- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi moonandstar
-
Kuzum sayı artmış ama hareket azalmış galiba bu sürede bir ilaç falan kullandınız mı?Herkese iyi günler hanımlar. Ilk attığım test 19 ocakta diğeri bugün yapıldı. Anlayanlar yorum yapabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden
Morfoloji falan düzelmiş ama o zamandan beri sayı da artmışFikir olması açısından bu test de 16 ekim 2019 da yapıldı. Test sonucundan sonra takviyelerle şimdiki sonuca ulaştık
Her şey iyi görünüyor hareketlilik az onu da takviyelerle artırabilirsiniz
Kuzum sayı artmış ama hareket azalmış galiba bu sürede bir ilaç falan kullandınız mı?
Hangi ilaçları kullandı canım benim eşimde de sayı sorunu var da tekrar test vermedik korkuyoruzYok sadece doktorun verdiği ilaçları kullanıyor eşim
Buyur canım?merve canım bakabilir misin
Sayınız çok güzel artmış. Bi onu anlayabiliyorum şu anmerve canım bakabilir misin
Bize de öyle dedi ama yaptırmadık bizim de 1 yıl olduAslında takviye kullanıyor eşim ama doktor bize aşılama yapabilirsiniz dedi. Doğal yolla olması için beklesek mi bilemedim 9 ay oldu istiyoruz
Sayınız çok güzel artmış. Bi onu anlayabiliyorum şu antam olarak neler kullandınız canım? Ilaçların isimleri neler?
Hasar testi hakkında hiç bilgim yoktu.Kasım ayında Ankara'da Kaan Aydos'a gittik. DNA hasar testi de yaptırdık. Ilaclar sayesinde hasarımız da düzeldi. Bize verdiği ilaçlar:
Impryl
Teatrio
Klomen
Has
Hasar testi hakkında hiç bilgim yoktu.yani düşük filan olursa bakılıyo gibi biliyordum. Biz de mi yaptırsak acaba.
Sonucu gosterirken sorarız bakalım.Evet normalde ondan dolayı yapılıyor ama bize önerdi o yüzden yaptırdık
Sonucu gosterirken sorarız bakalım.
Sağol canım hic birimizde çıkmasın sıkıntı inşallah.Inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?