Erkek İnfertilitesi Spermiyogram testi yardımmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende ovülasyonda o gün senin durumdan bakarak evdeki ovülasyonları denemiştim bende de çift çizgi çıkmıştı fakat hamile olmadığımı öğrendim hastaneye gidip kanda baktırdım negatifti sonuç
Çok geçmiş olsun canım Bir an önce Allah kucağını doldursun
Canım yaa adet oldun mu peki .. an inşallahh cnm hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 🤲🤲🤲🤲

Canım yaa adet oldun mu peki .. an inşallahh cnm hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 🤲🤲🤲🤲
normalde hiç adetim geçikmez hatta neredeyse erken bile gelir 26 günde bir oluyordum 26 haziranda en son adet olmuştum o günlerde 33 -34 gün sonra adet oldum yani temmuzun 29 gibi ..
Doktor ultrasonda baktı bişey yok deyince yıllarca hep bekledim ilk defa hamile kalacağımı sanmıştım ama maalesef değilmişim

bu yukselmıs halo bu aydan sonra şansımız artmıstır dıyw ümit edıyorum buzım kasım’da 1yıl olacak nisan da eşimin degerlerının yetersız oldugunu ogrendık 2aydır klomen ve catlatma ıgnesı kullandım arada da rahım fılmı cektırdım aşılama ıcın kasım’ı beklesem mi??onda da şans yuksek degıl ya cok heveslı olamıyorum belkı kendılıgınden tutar buarada dıye😞
Aşılama da ben de çok umutlu olamıyorum nedense normal ilişkiden farkı yok çünkü.. Sadece spermleri biraz iyileştirip rahme bırakıyorlar. Tüp bebek daha mantıklı İstersen yıl sonuna kadar akışına bıra stres yapma belki kendiliğinden hamile kalırsın..

normalde hiç adetim geçikmez hatta neredeyse erken bile gelir 26 günde bir oluyordum 26 haziranda en son adet olmuştum o günlerde 33 -34 gün sonra adet oldum yani temmuzun 29 gibi ..
Doktor ultrasonda baktı bişey yok deyince yıllarca hep bekledim ilk defa hamile kalacağımı sanmıştım ama maalesef değilmişim
Canım benim de hiç şaşmaz bi keresinde 5 gün gecikti ne ağrım bardı ne sızım ama yine adet oldum bazen gecikiyor yumurtlamayı takip et elbet bebeişimiz olacak ☺️🤲

Canım benim de hiç şaşmaz bi keresinde 5 gün gecikti ne ağrım bardı ne sızım ama yine adet oldum bazen gecikiyor yumurtlamayı takip et elbet bebeişimiz olacak ☺🤲
benim bir tek sıkıntım keşke yumurtalama olsa ama maalesef eşimden de kaynaklı morfoloji ve hız sayı sorunlarımız var testleri düşük çıktı varikoseldi ameliyat oldu fakat fayda etmedi

benim bir tek sıkıntım keşke yumurtalama olsa ama maalesef eşimden de kaynaklı morfoloji ve hız sayı sorunlarımız var testleri düşük çıktı varikoseldi ameliyat oldu fakat fayda etmedi
Canım allah büyük elbet olur belki geç olur ama illa ki olacaktır Allah’ın izni yle benim eşim de ameliyat olacak ama bizi etkilemiyordu allah tan .. rabbim yardımcımız olsun 🤲🤲

ben 7.gun cektırdım benım adetım 5gun suruyor zaten🙊10gun yasak dedı ama yumurtlama gunlerını boş gecırmek ıstemedım -hafta sonra gırdık ılıskıye ama o 1hafta boyunca ben cok dıkkat ettım kendıme bıde anestezılı cektırmıstım doktor korunun dedı bana o ay ama korunmadım şansı artırdıgını okumustum cunku oyuzden cektırmek ıstemıstım ama tutmadı😏ıkı ay gectı hala tutmadı ama benım eşimin degerlerınde de sıkıntı var sence nasıl
Hızda biraz düşüklük var ama genel olarak iyi canım 🙂🙂

Yaşım 26 eşimle beş senedir evliyiz kısmet olursa 6 senemize Eylül ayında gireceğiz erken evlendim ama eşimin yaşı 33 senin yaşın kaçtı
Bnde eşim de 25 yaşındayız kendi uzman çavuş bnde evde okuyorum açıktan bizim de Kasım da 2 sene oluyo canım 😊😊

anormal sperm sayısı gebelik gerçekleşti diyelim çocuğun sağlığını etkileyen birşey mi acaba ??
Benim eşimde de morfoloji 2ydi. Yani spermleri çok normal değildi. Bi kez hamile kaldım düşük yaptım, ikinci kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonlandı. Eylülde tüp bebek yaptırıcam. İnşallah sorunsuz bi gebe kalma süreci, sağlıklı bi hamilelik geçirir, sağlıklı bi bebek sahibi olursun.

Benim eşimde de morfoloji 2ydi. Yani spermleri çok normal değildi. Bi kez hamile kaldım düşük yaptım, ikinci kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonlandı. Eylülde tüp bebek yaptırıcam. İnşallah sorunsuz bi gebe kalma süreci, sağlıklı bi hamilelik geçirir, sağlıklı bi bebek sahibi olursun.
Morfolojiniz kaç acaba

Back
X