Erkek İnfertilitesi Spermiyogram testini yorumlar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

moonandstar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
1.331
En iyi cevaplar
1
1.823
333
Herkese iyi günler hanımlar. Ilk attığım test 19 ocakta diğeri bugün yapıldı. Anlayanlar yorum yapabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 20200229_125356.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 20200229_122550.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 86
Fikir olması açısından bu test de 16 ekim 2019 da yapıldı. Test sonucundan sonra takviyelerle şimdiki sonuca ulaştık

Eklentiler

• 20200229_125808.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 82
Herkese iyi günler hanımlar. Ilk attığım test 19 ocakta diğeri bugün yapıldı. Anlayanlar yorum yapabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden
Kuzum sayı artmış ama hareket azalmış galiba bu sürede bir ilaç falan kullandınız mı?

Her şey iyi görünüyor hareketlilik az onu da takviyelerle artırabilirsiniz

Aslında takviye kullanıyor eşim ama doktor bize aşılama yapabilirsiniz dedi. Doğal yolla olması için beklesek mi bilemedim 9 ay oldu istiyoruz

Sayınız çok güzel artmış. Bi onu anlayabiliyorum şu an tam olarak neler kullandınız canım? Ilaçların isimleri neler?

Kasım ayında Ankara'da Kaan Aydos'a gittik. DNA hasar testi de yaptırdık. Ilaclar sayesinde hasarımız da düzeldi. Bize verdiği ilaçlar:
Impryl
Teatrio
Klomen

Klomen ı 2 günde 1 sabah ac karnına. Diğerleri günde 1

Has
Kasım ayında Ankara'da Kaan Aydos'a gittik. DNA hasar testi de yaptırdık. Ilaclar sayesinde hasarımız da düzeldi. Bize verdiği ilaçlar:
Impryl
Teatrio
Klomen
Hasar testi hakkında hiç bilgim yoktu. yani düşük filan olursa bakılıyo gibi biliyordum. Biz de mi yaptırsak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…