Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sayı ve hareketlılık düşük ama olmaycak duzeyde de degıl belkı bunu tetıkleyen bısey vardır varikosel olabılır vıtamın ve kecıboynuzuyla artırabılırsınız cokta kötu degıl degerlerınızEki Görüntüle 2296289 Arkadaşlar iyi akşamlar eşim bugün test yaptırdı ve sonuç bu.. bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba internetten araştırmaya çalıştık iyice kafamız karıştı çok telaşlandık yarını bekleyemiyorum![]()
Canım likefaksiyon süresi 20 dk civarında olmalı sizin 45 çıkmış sayı ml de 15 milyon olması lazım diye kabul ediyorlar sizin 12 çıkmış hafif düşük bir de hızınız düşük varikosel var mıEki Görüntüle 2296289 Arkadaşlar iyi akşamlar eşim bugün test yaptırdı ve sonuç bu.. bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba internetten araştırmaya çalıştık iyice kafamız karıştı çok telaşlandık yarını bekleyemiyorum![]()
Bugün sonucu göstermiş varikoselden bahsetmemiş doktor. Hız düşük demiş senin dediğin gibi arkadaşım. neofortil sanırım adı doğrumu yazdım bilmiyorum takviye ürün gibi birşeymiş bunu kullanabilirsin demiş. direk kullan da dememiş anlamadım gitti yaaCanım likefaksiyon süresi 20 dk civarında olmalı sizin 45 çıkmış sayı ml de 15 milyon olması lazım diye kabul ediyorlar sizin 12 çıkmış hafif düşük bir de hızınız düşük varikosel var mı
bugün doktorda öyle demiş birde takviye kullanabilirsin demiş . eşim hastanede çalışıyor aynı zamanda kadın doğumcuyla da görüşmüş oda demiş ki eşin gelsin illa rahim filmi çekelim. ben zaten vajinismusu zor yendim onu yaptıramam dedim. boşuna vakit kaybedersiniz diyormuş çok gerildim ya..ya ben karından ultrason yaptırdım doktor tertemiz dedi kan pıhtısı bile yok çok güzel demişti üstten bakınca belli olmazmıydı en azından az da olsa bir terslik varsa ??canım sayı ve hareketlılık düşük ama olmaycak duzeyde de degıl belkı bunu tetıkleyen bısey vardır varikosel olabılır vıtamın ve kecıboynuzuyla artırabılırsınız cokta kötu degıl degerlerınız
anormal sperm sayısı gebelik gerçekleşti diyelim çocuğun sağlığını etkileyen birşey mi acaba ??Hareketli sayısı düşük, sperm sayısı 30 milyon. Anormal yapılı sperm çok fazla. A ve B nin toplamı yetersiz. Morfoloji testi isterler muhtemelen. Takviye verirler. Onlar vermeden siz keçiboynuzu özüne başlayın. Promen k vb. ilaç takviyesini doktorunuz yazar.
Keçiboynuzu kürünü kesin dene bir de çakşır suyu bununki halledersinzi evelallahBugün sonucu göstermiş varikoselden bahsetmemiş doktor. Hız düşük demiş senin dediğin gibi arkadaşım. neofortil sanırım adı doğrumu yazdım bilmiyorum takviye ürün gibi birşeymiş bunu kullanabilirsin demiş. direk kullan da dememiş anlamadım gitti yaa(
canım ben de rahim filmi cektırdım anestezili hıcbısey hıssetmedım korkmana gerek yok..belki aşılama yaptırmanız lazım onun ıcınde rahım fılmı cektırmen şart gözünde buyutme rahım fılmı tuplerın durumunu ogrenmek ıcın o ultrasondan anlasılmıyorbugün doktorda öyle demiş birde takviye kullanabilirsin demiş . eşim hastanede çalışıyor aynı zamanda kadın doğumcuyla da görüşmüş oda demiş ki eşin gelsin illa rahim filmi çekelim. ben zaten vajinismusu zor yendim onu yaptıramam dedim. boşuna vakit kaybedersiniz diyormuş çok gerildim ya..ya ben karından ultrason yaptırdım doktor tertemiz dedi kan pıhtısı bile yok çok güzel demişti üstten bakınca belli olmazmıydı en azından az da olsa bir terslik varsa ??
Peki rahim filmini adetin gittikten ne kadar süre sonra çekildin ayrıca o ay ilişki serbest micanım ben de rahim filmi cektırdım anestezili hıcbısey hıssetmedım korkmana gerek yok..belki aşılama yaptırmanız lazım onun ıcınde rahım fılmı cektırmen şart gözünde buyutme rahım fılmı tuplerın durumunu ogrenmek ıcın o ultrasondan anlasılmıyor
ÇAKŞIR SUYU NE KIZ :) ben ikisinide nasıl kullanacağımı bilmiyorum hem şu vitamin takviyesini hemde keçiboynuzunu kullansam olmaz mı acabaKeçiboynuzu kürünü kesin dene bir de çakşır suyu bununki halledersinzi evelallah![]()
Canım bizim de sperm problemimiz vardı ben neler hazırladım eşime nelerÇAKŞIR SUYU NE KIZ :) ben ikisinide nasıl kullanacağımı bilmiyorum hem şu vitamin takviyesini hemde keçiboynuzunu kullansam olmaz mı acaba
Gayet iyiSelam bayanlar şimdi bu konuyu görünce benim de eşim test yapmıştı ve doktor iyi demişti anlayan arkadaşlar sonuç iyi mi yoksa bu da mı düşük![]()
Çok teşekkür ederim cnmGayet iyi![]()
Allah korusunÇok teşekkür ederim cnmbnde kesin kısırsın diyordum
![]()
sizin çok farketmiş ya maşallaaahhh..arifoğlunda çakşır suyu var sen söyleyince internetten baktım onu kullansak faydası olur mu acaba? sen bana kür tarifleri ver bari hayrına en azından sende işe yaradığını biliyorum ya yaparım kesin :)Canım bizim de sperm problemimiz vardı ben neler hazırladım eşime nelertoplam sayımız 50 milyondan 168 milyona çıktı çok şükür
çakşır aktarlarda var onu al çayını demle eşine içir bide internetten keçi boynuzu kürünün uygulamalı tarifini al 3 ay kullansın eşin bir de neofertil yerine combifertil alın
![]()