Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzlar bize varikosel için ameliyat dediler ısrarla. Nerede oturuyprsunuz bilmiyorum ama imkanınız olursa samsunda ondokuz mayıs ünv. Üroloji prf. Ramazan Aşçıya gitmenizi öneriyorum çok ilgili ve işinin ehli biri
Canım eşime de ameliyat dediler ama çoğu yer ameliyat olmasın sperm değerleri çok düşük hiç bir faydası olmaz aksi halde az da olsa çıkışı olan spermlerde yok olabilirmiş... ama değerleri normalin biraz altında olanlar tabi ki de bu ameliyatı olmalı eminimki faydası oluyor ... ama bizim sadece varikosele bağlı olmayabilirmiş çünkü varikosel bu derece de sperm sayısını düşürmezmiş...

Önemli olan sağlam adımlar atmanız araştır mutlaka her iyi denilen malesef iyi olmuyor...Benim de tek istediğim ilk denemede sonuç almak gerçekten çok zor bazılarında ilk denemede bazılarında 3,4 denemede tutuyor...İnanki maddi durumum olsa hemen başlardım işlemlere ama yok bizde bu şekilde sınanıyoruz...Kira mı zor ödüyorum tutki tup bebek için 10,15 bin hatta 20 bin nasıl bulunucak bilmiyorum... İnşallah Ben İnanıyorum müjdeli haberi birbirimize vericez bir gün mutlaka...Rabbim evlat hasreti çeeken Herkese Hayırlı Evlatlar Nasip Eylesin..

Aminn canım aminn. Bizim birikimimiz sadece bir yada 2 tüp bebeğe yetiyor eğer olmazsa biter diyo eşim o yüzden biraz kendimizi toplayıp öyle baslamamiz gerek ki stresten olumsuz sonuç almayalım çok endişeliyim en iyi şekilde atlatırız inşallah bu süreci

Kuzlar bize varikosel için ameliyat dediler ısrarla. Nerede oturuyprsunuz bilmiyorum ama imkanınız olursa samsunda ondokuz mayıs ünv. Üroloji prf. Ramazan Aşçıya gitmenizi öneriyorum çok ilgili ve işinin ehli biri

Bende ameliyat taraftariyim fakat doktorumuz önermedi bir faydası olmazmış ameliyatın

Merhabalar eltimin 3 tüp bebek denemesi oldu hem maddi hem manevi yıpranıyor kişiler dolayısıyla moralde sıfırlanıyor spermler az olduğu kadar dayanıksız oluyo tüp bebekte döllenme olsa dahi bebişler tutunamıyor tutan gebeliklerde malesef uzun sürmüyor 6 aydır gıda takviyesi kullanıyorlar sonuçlar iyiye gidiyor hareketlilik yüzde 40tan %65e yükseldi daha önemlisi morfolojisinde düzelme oldu bizde dayanamayıp aşılama yaptırmaya karar verdik inşaallah allahım hayırlı evlat nasip eylesin bebek isteyen kullarına

Merhabalar eltimin 3 tüp bebek denemesi oldu hem maddi hem manevi yıpranıyor kişiler dolayısıyla moralde sıfırlanıyor spermler az olduğu kadar dayanıksız oluyo tüp bebekte döllenme olsa dahi bebişler tutunamıyor tutan gebeliklerde malesef uzun sürmüyor 6 aydır gıda takviyesi kullanıyorlar sonuçlar iyiye gidiyor hareketlilik yüzde 40tan %65e yükseldi daha önemlisi morfolojisinde düzelme oldu bizde dayanamayıp aşılama yaptırmaya karar verdik inşaallah allahım hayırlı evlat nasip eylesin bebek isteyen kullarına
Arkadaşlar ameliyattan sakının daha sonra düzelme imkanı varsada düzelme olmuyormuş

Bende öyle düşünüyorum çünkü bizim doktorumuz da öyle söyledi bu değerlerle tutmama ihtimali yüksekmiş şimdilik bizde gıda takviyesi yapıyoruz allah herkese nasip etsin çok zor bir süreç

Siz hangi gıda takviyesi kullanıyorsunuz canım

Keçiboynuzu kürü yapıyorum canım bide günde iki tane incir biri sabahları zeytinyagında bekletilmiş olarak yiyor diğeri aksamlari öylesine sevdiği için sade yiyor öğle araları 5 er tane ceviz badem yiyo havuç suyu kürü de denemek istiyorum aldığımız keciboynuzlari bitsin gününü doldursun 21 gün çünkü ondan sonra havuç suyu kürüne başlıcaz. Başka onerebilecegiz bişey varsa eğer onları da deneriz bu kadarını öğrendik uyguluyoruz inşallah bir sonuç alırız olurda farklı birsey denersek muhakkak yazarım okuyan arkadaslara da fikir olur

Canım biz demirdikeni gınseng ve maça gıda takviyesi kullanıyoruz şuan doktorların yiyecek içecekle yükselecek değerler değil bunlar vücut üretmiyorsa yapacak birşey yok dedikleri anda umudumuz oldu sizde vazgeçmeyin arkadaşlar isteyene her konuda yardımcı olurum

Öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bizde uzun süre normal yollardan anne baba olamayınca doktor kontrollerimizi yaptırmaya karar verdik eşimin sonuçları hakkında fikirlerinizi bekliyorum kafamız çok karışmış durumda birden fazla doktordan tavsiye aldık biri hiç vakit kaybetmeden tüp bebek dedi diğeri aşılama dedi bir doktorun dediği diğerini tutmadı malesef bu sonuçlarla tüp bebek mi yoksa aşılama mı yaptırmamız gerek

Miktar: 1.5 cc
Renk: sincabi
Ph: 8
Sprematozoid sayısı (1 cc'de): 2 bin
Progresif hareketli: %40
Nonprogresif hareketli: %10
Hareketsiz: %50
Motility cabacty control testi: pozitif
Furuktoz testi: pozitif
Canim anladigim kadariyla sperm sayiniz dusuk. Spermi arttirici ilaclar var dr ilac yazdirin derim onun disinda bitkisel kurler uygulayabilirsiniz normal yolla denemeye devam edicekseniz spermin daha yumurtaya daha kolay olmasini saglayan kayganlastiricilar var onlardan da al derim spermi bozmuyormus bu tur problemi olanlar kullanmis sonuc alanlar var. Sigara kahve alkol stress beslenme sekli bunlarada biraz dikkat ederseniz daha artar Allahin izniyle.

