.buarada sigara iciyorsa havuc kurunu yapmayin etkilesim kurup zarari olabiliyormus.Allahin izniyle sizinki bununla yukselir sonra gelsin bebisleerr
Hayir keciboynuzunda sorun olmuyor 3ay boyunca keciboynuzu yap,havuc yapma.ozaman ileri hiz icin B plani incir kürübebeğim keçiboynuzunu yapayım ama sigara kullanıyor eşim keçiboynuzu kürüyle de bir problem olurmu ki ?
Biz simdi proxeed plus kullaniyoruz canim daha tahlil yaptirmadgmiz icin bisey diyemiyorum.yaninda l arginine e vitaminide kullaniyoruz.1,5 ay sonra faydasi olup olmadgni gorucezVallahi Ağlaya ağlaya ediyorum dua. ve henüz 1,5 sene olmuşken.
incir kürünü uyguladım iki kez bi faydası oldu mu bilemiyorum. bir de keçiboynuzuna başlayayım.
İlaç kullanan var mı acaba proxeed plus işe yarıyor mu?
mrb canım oncelıkle hayırlısı olsun sakın uzulme benım basımdan streslı donemler gecmıstı....ben ılerı hareket 0 1 idi eşimin son testınde kendılıgımden hamıle kaldım hersey nasıp sakın uzulmeBen eşimi zor ikna ederek hastaneye gönderdim. 1 yıldır korunmuyoruz. Bende herhangi bir problem çıkmayınca eşim gitti. Test yaptırdı ama sonucunu bile zor gördüm. Doktorun ne dediğini de anlatmıyor tam. Doktor E vitamini ve Bebe Aspirini vermiş sadece.
anlayabildiğime göre harekette bir problem var ama çok mu kötü acaba?
Nasıl bir tedavi yöntemi ilerletmeliyim?
Hangi ilaçları, kürleri kullanmalıyım acaba?
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşAllahEki Görüntüle 1647033
Ayy canım öyle iyi geldi ki mesajın bana yeniden umutlandırdı beni. Adetim 4 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı. bıktım aylardır böyle hayalkırıklığı yaşamaktan.mrb canım oncelıkle hayırlısı olsun sakın uzulme benım basımdan streslı donemler gecmıstı....ben ılerı hareket 0 1 idi eşimin son testınde kendılıgımden hamıle kaldım hersey nasıp sakın uzulme
Ya kızlar umudunuzu hiç kaybetmeyin.allah ol derse bi canlı spermcik yeter :) benmi çok rahatım bilemiyorum.Ayy canım öyle iyi geldi ki mesajın bana yeniden umutlandırdı beni. Adetim 4 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı. bıktım aylardır böyle hayalkırıklığı yaşamaktan.
hadı hayırlısı olsun canım dualarım senınle...senınde benımle olsun ınsallah benımde gunum gectı bakalım beklıyorum hıc kafana takma allah ısterse olur benım tum degerlerımız ıyıydı ama sonuc 0 bazen 1 idi...ama hep sıfırdı..esım varıkoselden amelıyat oldu 1 di snrası testler ıse 0Ayy canım öyle iyi geldi ki mesajın bana yeniden umutlandırdı beni. Adetim 4 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı. bıktım aylardır böyle hayalkırıklığı yaşamaktan.
canım tabiki öyle ama işte evlendikten sonra etraftaki bebekleri gördükçe neden benim de yok diye düşünmeye başlıyosun sonra aylarca güzel bir haber alamayınca umudun da yitip gidiyoYa kızlar umudunuzu hiç kaybetmeyin.allah ol derse bi canlı spermcik yeter :) benmi çok rahatım bilemiyorum.
Bende öyleyim bide sürekli soranlar yokmu ah ah.ben sonucu düşünüyorum hep sonunda güzel bi bebişimiz olcak inşallah diyorum kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.yoksa bi kötü düşünürsem hiç iyi olmuyor :)İnşallah canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bebişler versin.
canım tabiki öyle ama işte evlendikten sonra etraftaki bebekleri gördükçe neden benim de yok diye düşünmeye başlıyosun sonra aylarca güzel bir haber alamayınca umudun da yitip gidiyo
Normalde nasıl olur adetin gecikirmi tam günündemi olur canım.inşallah gönlünden geçen olur.Kızlar bugün 5. günüm gecikmede hala adet olmadım ama testte negatif çıldırmak üzereyim gerçekten
Normalde çok geçmez böyle geçse de ağrım olur göğüslerimde şişlik olur bu ay hiçbiri yok.Normalde nasıl olur adetin gecikirmi tam günündemi olur canım.inşallah gönlünden geçen olur.
Bence tekrarlama canım bekle.Miniğin tutunmuşsa zaten gelmez kırmızılar :)Normalde çok geçmez böyle geçse de ağrım olur göğüslerimde şişlik olur bu ay hiçbiri yok.
ama dün test negatifti. bugün tekrarlamak istemiyorum. içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?