• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu lütfen yorumlarmısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi zzed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oyyyy canımm biliyorum aslında ben şimdi öyle diyorum bende öyleydim anlıyorum ama sadece rahatlatmaya çalışıyorum . canım benim belkide senin dediğin gibi belki sağlıksız olanlar ayıklanıyodur onu tam bilmiyorum yanlış bişey demiş olmayayım. herşey güzel olacak 2016'da koca göbekli:anneadayı: bi hatun olacaksın gör bak

Evet direk sen geldin aklima :) kiyamam ben sana Allahın izniyle ikinciye hiç gerk olmadan hamiissss olcaaan ben de inaniyorum vallahi inşallah 2016 annelerinden birileri de biz oluruz insallaaaah :anneadayı::KK200:

Evet direk sen geldin aklima :) kiyamam ben sana Allahın izniyle ikinciye hiç gerk olmadan hamiissss olcaaan ben de inaniyorum vallahi inşallah 2016 annelerinden birileri de biz oluruz insallaaaah :anneadayı::KK200:
Insallah insaallahh haktan hayirlisi olsunben ovulasyon donemini bitirdim simdi beklemedeyim :-)

Insallah insaallahh haktan hayirlisi olsunben ovulasyon donemini bitirdim simdi beklemedeyim :-)

Hadi bismillah Allahın izniyle tutunuyodur anneciginee çok fazla hareket etme dikkat et ağır şeyler taşıma bol vitamin al sıcak tut bi de kendini :-*

Back
X