- 27 Temmuz 2018
- 6.641
- 7.333
- 198
- 31
Promen k önerdi doktorumuz onu kullandık 2. aşılamadan önce. Öğrendiğimizden beride keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Sabah akşam 1 kaşık yiyo.herhangi bir ilaç vitamin yada kür yapıyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Promen k önerdi doktorumuz onu kullandık 2. aşılamadan önce. Öğrendiğimizden beride keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Sabah akşam 1 kaşık yiyo.herhangi bir ilaç vitamin yada kür yapıyor musunuz ?
merhabalar, tüp bebek tedavisine başladınız mı merak ettim. inşallah güzel haberi alırsınız. birsey sormak istiyorum size, keçiboynuzu değerlerini yükseltti mi eşinizin. benim eşim de 11 gündür kullanıyor.Promen k önerdi doktorumuz onu kullandık 2. aşılamadan önce. Öğrendiğimizden beride keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Sabah akşam 1 kaşık yiyo.
Mrblar. Başladım ben yumurta toplama olacak cuma günü. Bizde baya fayda sağladı keçiboynuzu. Umarım sizede etki eder.merhabalar, tüp bebek tedavisine başladınız mı merak ettim. inşallah güzel haberi alırsınız. birsey sormak istiyorum size, keçiboynuzu değerlerini yükseltti mi eşinizin. benim eşim de 11 gündür kullanıyor.
inşallah. çok teşekkür ederim. rabbim tüm tedaviniz boyunca hiç zorluk çıkarmasın. pozitif sonuç alırsınız inşallah. lütfn yazın test sonucunuzu, bize de umut olsunMrblar. Başladım ben yumurta toplama olacak cuma günü. Bizde baya fayda sağladı keçiboynuzu. Umarım sizede etki eder.
Merhaba keçiboynuzunu ne kadar tükettiniz acaba ve kısa sürede etkisi ne kadar oldu acaba ?Promen k önerdi doktorumuz onu kullandık 2. aşılamadan önce. Öğrendiğimizden beride keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Sabah akşam 1 kaşık yiyo.
Teşekkür ederim inşallah. Sizide bilgilendiririm.inşallah. çok teşekkür ederim. rabbim tüm tedaviniz boyunca hiç zorluk çıkarmasın. pozitif sonuç alırsınız inşallah. lütfn yazın test sonucunuzu, bize de umut olsun
Mrb. Biz 2018 Eylül ayından beri kullanıyoruz. İlk ayda farketmişti. 11 milyon filan çıkan testler vardı. 35 36 milyon olmuştu. Yakın zamanda yaptırmadık ama test.Merhaba keçiboynuzunu ne kadar tükettiniz acaba ve kısa sürede etkisi ne kadar oldu acaba ?
Allah hayırlısını versin.. hayırlısı ile kucağınz dolar inşallahMrb. Biz 2018 Eylül ayından beri kullanıyoruz. İlk ayda farketmişti. 11 milyon filan çıkan testler vardı. 35 36 milyon olmuştu. Yakın zamanda yaptırmadık ama test.
Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen dileyen herkese ve bana nasip etsin inşallah.Allah hayırlısını versin.. hayırlısı ile kucağınz dolar inşallah![]()
merhaba canım. nasılsın. tüp bbek sonucun belli oldu mu. inşallah olumlu olmuştur.Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen dileyen herkese ve bana nasip etsin inşallah. ❤
Mrb canım. Bugün transfer sonrası 7.günüm. Test yaptım negatifti. Esas test günüm bu pazar. Beklemedeyim.merhaba canım. nasılsın. tüp bbek sonucun belli oldu mu. inşallah olumlu olmuştur.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. hiç üzülme çok erken yapmışsın. pozitifi görceksin inşallah. bn de gelecek ay için bir dfa aşılama yaptırmaya karar verdim. doktorla da görüştük. ğer tutmazsa kasımda tüp bbkMrb canım. Bugün transfer sonrası 7.günüm. Test yaptım negatifti. Esas test günüm bu pazar. Beklemedeyim.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Kader kısmet. Umut hiç bitmiyor bizlerde. Rabbim nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım inşallah.Hayırlı uğurlu olsun inşallah. hiç üzülme çok erken yapmışsın. pozitifi görceksin inşallah. bn de gelecek ay için bir dfa aşılama yaptırmaya karar verdim. doktorla da görüştük. ğer tutmazsa kasımda tüp bbk
merhabalar. sonucun belli oldu mu canım.Hayırlısı olsun hakkınızda. Kader kısmet. Umut hiç bitmiyor bizlerde. Rabbim nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım inşallah.![]()
Mrb. Maalesef negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarla devam edicem.merhabalar. sonucun belli oldu mu canım.
rabbim yardımcınız olsun. inşallah bir dahaki tedavinizde, dondurulmuş embriyolarla hayırlı evlatlarınız olur.Mrb. Maalesef negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarla devam edicem.
Çok teşekkür ederim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İsteyen dileyen herkese nasip etsin.rabbim yardımcınız olsun. inşallah bir dahaki tedavinizde, dondurulmuş embriyolarla hayırlı evlatlarınız olur.
Çakşır suyu ve kesinlikle ek gıda (combi fertil promen K gibi)Arkadaşlar 3 ay geçti ortalama ve bütün ikinci testi yaptırdık. Sonuçlar böyle. Sperm hareketliliği için ne yapmalıyız??
Canim keçi boynu suyunn mucizesine bizde yaptık inanamadm 2 ay boyunca sabah akşam saracoglunn tarifiyle keçiboynuzu suyu içir eşine .Arkadaşlar 3 ay geçti ortalama ve bütün ikinci testi yaptırdık. Sonuçlar böyle. Sperm hareketliliği için ne yapmalıyız??