Canim anladigim kadariyla sperm sayiniz dusuk. Spermi arttirici ilaclar var dr ilac yazdirin derim onun disinda bitkisel kurler uygulayabilirsiniz normal yolla denemeye devam edicekseniz spermin daha yumurtaya daha kolay olmasini saglayan kayganlastiricilar var onlardan da al derim spermi bozmuyormus bu tur problemi olanlar kullanmis sonuc alanlar var. Sigara kahve alkol stress beslenme sekli bunlarada biraz dikkat ederseniz daha artar Allahin izniyle.

İlgin için teşekkür ederim canım bu değerlerle doktorumuz tüp bebek için beklememizi söyledi bizde o sürede bir umut belki normal yollarla olur diye elimizden geldiğince birseyler yapmaya çalışıyoruz doktorumuz ilaç yazmadı bize ama yarın randevumuz var belki kontrolde verebilir o bahsettiğin spremin yumurtalıga ulaşmasını sağlayan jeli doktorun mu yazması gerek yoksa eczaneden biz temin edebilirmiyiz ilacı doktor yazmadan alamayız ki alsak bile bu doğru olmaz vücuda başka türlü zarar verebilir ama jeli doktorumuza danışır danışmaz alıp denemek isterim verdiğin bilgi hem bana hem arkadaşlara bir yol olabilir teşekkür ederim :)

İlgin için teşekkür ederim canım bu değerlerle doktorumuz tüp bebek için beklememizi söyledi bizde o sürede bir umut belki normal yollarla olur diye elimizden geldiğince birseyler yapmaya çalışıyoruz doktorumuz ilaç yazmadı bize ama yarın randevumuz var belki kontrolde verebilir o bahsettiğin spremin yumurtalıga ulaşmasını sağlayan jeli doktorun mu yazması gerek yoksa eczaneden biz temin edebilirmiyiz ilacı doktor yazmadan alamayız ki alsak bile bu doğru olmaz vücuda başka türlü zarar verebilir ama jeli doktorumuza danışır danışmaz alıp denemek isterim verdiğin bilgi hem bana hem arkadaşlara bir yol olabilir teşekkür ederim :)
Jeli eczaneden de alabilirsiniz diye dusunuyorum. Insallah hayirli haberlerinide duyariz nerde oturuyorsunuz hangi dr gidiyorsunuz.

Jeli eczaneden de alabilirsiniz diye dusunuyorum. Insallah hayirli haberlerinide duyariz nerde oturuyorsunuz hangi dr gidiyorsunuz.

İstanbulda oturuyorum canım spermiyogram testini haseki eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık doktorumuz ömer sarılar çok ilgili sağolsun. Tüp bebek merkeziyle olan görüşmemizi bahçeci kliniginde yaptık oraya da danışalım istedik genelde oraya giden herkes doktorlardan memnun ama tüp bebek yapmaya karar verirsek hangi doktorla başlarız bir fikrim yok çünkü ordaki doktorlarda düşük şans verdi önceliğimiz sprem sayılarını yükseltmek yarın doktora gidicez bakalım belki ilaç verirler. Inan çok istiyorum burda herkesin birbirine güzel haberler vermesini.

İstanbulda oturuyorum canım spermiyogram testini haseki eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık doktorumuz ömer sarılar çok ilgili sağolsun. Tüp bebek merkeziyle olan görüşmemizi bahçeci kliniginde yaptık oraya da danışalım istedik genelde oraya giden herkes doktorlardan memnun ama tüp bebek yapmaya karar verirsek hangi doktorla başlarız bir fikrim yok çünkü ordaki doktorlarda düşük şans verdi önceliğimiz sprem sayılarını yükseltmek yarın doktora gidicez bakalım belki ilaç verirler. Inan çok istiyorum burda herkesin birbirine güzel haberler vermesini.
Neye göre düşük sans verdiler canım tüp bebekte. Sağlıklı bir tane spermde bile tüp bebek sansı var diyorlar genel olarak.
İnşallah canım alırız güzel haberlerini, benimde eşimin sperm sayısı düşük sperm dondurduk hatta ameliyat olucak cuma günü inşallah bende size güzel haberler veririm :)

Neye göre düşük sans verdiler canım tüp bebekte. Sağlıklı bir tane spermde bile tüp bebek sansı var diyorlar genel olarak.
İnşallah canım alırız güzel haberlerini, benimde eşimin sperm sayısı düşük sperm dondurduk hatta ameliyat olucak cuma günü inşallah bende size güzel haberler veririm :)

Insallah canim güzel haberlerini bekliyorum. Şöyle ki 2 bin tane sprem içinden bin tanesi zaten sağlıklı değilmiş geri kalan bin tanesinde de sağlıklı zor bulunurmuş genelde iyi durumda değilmiş spremler o yüzden bugün gittik doktora bizi başka doktora yönlendirdiler ilaç da verilicekmis sanırım ayrıntılı bir muayene daha olun sonuçlarınızı gösterin ilaca başlayın sprem testini tekrarlarız ara ara takip ederiz dediler.

Back
X